חג שמח ותודה על השיתוף צ'ארמר תהיה חזק :)
ושתחזור אלינו מהגמילה..
דיסקרטיות בחיפה והקריות
12בגמרא (מסכת חגיגה עמ' ט"ז) כתוב: שאם לא יכול להתגבר על יצרו שילבש שק שחור וילך לעיר אחרת ויעשה את זה עם אישה...
הנה לך עצה טובה להמנע מלהפגש עם מכרים, פשוט לנסוע הרחק מעיר המגורים או סביבה בה מכירים אותך
הנה לך עצה טובה להמנע מלהפגש עם מכרים, פשוט לנסוע הרחק מעיר המגורים או סביבה בה מכירים אותך
דיסקרטיות בחיפה והקריות
13הומלס...אני עצלן מידי ועסוק מידי בשביל לנסוע כל פעם רחוק...
בכל אופן החברים פה חיזקו אותי קצת בדעתי של פשוט להתעלם מהמקרה ולהתנהג כאילו כלום לא קרה...תודה לכם!
חחח הדוגם כמו שאני מכיר את עצמי אחזור גם אחזור ומהר
דיסקרטיות בחיפה והקריות
14צ׳ארמר.. כל עוד אתה רווק אתה בעמדת כח! ותמיד תזכור שזה יתרון גדול על פני אחרים, זה גם יוצר ומחזק קשרים שלא יכלו להתקיים לפני.
תחשוב אם זה היה הבוס שלך בעבודה או סתם אחד העובדים.. זה משדרג לך את המשרה ולא יתעסקו איתך, אם זה מישהו מהמשפחה זה משפר את היחס אליך בגלל הקלף שיש לך עליהם וזה מבלי שתעשה כלום בכלל. אין לך בכלל מה לחשוב על גמילה תהנה מהחיים כי יש אנשים שבאמת לא יכולים ליהנות מזה כמוך :)
תחשוב אם זה היה הבוס שלך בעבודה או סתם אחד העובדים.. זה משדרג לך את המשרה ולא יתעסקו איתך, אם זה מישהו מהמשפחה זה משפר את היחס אליך בגלל הקלף שיש לך עליהם וזה מבלי שתעשה כלום בכלל. אין לך בכלל מה לחשוב על גמילה תהנה מהחיים כי יש אנשים שבאמת לא יכולים ליהנות מזה כמוך :)
דיסקרטיות בחיפה והקריות
15פוטברה אחי...בחברה שלנו גבר שהולך לזונה זו בושה לפי המוסכמות ובלל זה כולנו מדברים על דיסקרטיות ואני אישית מעדיף פרטיות עם דיסרטיות טובה ולא תיקתוקיות/מכונים....
אני בעמדת כוח אם זה היה הבוס שלי אתה צודק....אין לי צורך בשיפור היחס אליי מצד בן המשפחה כי היחס מעולה...אבל כמו שלי יש קלף עליו לו יש קלף עליי.
לחשוב על גמילה אני יכול, לצערי לזין שלי יש מוח משלו חחח

דיסקרטיות בחיפה והקריות
16חחח צ'ארמר,
המשפט האחרון שלך עשה לי חשק לשנות את החתימה שלי 

דברים טובים באים בזוגות :)