כ לזכר יפי הבלורית והתואר - דף 2 - סקס אדיר

לזכר יפי הבלורית והתואר

11
אתם רוצים לכבד ,תימנעו מלפקוד זונות ביום הזכרון. אני איבדתי חברים לנשק והיום הזה רגיש אצלי.אני שוב אומר שהפורום הזה לא מספיק מכובד.אני מתאר לעצמי שצפירת הדומיה תתפוס כמה מחברינו עם המכנסיים למטה אצל זונה,והם ימהרו לעמוד דום.מגוחך.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

לזכר יפי הבלורית והתואר

14
[QUOTE=מדווח המין]אתם רוצים לכבד ,תימנעו מלפקוד זונות ביום הזכרון. אני איבדתי חברים לנשק והיום הזה רגיש אצלי.אני שוב אומר שהפורום הזה לא מספיק מכובד.אני מתאר לעצמי שצפירת הדומיה תתפוס כמה מחברינו עם המכנסיים למטה אצל זונה,והם ימהרו לעמוד דום.מגוחך.[/QUOTE] מוחא כפייה

לזכר יפי הבלורית והתואר

16
[QUOTE=איצטגנין]

לא במקום ! לא מכבד !!

אפילו אם יש בין חברי הפורום חבר אחד שעלול להיפגע משרשור כזה - ראוי להסירו.
[/QUOTE]

אנחנו הולכים לנערות ליווי , נכון ! זה לא גורע מכבודינו כאזרחי המדינה .
אני העליתי את הפוסט מתוך צער וכבוד , מפאת הכבוד אף אחד לא יבקר הערב אף נערת ליווי...
ואם לא מפאת הכבוד , אז מפאת החוק במדינת ישראל .
אני אישית , קצין במיל' בצה"ל וכל חיי שירתתי בכוחות הביטחון . אבדתי חברים וחברים לנשק .
כואב לי כמו לכל אחד אחר .
נ.ב
סיפור קטן על חיי האישיים .
כשהתגייסתי לצה"ל , הייתי מיועד להיות נער מכ"מ (חייל בעייתי ) ... אולי לחלקכם
זה ישמע פתטי , אך הסיבה שנלחמתי בציפורניים וקצרה היריעה מלספר פה , יצאתי
לקורס קצינים והחלטתי על עשיית שרות מלא ורגיל (+שנת קבע) , רק כי בתירונות
ראיתי שקצינים בלבד מצדיעים להמנון ולדגל - זה היה הטריגר הגדול !
כמובן שעם הזמן ,התבגרתי בצבא ונוספו סיבות אחרות .

מדווח המין - אני מכבד אותך וכולנו בוכים ומבכים היום את הנופלים .

לזכר יפי הבלורית והתואר

17
צדיק באמונתו יחיה...(יש כאלה שאומרים "איש באמונתו...")

אם RD המכובד הרגיש שהוא רוצה לכתוב מעמקי ליבו, יבורך.
אם למתנגדים לכך זה מפריע, שלא יכנסו.
לצערי, סביר להניח שכל אחד מחברי הפורום איבד/מכיר מישהו שנפל.
והכי חשוב, הפורום מבחינתי מקום מאד מכובד ומכבד.

תבורכו כולם לחיים ארוכים ותודה לכל אלה שבזכותם אנחנו כאן.

ק.

לזכר יפי הבלורית והתואר

19
אולי זה לא המקום ולא השעה, אני מקווה שלא לפגוע באף אחד. גם אני כמו רבים מכיר מקרוב נופלים וקרובי משפחה.

מכל מקום כדאי שתדעו, שממחקרים עדכניים עולה (בניגוד לדעה הרווחת בישראל) שרוב החיילים בני ה-18 שמתגייסים היום, מתגייסים בתולים. בניגוד מוחלט למה שהיה לפני 20 שנים בישראל. ע"פ ארגון הבריאות הבין לאומי יישנה ירידה משמעותית בפעילות מינית בגילאי הנוער בישראל.

רבים מהנופלים בשנים האחרונות לא זכו לדעת אישה. נשמע מעט מוזר לחשוב על זה היום, אבל בעיני זה עצוב מאוד... עצובעצובעצוב

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

לזכר יפי הבלורית והתואר

20
אני אישית מצדיע ל RD06 על הפוסט והאשכול שפתח. דווקא בימים לא פשוטים אלו שעוברים עלינו וביום זיכרון זה . גם"בשאול תחתיות " כמו התכתבות בנושא זנות. עלינו לזכור ולחלוק כבוד למי שאיפשר לנו במותו את חיינו שלנו . אנו עם של חילוקי דעות בכלל ובפורום זה בלבד אך דווקא ביום זה עלינו להניח בצד את חילוקי הדעות בינינו לתת כבוד לנופלים וגם ל rd06 שחילק כבוד. שנזכה לימים בטוחים ושקטים .
גלי זין , מזיינים מהשטח
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”