שלום למלכת הסקס 
אהובתי הנצחית, אמנם קצת באיחור אבל רציתי לומר לך תודה על אחר צהריים נפלא.
הייתי אצל רותי - בפעם אני לא יודע כמה - ולא יאומן איך בכל פעם היא מצליחה לחדש ולרגש אותי מחדש.
בפעם האחרונה, הג'ינג'ית המדהימה הזו, מצצה לי כמו שרק היא יודעת - זין, ביצים ורימינג מטמטם - וכשהזין שלי עמד במלוא תפארתו, קמה לפתע מהמיטה, נתנה לי פקודה לא לזוז ונעלמה מהחדר.
נשארתי שוכב לבדי בחדר הגדול שלה כשאני תוהה לעצמי מה היא מתכננת לה עכשיו. יותר נכון, מה היא מתכננת לי עכשיו.
כעבור שתיים-שלוש דקות היא חזרה עם חיוך ענקי על הפנים, עלתה על המיטה, נעמדה על ארבע בין הרגליים שלי, תפסה את הזין הזקוף שלי בשפתיה ופשוט שאבה אותו פנימה אל תוך פיה.
וואווווווווווו, בתוך הפה היו לה קוביות קרח, והיא התחילה לשחק איתן ועם הלשון שלה על הזין החם שלי. השילוב של קוביות קרח עם לשון חמה ורטובה כמו של רותי, שיגע אותי וגרם לי לקפץ ולרעוד במיטה כמו חולה פרקינסון, ואז... זה הגיע.
תוך כדי המציצה המטריפה שלה, היא התחילה לדחוף לי אצבע לתחת. לאט לאט, בעדינות, תוך שהיא מרטיבה לי את הרקטום ומדי פעם מחדירה אצבע ואז מוציאה וחוזר חלילה. ופתאום, הכניסה את כל הזין עמוק לפה שלה, יותר נכון לגרון שלה, ותוך כדי אני מרגיש משהו קר מאוד, קפוא ליתר דיוק, נכנס לי לתחת.
בלי בושה ובלי לחשוב פעמיים, היא דחפה לי קוביית קרח לרקטום תוך שהיא מוצצת לי את הזין ומשחקת לי עם היד השנייה בביצים.
אני כמובן, יותר נכון הוא כמובן, לא איחר להגיב והתפוצצתי לה ישר בתוך הפה.
כן, אני יודע שהיא לא אוהבת שגומרים לה בפה, אבל היא הודיעה לי מראש שהיא החליטה לנסות ולהתאמן על גמירה בפה והיא עושה את זה עם אנשים מסוימים, אלה שהיא מכירה והספיקה כבר להריח את הגמירה שלהם והיא חושבת שהיא תוכל לסבול אותה בפה המתוק שלה.
מה אגיד לכם חברים: לא רק שהיא יכלה לסבול את הגמירה שלי בפה שלה, אלא היא גם בלעה הכול עד הסוף ועוד ליקקה את השפתיים.
אז נכון שפצצת האנרגיה הזו לא תעשה את זה עם כל אחד, אבל בינינו, מה איכפת לי. איתי היא עשתה את זה וכנראה גם תעשה בהמשך. זכיתי 
והאמת היא שבכל מקרה זכיתי, כי רק מי שחווה סקס עם רותי יכול להבין סקס טוב מהו.
אז רותי, אני רוצה לומר לך שוב תודה ענקית
אוהב אותך לנצח
עמית