הי חברים
זו הפעם הראשונה שאני כותב ביקורת בפורוםת אך לא יכולתי להתאפק...
לפני כשבוע היתי במרכז הכרמל ו הזדמן לי לבקר את לנה ממוריה 15. לאחר שהתקשרתי חיכיתי כרבע שעה בחוץ, אך זה היה שווה.
בעלת הדירה פתחה לי והובילה לחדר קטן, אך נקי עם רצפט פרקט ומיטה גדולה. לנה היא רוסיה בסביבות גיל שלןשים בערך 165 גובה גוף חטוב ושיער אסוף קוקו. כשנכנסה לבשה רק חלוק קצר בלי תחתונים והחזיקה מגבת.
ראיתי שהיא שווה, אז שאלתי על אקסטרות- ענתה כימוכנה לעשות אנלי וגמירה בפה. הנחתי על השולחן 350ש'חת לקחה 200 ואמרה שאת שהשאר תקח במידה ונגיע לאקסטרות.
התפשטתי נשכבתי על המיטה והיא התחילה עם נשיקות בשפתיים וגוףת ועברה למצוץ ולנשק למטה. כאן חיכתה לי הפעה- ביקשה ממני להרים רגל וליקקה לי את החור והביצים מלמטה בלעה. הכניסה את הלשון ממש עמוק- עשתה עבודה נפלאה!
אחרי זה הלבישה קונדום ועברנו לכמה דקות של רכיבה.
כאן לקחתי את השליטה- ירדתי מהמיטה היא התקופפה וזיינתי אותה בעוצמה בכוס כמע דקות בעמידה.
לאחר מכן בקשתי לזיין אותה בתחת- נעמדה בדוגי על המיטהת אני טיפסתי מעליה והתחלתי לזיין אותה בתחת בהתחלה לאט ואחרי בקצב, תוך כדי שהיא גונחת ונושכת את אצבעותי. אחרי זה החלפנו תנוחה- היא שכבה על הגב, הרימה רגלים גבוה והחזיקה אותם ואני עמדתי שוב מול המיטה וזיינתי אותה חזק מאוד בתחת- פשוט היתי חרמן עליה... אחרי כמה דקות השכבתי אותה על הפרקט עם הפנים למטה וזיינתי בכוס ובתחת מאחןר. כל זה נמשך בערך 20 דקות- הרגשתי שהגמירה מתקרבת . אמרתי לה לרדת על ברכיים, הרמתי רגל אחת והיא ליקקה לי שוב ביצים ותחת עש שהמילאתי לה את כל הפה והפנים בלא פחות משישה! מטחים של זרע.
לקחה את כל הכסף אבל היה שווה!!!
לנה ממוריה 15
2אחלה דיווח...רק שלא כדאי לעבור מן התחת אל הכוס אלא אם כן מחליפים קונדום.
אגב, אולי צריך לאחד שרשורים כי יש כבר על מוריה -
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=27371
אגב, אולי צריך לאחד שרשורים כי יש כבר על מוריה -
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=27371
לנה ממוריה 15
3אכן כך ואני בדרך כלל מחליף אם הבחורה מבקשת...
במקרה הזה היא לא בקשה והרווחתי כי זה מאוד מגרה כשהזיון רצוף ולא עוצרים באמצע. נראה שהיא די נהנית משליטה גברית, כי במהלך הזיון מצצה לי את הבוהן של הרגל כשזיינתי אותה בתחת- דבר שלא פוגשים כל יום:)
במקרה הזה היא לא בקשה והרווחתי כי זה מאוד מגרה כשהזיון רצוף ולא עוצרים באמצע. נראה שהיא די נהנית משליטה גברית, כי במהלך הזיון מצצה לי את הבוהן של הרגל כשזיינתי אותה בתחת- דבר שלא פוגשים כל יום:)
מיקי
לנה ממוריה 15
4אחלה דיווח.
האם יש שם רק בחורה אחת? אם לא, מתי היית עם לנה, בוקר או ערב?
האם יש שם רק בחורה אחת? אם לא, מתי היית עם לנה, בוקר או ערב?
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
לנה ממוריה 15
5בפעם היחידה שאני הייתי אצלה היא התנשקה נשיקות צרפתיות עמוקות עם לשון והכל האם אתה יודע אם זה עדיין כך?
לנה ממוריה 15
6אכן המדובר באותה בחורה מהשירשור על רחוב מוריה.
הבחורה חולה די הרבה - לא ברור מה טיב המחלה.
בשבוע שעבר דגמתי באותה דירה את דבי - שלטענתה הגיעה מהולנד (לא ידעתי שבהולנד מדברים רוסית).
מלאונת עם חזה ענק. יחס לבבי, זיון סתמי.
אין סיבה מיוחדת לחזור.
לנה ממוריה 15
7היתי איתה בסביבות 12. אני לא מנשק זונות נשיקות צרפתיות, מה גם שהלשון שלה היה מקודם תקוע עמוק בישבן שלי, אז לא ניסיתי...
מיקי