כ מצפון קוריאה באהבה .... - סקס אדיר

מצפון קוריאה באהבה ....

1
זונות באות...זונות הולכות...זונות חוזרות...
אני לא הרבה במילים....
אני רק אומר ואזכיר לאדמין שקיבלתי ממך הבטחה שפוסטים שלי לא יעלמו !!!!
בחודש האחרון נעלמו שני דיווחים שלי...
1 טאיסה בולעת החרבות חלק 2 .....
2 סבטה גרון עמוק.....
אני אסיק את המסקנות...ואשקול בעתיד אם להשקיע בפוסטים ובדיווחים....
תודה לכם.....
המשך יום אדיר .....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

מצפון קוריאה באהבה ....

3
[QUOTE=administrator]

חברי פורום הולכים..חברי פורום באים...חוזרים...אבל אנחנו תמיד נשארים!!!
הפוסטים לא נמחקו ולא הועלמו על ידנו!!!
כפי הנראה יש לנו "מחבל" בפורום ואנו פועלים לאתר אותו!!!
כפי שכבר אמרתי/ביקשתי בעבר, אתם יכולים לשלוח אליי קישור ואטפל בהקדם,
אם אין לכם את הקישור, אתם יכולים לשלוח את כל הטקסט ואני אדאג לפרסמו.
אנחנו באמת מעריכים- מכבדים ואוהבים את כולכם
אבל לעולם אל תשכחו
היינו כאן לפניכם ונישאר כאן אחריכם!!!

[/QUOTE]
הבנתי......
אסיים בציטוט ממילותיו של הגדול מכולם בפורום: "קישקשתא".....
סלאמת........
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

מצפון קוריאה באהבה ....

4
[QUOTE=administrator]

חברי פורום הולכים..חברי פורום באים...חוזרים...אבל אנחנו תמיד נשארים!!!
הפוסטים לא נמחקו ולא הועלמו על ידנו!!!
כפי הנראה יש לנו "מחבל" בפורום ואנו פועלים לאתר אותו!!!
כפי שכבר אמרתי/ביקשתי בעבר, אתם יכולים לשלוח אליי קישור ואטפל בהקדם,
אם אין לכם את הקישור, אתם יכולים לשלוח את כל הטקסט ואני אדאג לפרסמו.
אנחנו באמת מעריכים- מכבדים ואוהבים את כולכם
אבל לעולם אל תשכחו
היינו כאן לפניכם ונישאר כאן אחריכם!!!

[/QUOTE]

לא "מחבל" במקרה הזה ...

רוני יקר , המלצתי בזמנו לאדמין לקדם אותך בדרגה כך שאי אפשר להאשים אותי בחוסר אובייקטיביות .

קיבלת הבטחה מאדמין - הכל טוב !

אני הורדתי את הפוסטים האלו למחסן (אגב לא המוסתר )

מסיבה פשוטה שהם לא רלוונטיים !!!!! בחורה שעזבה את המקצוע אין טעם להשאיר את הפוסט שלה !

אתמול יצא לי לשוחח בפרטי עם אופציה אקזוטית , וסיפרתי לו שבתשע שנותיי (+יום) בפורום הזה היו לי יותר מ1000 גילויים (!!!!)

לא דיווחים על בחורות , לא קישקושים - גילויים ! משמע אני גיליתי אותם לפורום ! רובן אגב לא ממודעות פה או פרסומים

באתרים מתחרים ... קריצה

אני אחראי על הגילויים הגדולים של הפורום הזה - גילי/ליהי , ימית , שחר , שני/רונית , בר מפינסקר , יאנה (היו כמה עוד לפניי)

קרלה , אלי , קארין/בר , מאיה (בן יהודה 62) , ועוד ועוד ועוד ... אתה יודע למה אתה לא מוצא את אותם דיווחים ???

כי הם לא רלוונטיים יותר ונמחקו ! לא הועברו לאיזה ארכיון כדי שאם אחת מהן תחזור ימשיכו משם , פשוט נמחקו !!! ואגב חלקן

חזרו ונפתחו לכבודן פוסטים חדשים לא על ידי . אגב לא רק דיווחים וגילויים שלי - היו פה מדווחים מוכשרים בהרבה ממך וממני .

על טעם וריח אין מה להתווכח ! אתה נוהג להזכיר את קישקשתא הרבה...טוען שלא דיברת אתו מעולם אך עדיין הוא מושא הערצתך !

גם דיווחים שלו נעלמו מפה !!

יש לי המון מה לומר - אני גאה ביוזר שלי !! גאה בדיווחים שלי !! גאה בדרגה שזכיתי לה , בלי קומבינות !!!

אני גאה בזכות שניתנה לי לעזור לאדמין לנהל את הפורום הזה !

הפורום הזה עם כל הכבוד הוא לא ביה"כ ואתה לא באמת רב . אין פה תשמישי קדושה !

כשהגעת לפורום , כתבת לי שאני מושא הערצתך ש"גדלת" על הדיווחים שלי ... אמרת אין ספור פעמים שתעמוד לצידי

בכל דבר ועניין - הכרזת על נאמנותך אליי בכל הזדמנות . אולי הגיע הזמן לחשבון נפש קטן .

חזרו אלינו חברים וותיקים לאחרונה - אתה חושב שרצתי ברחובות וקראתי להם ??? הם פנו אלי בפרטי וביקשו לחזור !!!

לא שמעתי אותם מתלוננים על פוסט שלהם מאלפיים ושכח מזה ... אני מכבד כל אחד מהם !!

יעיד האדמין על התחנונים שלי שיחזיר את הרב נדל - הדינוזאור האחרון !!

כתבת לי בפומבי דברים שהנהלות אחרות היו מוחקות לך ללא מחשבה שנייה - אפילו לא עניתי לך .

