ביקור אצל נועה :). הייתי לפני מספר ימים אצל נועה, וכמו תמיד היה תענוג. קבענו לשעות הערב, ונועה קיבלה אותי כתמיד עם חיבוק ונשיקה מחרמנת.
לאחר מספר דקות שבהם ישבנו ודיברנו התחלנו במעשים. כבר על הספה התחלנו להתחרמן, וכל מה שעובר לי בראש זה כמה אני רוצה לראות את הציצים האלה שוב. נועה קלטה שאני כבר חרמן בטירוף והחלטנו לעבור למיטה, לפני שאני הופך את הספה.
נועה לבשה שמלה שחורה, גרביונים שאליהם נגיע בעוד דקה, ונעלי עקב. זרקתי אותה למיטה, והתחלנו להתנשק בזמן שתוך כדי אני מוציא את השד הימני מהשמלה. ככל שהדקות עוברות אני מרגיש שנועה רוצה שאני כבר ארד לה ומי אני שהתנגד. קרעתי ממנה את הגרביון באיזור הכוס, והתחלתי לרדת לה, בזמן שאני תופס את הציצים השווים שלה. למרות שאחרי מספר דקות היא גמרה, החלטתי להמשיך ולפנק את הכוס שלה והתחלתי לזיין אותה עם האצבעות.
באיזה שלב הבנתי שאני חייב שנתחיל להזדיין, אבל לנועה היה קודם תפקיד חשוב וזה למצוץ כפי שהיא יודעת. היא התחילה ללקק את הביצים ולמצוץ במשך מספר דקות, ואז התחלנו להזדיין כמו שאני אוהב. איזה כיף לראות אותה מזדיינת כשהיא מתיישבת על הזין והציצים שלה קופצים. יאמר לזכותה שהשובבה הקטנה התחילה לדבר מלוכלך בדיוק כפי שאני אוהב, ועל כל מילה רעה קיבלה ספנק ישר לישבן.
כמו תמיד לא היתה תחושת לחץ והזיון היה מדהים. יאמר לזכותה שרצתה שנעשה שוב, אבל אני הגעתי אחרי יום עבודה מתיש, וגם המשחק המקדים והזיון עצמו לקחו כ 50 דקות, ככה שהתשישות רק התעצמה. נשארתי אצלה עוד מספר דקות ונפרדנו בנשיקה.
מת עליך נועה :)