[QUOTE=administrator]
חברי פורום הולכים..חברי פורום באים...חוזרים...אבל אנחנו תמיד נשארים!!!
הפוסטים לא נמחקו ולא הועלמו על ידנו!!!
כפי הנראה יש לנו "מחבל" בפורום ואנו פועלים לאתר אותו!!!
כפי שכבר אמרתי/ביקשתי בעבר, אתם יכולים לשלוח אליי קישור ואטפל בהקדם,
אם אין לכם את הקישור, אתם יכולים לשלוח את כל הטקסט ואני אדאג לפרסמו.
אנחנו באמת מעריכים- מכבדים ואוהבים את כולכם
אבל לעולם אל תשכחו
היינו כאן לפניכם ונישאר כאן אחריכם!!!
[/QUOTE]
לא "מחבל" במקרה הזה ...
רוני יקר , המלצתי בזמנו לאדמין לקדם אותך בדרגה כך שאי אפשר להאשים אותי בחוסר אובייקטיביות .
קיבלת הבטחה מאדמין - הכל טוב !
אני הורדתי את הפוסטים האלו למחסן (אגב לא המוסתר )
מסיבה פשוטה שהם לא רלוונטיים !!!!! בחורה שעזבה את המקצוע אין טעם להשאיר את הפוסט שלה !
אתמול יצא לי לשוחח בפרטי עם אופציה אקזוטית , וסיפרתי לו שבתשע שנותיי (+יום) בפורום הזה היו לי יותר מ1000 גילויים (!!!!)
לא דיווחים על בחורות , לא קישקושים - גילויים ! משמע אני גיליתי אותם לפורום ! רובן אגב לא ממודעות פה או פרסומים
באתרים מתחרים ...

אני אחראי על הגילויים הגדולים של הפורום הזה - גילי/ליהי , ימית , שחר , שני/רונית , בר מפינסקר , יאנה (היו כמה עוד לפניי)
קרלה , אלי , קארין/בר , מאיה (בן יהודה 62) , ועוד ועוד ועוד ... אתה יודע למה אתה לא מוצא את אותם דיווחים ???
כי הם לא רלוונטיים יותר ונמחקו ! לא הועברו לאיזה ארכיון כדי שאם אחת מהן תחזור ימשיכו משם , פשוט נמחקו !!! ואגב חלקן
חזרו ונפתחו לכבודן פוסטים חדשים לא על ידי . אגב לא רק דיווחים וגילויים שלי - היו פה מדווחים מוכשרים בהרבה ממך וממני .
על טעם וריח אין מה להתווכח ! אתה נוהג להזכיר את קישקשתא הרבה...טוען שלא דיברת אתו מעולם אך עדיין הוא מושא הערצתך !
גם דיווחים שלו נעלמו מפה !!
יש לי המון מה לומר - אני גאה ביוזר שלי !! גאה בדיווחים שלי !! גאה בדרגה שזכיתי לה , בלי קומבינות !!!
אני גאה בזכות שניתנה לי לעזור לאדמין לנהל את הפורום הזה !
הפורום הזה עם כל הכבוד הוא לא ביה"כ ואתה לא באמת רב . אין פה תשמישי קדושה !
כשהגעת לפורום , כתבת לי שאני מושא הערצתך ש"גדלת" על הדיווחים שלי ... אמרת אין ספור פעמים שתעמוד לצידי
בכל דבר ועניין - הכרזת על נאמנותך אליי בכל הזדמנות . אולי הגיע הזמן לחשבון נפש קטן .
חזרו אלינו חברים וותיקים לאחרונה - אתה חושב שרצתי ברחובות וקראתי להם ??? הם פנו אלי בפרטי וביקשו לחזור !!!
לא שמעתי אותם מתלוננים על פוסט שלהם מאלפיים ושכח מזה ... אני מכבד כל אחד מהם !!
יעיד האדמין על התחנונים שלי שיחזיר את הרב נדל - הדינוזאור האחרון !!
כתבת לי בפומבי דברים שהנהלות אחרות היו מוחקות לך ללא מחשבה שנייה - אפילו לא עניתי לך .
הפורום הזה היה חי ובועט ומדהים הרבה לפנייך ! אני מודה לך על התרומה שלך וגם תוגמלת בהתאם !
אבל תרגע ! גם אם אתה או אני אגב נעלם הפורום יישאר פופלארי מאוד ! ואין ווקום יבואו כותבים טובים יותר .
מעולם לא בכיתי על זה ולא איימתי שאעזוב משתי סיבות :
1. כל אדם אינטילגנטי מבין שפה זה לא אתר סיפורים אירוטיים , אתה מדווח על זונה לטוב ו/או לרע וממשיך ...
כשהבנות האלו לא רלוונטיות - מורידים עומס מהשרת ומעיפים . בתשע שנים - החלפתי כ"כ הרבה מחשבים שגם לא נשמרו לי.
הדיווחים שלנו הם לא קדושים , זו בסה"כ במה לשיתוף חוויות ! אתה רוצה לתעד כל דיווח שלך ? אפשר לחשוב על דרך ,
אבל היא לא יכולה לעבור בבמה המרכזית או בפורומים הרלוונטיים !
2. לא איימתי שאעזוב , כי אני לא נוהג לאיים סתם ... הרי לא אעזוב את הפורום הזה !
אל תאיים בבקשה !!!
הדיונים האלו שלך הורדו לארכיון לאחר שיד נעלמת כלשהי הוציאה אותו משם !!
כשסבטה תחזור אחזיר אותם בכבוד .