כל הכבוד לך טוחן.באמת שמחתי שהלכתה לשם וראיתה על מה אני מדבר.
הבנות שם מרשת הבעלים של קרליבך21,טברסקי4,טברסקי15, והנה חננאל2 נפתח חדש גם שייך להם באותה בעלות באותו צוות של בחורות מתחלפות ממקום למקום.
אני דיווחתי הרבה טוחן על לין מקרליבך21 אבל לצערי הרב לא ראיתי תגובות בכלל,חוץ מהתגובה שלך כאן.ואני שמחתי שמישהו קרא הדיווח שלי היטב והבנין במה מדובר באמת.
אני ניכנסתי טוחן איתה קרוב ל10 פעמים.פעם אחרונה רציתי להיכנס איתה לא הסכימה?שואל אותה למה?מה הסיבה לכך!! אומרת בלי שום סיבה אני לא ניכנסת.שאלתי וביררתי עליה מכמה אנשים אמרו לי הבחורה הזאת יש לה שריטה בראש,היום היא אוהבת רוצה אותך מחר לא רוצה לראות אותך בכלל,עובדת לפי מצב רוח שמשתנה כל 5 דקות.
היא גם שותה הרבה,במיוחד וודקה עם רידבוול,היא מוכנת סיקס אמיתית עם חזה גדול ענק.שיער בלונדיני ארוך,גוף מלא בינוני,ליבראלית,מתנשקת בלשון,מסכימה להחדרת אצבעות לשני החורים שלה.שמעתי שגם מחלק מגברים שביקרו אצלה שהיא שכבה גם בלי גומי.וניכנסת לאורגיה עם שניים או יותר משני גברים.
טוחן לין זאת קרובה מאוד לתיאור לאילינה מהקונגריס2 ליבראלית מאוד,זורמת,חזה ציצים גדול,מציצה בלי,והכי דומה מסכימות שתיהן לגמירה בפה וזה נדיר אצל רוב הבחורות העובדות בתחום.
לין ואילינה יש להם הרבה משותף חזה גדול ענק מסילקון.ציצי ענק רואים הגודל האמיתי שלו מרחוק.שתיהן שרוטות בראש
,שותות,אפשר לגמור להם בפה בלי שום תוספת בתשלום.ההבדל הקטן בין שתיהן זה המחיר אתה משלם עם לין 250ש''ח ועם אילינה (מהקונגריס2)130 ש''ח זה ההבדל היחיד.
ושתיהם מכונות סקס אמיתיות,לא מתעייפות בכלל,רוב הזמן הם בחדר עסוקות,הרבה ביקוש עליהם,תור גדול מגברים מחכה להם בחוץ.
הבעיה בחננאל2 שלא נותנים הרבה זמן בחדר.דופקים מהר,הברמן שם רועי המטורף
,שכל הזמן הוא רץ בין החדרים,דופק על הדלתות,גג מקסימום הבחור בחדר 20 דקות כך הכללים שלהם,מקבל הקליינטים בחדרים,מסדר העיניינים שם בדירה.
אני מקווה לשמוע עוד תגובות של חברים שביקרו בדירת חננאל2 החדשה ולהביע את דעתם על הבחורות והשירות שם,יום טוב מקסים לכולם.
תמיד בשטח למען כולם.