כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 20 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

195
[QUOTE=Venus Butterfly]

ר"מ

את ידידי אחשל"ג בשלב מסויים הבנתי, בעיקר הבנתיו כלקוח שמצפה לקבל שירות, ומאז מכבד, לא תמיד מסכים אך מכבד.

אצלך ידידי ניסיתי, אך מה לעשות, קטונתי מלהבין , ואין לי אלא להסיק כי עליי ללכת בדחיפות לאופטומטריסט לשם החלפת עדשות לכאלו שיצליחו לגרום לי לראות גם שריטות מהסוג הבלתי נראה.

נראה לי שהפעם הפלגת למחוזות רחוקים מידי עבור הבנתי הצנועה , כלומר, ואם בכל זאת הבנתי משהו, אזי אנו כמו במשחק טניס ותפקידנו לנצח אחד את השני..... יודע מה, אם אתה חושב שאני במשחק הזה, תמשיך לחשוב, אני מזמן כבר לא שם , הפלגתי הלאה למקומות שאני רק יכול לאחל לך שאליהם תגיע , כמובן לאחר שתיגמל ממשחקוני טניס ומהצורך "להנחית" בכל פעם שנראה לך שהרמתי את הכדור.

" מעבר לכך, עמיתנו הפרפר ממש הרים להנחתה הפעם,,,,,, לא יכולתי לעזור את עצמי"

[/QUOTE]
צר לי עמיתי הפרפר אך אופטמיטריסט לא יעזור לך במקרה זה. הבעיה היא לא במה שאינך רואה כי אם להיכן שאינך מביט.
" אל נא תטענו" !!!!!
מה אתה מנסה ליצור הסכמה דמוקרטית בסיגנון צפון קוריאני !!!! עם 96 אחוז הסכמה בערךֱ!!! GIVE ME A BREAK
אז משהו אמר שחסר לו נשיקות עם שרון. BIG FUCKING DEAL.
נ.ב
אני גם מודה לך על הדאגה בקשר ליכולת הניווט שלי אך אני מגיע למקומות קסומים משל עצמי ואת חלקם אף חושף בקונטקס הנכון. ואם אתה מגיע לכאלה משלך , אני רק שמח בשבילך ורצוי שגם אתה תחשוף אותם בקונטקסט המתאים.

רימינג מעשי2011-08-19 19:14:31

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

199
שרון
אני די בטוח כי את היא אכן זאת שבסרט . זהיתי לפי השיניים. צחוקמסכה זה ממש צעד בכיוון הנכון כי אפשר יהיה לראות הרבה יותר הבעות פנים על אף הכיסוי. אל תשכחי את השילוש הקדוש : מציצה, שילקוק ביצים , סטרה קלה לימין הזרנוק ואחת גם לשמאל.קריצה
והכי חשוב, תהני מהעניין,.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

200
[QUOTE=שרון מתל-אביב]OKEEEEEEEEEY חברים קבלו סוף סוף (במחיאות כפיים סוערות חחח צחוק ) את הסרטון שלי שהבטחתי לכם כבר מזמן :

"שרון מתל-אביב מנענעת את הישבן ומוצצת זין"

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3944743

תהנו חיוך גדול Tongue Embarrassed מוחא כפייה Star קריצה Cool אצבע למעלה Heart Party

בקרוב כשאהיה במוזה אצלם עוד סרטון אז יש למה לחכות קריצה

תגידי שרון ממתי הסרט הזה?! כשאני הייתי אצלך הייתי שחומה! או שזה רק התאורה שם לא טובה?!

[/QUOTE]

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”