[QUOTE=bodywanted]צר לי לבאס אבל שאני שומע שלינה מסננת אבל לא מבין על מה שאנשים מדברים.
החלטתי לבדוק את הנושא והגעתי למקום , לינה בכלל לא דוגמנית , רוסיה מבוגרת להערכתי סביב ה 35 , גוף לא מרשים וגם הפנים לא משהו. מפנקת עם נשיקות על הגוף ואז עוברת למעבר חד לתכלס , בשביל מספר שקלים תעשה הכל ובטוח לא תסנן בן אדם (חוץ ממישהו סופר מגעיל).
אז כל מי שחושב שהוא הולך לפגוש דוגמנית , לינה בסולם שלי מ 1- 10 (סולם של בחורות רזות בלבד) , לינה אולי ציון 2 או 3.
[/QUOTE]
החלטתי לענות כמובן לא בשביל להתוכח על מיקומה של לינה בסולם.
כול אחד וטעמו.
וכמה שזה יראה מוזר לרבים שיודעים עד כמה לינה יקרה לי - אני חושב שאתה בגדול צודק.
לא דוגמנית (למרות שאצלי בסולם היא 8) היא מתאפרת לא טוב ללא איפור היא הרבה יותר יפה וצעירה. הגיל ניחשתה נכון, למרות שלדעתי היא נראית יותר צעירה בהרבה.
והיקר אתה צודק בקשר לסינון. לינה מסננת רק סופר מגיעלים ו... סופר מכאיבים. את המגיעלים נעזוב. בקשר למכאיבים היא כמו רבות אחרות חושבת שעד גבול מסוים זה כרוך בתשלום שהיא מקבלת. לא רק מסיבות רושם בשירות אלה גם מכבוד עצמי היא לא מראה שקשה לה. אני רואה אותה אחרי שהיא יוצאת ורואה את הפנים הסגורות שלה, את הנשמה הקשה, את העישון העצבני. עד פה הסכמות.
אבל יש משפט שפשוט מקומם אותי: בשביל מספר שקלים תעשה הכל
יש בזה המון זלזול.
מי שנסיבות חייה מובילות לזנות עושה זה לפרנסה. משתדלות לתת שירותי מין שהלקוח יחזור. ואתה צודק שזה כולל דברים מאוד מאוד משפילים לאישה. בגלל זה הן שותות, לוקחות סמים וכדורי הרגעה.
תנסה לקבל משהו מחוץ לשירות (כוונה לא מחוץ לשעות שירות, משהו שדורש יחס אישי). שום סכום לא יספיק לך.
הבחורה שבאמת יש לה גוף של דוגמנית ועם כול הצניעות הייתי מאוד יקר לה, אינגה מהר ציון 38, ספרה לי שממש מגיעל אותה אפילו שמסתכלים אליה ברחוב עם מבט של חשק.
כתב על זה יותר טוב ממני ידידי היקר אוסקר וולד -הן נשים נורמטיביות, חכמות, עם משפחה אוהבת - בני זוג, ילדים, הורים, שנקלעו שלא באשמתן למצוקה כלכלית נוראית וכדי שלא ליפול לנטל על החברה בחרו להרוויח את לחמן ביושר בעיסוק שדורש מהן כוח נפשי קשה לאין נשוא. זה שונה מ"בשביל מספר שקלים תעשה הכל "
ועוד הערה קטנה: שכותבים רוסיה מה בדיוק מתכוונים? שעלה מרוסיה או לאום? לינה יהודיה כשירה. אין בעיה להזכיר ארץ מוצאה (כאילו לא כול כמעט הזונות משם) אבל יש טעם לא טוב שברשימת חסרנות של לינה (לא ציערה, לא יפה) מונים גם רוסיה.
ערבה אנושית2010-07-25 22:06:50