הפורום הזה היה חי ובועט ומדהים הרבה לפנייך ! אני מודה לך על התרומה שלך וגם תוגמלת בהתאם !

אבל תרגע ! גם אם אתה או אני אגב נעלם הפורום יישאר פופלארי מאוד ! ואין ווקום יבואו כותבים טובים יותר .

מעולם לא בכיתי על זה ולא איימתי שאעזוב משתי סיבות :

1. כל אדם אינטילגנטי מבין שפה זה לא אתר סיפורים אירוטיים , אתה מדווח על זונה לטוב ו/או לרע וממשיך ...
כשהבנות האלו לא רלוונטיות - מורידים עומס מהשרת ומעיפים . בתשע שנים - החלפתי כ"כ הרבה מחשבים שגם לא נשמרו לי.
הדיווחים שלנו הם לא קדושים , זו בסה"כ במה לשיתוף חוויות ! אתה רוצה לתעד כל דיווח שלך ? אפשר לחשוב על דרך ,
אבל היא לא יכולה לעבור בבמה המרכזית או בפורומים הרלוונטיים !

2. לא איימתי שאעזוב , כי אני לא נוהג לאיים סתם ... הרי לא אעזוב את הפורום הזה !

אל תאיים בבקשה !!!

הדיונים האלו שלך הורדו לארכיון לאחר שיד נעלמת כלשהי הוציאה אותו משם !!
כשסבטה תחזור אחזיר אותם בכבוד .

מצפון קוריאה באהבה ....

6
איצטיגנן , אתה חבר משנת 2009 ... חסר לנו פה אנשי מחשבים בינינו ...אני ואדמין בטח שלא הוצאנו מהמחסן ...
תעשה אחד ועוד אחד . אתה גם לא מתמימי הפורום ואתה מבין את כוונתי . האדמין קורא לזה "מחבל לרגע" אני קורא לזה " יד נעלמת"
אתה חבר בהיכל התהילה בזכות ולא בחסד תקרא לזה איך שאתה רוצה - בכל מקרה הוחזרו למקומם הטבעי .
=========================================================

רוני - בנוגע אליך ...
החותמת שלך אומרת " אל תעשה לחברך את ששנוא עליך " ... ולכן התשובה היחידה שלי אליך
בעקבות תגובתך - "סלאמת" ... הפורום הזה לא ימות בלעדייך ! כמו שהוא לא מת כשקיש עזב ולא ימות אם אני יעזוב !
יבואו כותבים טובים ממך וייתפסו את מקומך החל מהיום ... "בית הקברות מלא באנשים שאין להם תחליף " לכולנו יש !
לראות עיניי , מסורת צריך לשמר ! יש פה בפורום מדווחים שתרמו יותר ממך לאין שעור ובמקום לכבד
אותם אתה תוקף אותם !
אסור לו לאדם לשכוח את עברו ולכבד את המקום שהוא בא ממנו .
אתה רוצה לחזור ? אהלן וסהלן בדרך מכובדת ! לא רוצה ? גם בסדר - נודה לך על תרומתך לפורום ! ושיהיה לך בהצלחה !
גם הדיון הזה ירד לארכיון בעוד רבע שעה .
אומר לך עוד דבר - בנימה אישית - מעטים פה המדווחים שהלכו אחריך והאמינו שאתה באמת רב...הקהילה המדומה לא נסתרת
מעינו של איש - כדי למנוע אי נעימויות ...אני מציע שלא תעורר אותה . חלקה כבר לא פה .

החוק שווה לכולנו !!! אך הפורום מעלינו !!!!!!!

*נק' קטנה שמציקה לי - אם לא אכפת לך אני וקיש שנים הלכנו יד ביד ... הוא לא עזב בגללי , בגללך או בגלל משהו שקשור
לפורום . הוא עזב כי הוא רצה ! קטונת מלשים את עצמך באותה שורה אתו !!!

מצפון קוריאה באהבה ....

7
מה הטררם הזה בהודעות עזיבה?
כל אחד פה התחיל להפציץ איומים לכל כיוון, חברים להירגע
כולה דיווחים פה על הזיונים שלכם, הרבה גם זיינו פה רק את המוח, אבל באמת זה נהיה איזה טרנד כזה לבוא ולצעוק ולאיים אני הולך?
מה אתם בים?
עזבתי את הפורום כמה פעמים להפסקה מהיום שאני פה, אף פעם לא צעקתי אני עוזב, פורש, נוטש, נפגע או כל השאר
רוצים לעזוב תעזבו, בלי איומים
הודעות פרישה... תיכף נתכנס במטבחון עם עוגה ובקבוק מיץ תפוזים
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

מצפון קוריאה באהבה ....

8
[QUOTE=maximum]מה הטררם הזה בהודעות עזיבה?
כל אחד פה התחיל להפציץ איומים לכל כיוון, חברים להירגע
כולה דיווחים פה על הזיונים שלכם, הרבה גם זיינו פה רק את המוח, אבל באמת זה נהיה איזה טרנד כזה לבוא ולצעוק ולאיים אני הולך?
מה אתם בים?
עזבתי את הפורום כמה פעמים להפסקה מהיום שאני פה, אף פעם לא צעקתי אני עוזב, פורש, נוטש, נפגע או כל השאר
רוצים לעזוב תעזבו, בלי איומים
הודעות פרישה... תיכף נתכנס במטבחון עם עוגה ובקבוק מיץ תפוזים
[/QUOTE]

חחחחחח צחוקצחוקצחוק

מקסי אתה בטוח זוכר כשמישהו היה כבר מודיע בפוסט ייחודי על עזיבה (אגב הרבה מהם חזרו ) כולם היו מברכים אתם לשלום .
אבל באמת שזה היה נדיר ...
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”