[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=maximum]
[QUOTE=אכילס]לא התפשרתי, היה לה כוס רחב, אולי הפרמטר היחיד שאתה לא יכול לבדוק בשיחה איתה או בהכרות פרונטלית
אתה יודע מקסימום, אני לא יודע איך לקחת את העובדה שאתה שומר דברים שאני כותב ודואג להביא לי אותם כמו כן להסתכל על כל מה שאני עושה ולהגיב אליו או להגיב לדברים שאחרים אומרים באמירה מרומזת כלפיי. זה אמור להחמיא לי, אבל זה מרגיש לי קצת קנאת פין, מה נעשה בקשר לזה? אתה חושב שתצליח להתגבר על כאב הניתוק ממני? האם לעולם תמשיך להעריץ אותי "אכילס חושב ככה, אכילס אמר ככה"?
כי אני אגיד לך את האמת, מתוך הכרות עם הטעם שלך, אתה לא הטעם שלי
[/QUOTE]
א. היחיד שתהיה לו קנאת פין זה לך כלפי חחח, לא מקנא במידה xxs (למה מקסימום חשבת?)
ב. אל תחשוש אני לא מעריץ אותך, אבל אעקוץ אותך בכל הזדמנות שתהיה לי עד שפשוט יימאס לי
ג. זה פורום פתוח אם לא הבנת נכון, מותר לכל אחד להגיב איפה שהוא רוצה, על מי שהוא רוצה, מתי שהוא רוצה. לא ביקרתי כל תגובה שבה הזכרת אותי, אז אל תבקר את תגובותיי המזכירות אותך. מדינה חופשית אדון אכילס
ד. אתה ממש לא מכיר אותי אדון אכילס (כדי שלא יהיו לך מחשבות לכינוי אדון זה נאמר בזלזול ציני), גם לא רוצה שתכיר אותי כדי שלא תהיה אי הבנה. אני מתעב אנשים יהירים ומתנשאים כמוך, אבל חרגתי איתך מהקו הנורמאלי שלי ודי ירדתי לרמה הנמוכה שלך ולכן עצרתי ואני מתמקד בעקיצות.
ה. לא חסר לי כלום בחיים והסטנדרטים שלי הם אנשים עם לב לפני חיצוניות, בכל רובד של חיי, אז אתה בטוח לא הטעם שלי!!
ו. אם לא נאה לך שאני עוקץ אותך בפוסטים שלי אתה מוזמן לא להגיב או לחילופין לעשות טובה ולעזוב. אני פה בשביל להישאר אם לא הבנת ואתה מוזמן לעקוץ חזרה. רק תיזהר, בכל מילה אחפש אותך!!
ז. מממ כל בחורה רחבה מדי לזין כמו שלך, לא ככה??
[/QUOTE]
בקשר לסעיף ג', חס וחלילה שאגיד לך מה לעשות, אני אפילו די נהנה מהעקיצות, אני פשוט מודאג ודואג לשלמותך הנפשית כי אם אתה הולך לחפש אותי בכל מילה (כמו שכתבת בסעיף ו') הולכת להיות לך עבודה קשה, אגב הרבה מילים, לפי אורך התגובות שלך רואים איזה גלי רטט אני מעורר בך, מציע לך לממש את הפנטזיה ההומוסקסואלית, כי אני בכלל לא בכיוון של בנים.
בקשר לד', זה נחמד שאתה קורא לשטויות שאתה משפריץ מהמקלדת עקיצות. בהצלחה עם זה. אתה פאתטי ולא יותר.
[/QUOTE]
א. אני שמח שהתייחסת לסעיפים שכתבתי, זה היה כדי להקל עליך (שמתי לב שעברית תקנית זה לא הצד החזק שלך)
ב. עכשיו אני מניח שאם התייחסת לסעיפים ג' וגם לד' והערת הערותיך, אז אתה מסכים עם כל שאר הסעיפים
ג. אין לך מושג איזה גלי רטט אתה מעורר בי, אהה בעצם כתבתי לך, חלחלה, סלידה וגם תיעוב. הכתיבה מורידה לי את רמת הבחילה כשאני מקיא עליך את מילותיי
ד. פנטזיה הומוסקסואלית? הבנתי שעברית תקנית זה לא צד חזק אצלך אבל לא הבנתי שגם הבנת הנקרא.
ה. תחשוב מה שבא לך על העקיצות שלי, על זמן העבודה שלי, תעשה בשבילי את כל החשבונות כי רק את זה אתה יודע לעשות, חשבונות
ו. אני פתאטי? סבבה :)
ז. זה מבאס אותך שיש לך קטן וכל בחורה מרגישה לך כמו אישה אחרי 10 לידות?