כ סוף סוף דיווח על מרי מוולפסון 48 - סקס אדיר

סוף סוף דיווח על מרי מוולפסון 48

1
אחרי חיפושים של כשבועיים שחיפשתי אותה ולא הייתה זמינה (עובדת רק בימי שישי).

טוב אז ככה, קודם כל הבחורה המדוברת היא מרי מוולפסון 48 בתל-אביב:

http:// /page88.html?amp

אכן התמונות לא אמיתיות, ולטובתם יאמר שהם מציינים את זה לפחות אבל בוא נאמר שבין הדימיון למציאות קיים הבדל כלשהו.
במציאות הבחורה היא עם שיער בלונד (צבוע), לטעמי קצת יותר מלאה במציאות והייתי נותן לה 27 בערך, החזה שלה באמת ענק בדומה לתמונות, חמודה בפנים לטעמי (יש כאלו שיאמרו שלא), נקיה, אבל בגדול היא נראית בערך אותו דבר כמו בתמונות.

למי שלא מכיר את האיזור יתקשה למצוא את הרחוב המוביל אל רחוב וולפסון (נמצא בתחנה מרכזית הישנה אם אני לא טועה באיזור). בהתחלה נכנסתי לוולפסון 40 (!) בטעות, נכנסתי למסדרון בחצר עם נורות צבעוניות (בדומה למסדרון שהיה להם במקום הקודם) והייתי בטוח שזה המקום.
שמח נכנסתי לי מתיישב וממתין, ובעודי ממתין יושבת מטר ממני איזו דודה רוסיה (כניראה הטלפנית) שצועקת על בן אדם בטלפון מסיבה כלשהי וכשסיימה לדבר שאלתי אותה אם איפה שאני נמצא זה חדר ההמתנה אז ענתה לי שכן ואמרתי לה שאני ממתין למרי אז אמרה לי:"מה?! מי זאת מרי... אין פה מרי! אתה הגעת למקום הנכון תגיד?!" אז לרגע הבנתי שמשהו לא בסדר אז אמרתי לה שאני אבדוק את עצמי.
יצאתי והתקשרתי למקום שאליו הייתי אמור להגיע ונאמר לי שהם נמצאים במספר 48 .

בכל אופן הגעתי למקום המיועד, הכניסה היא אל מדרגות המובילות לכיוון מטה ושם יש דלת עליה רשום "דקל".

איך שנכנסתי פתחה לי את הדלת מרי (זיהיתי אותה לפי התיאור), הכניסה אותי לחדר המתנה והסבירה על המחירים:"200 שקלים עד 40 דקות או 300 לאנאלי" אמרתי לה שבאתי בדיוק אליה וקראתי שהיא מאפשרת גם משחקי רגליים ו-GFE, בחרתי את האנאלי ב-300 ש"ח, אישרה את התוספות ואמרה שלא תגבה לי עליהן תשלום נוסף.

הובילה אותי לחדר שלה, חילקה לי מגבת ונכנסתי להתקלח. בעודי מתקלח נשמעת בחדר הסמוך מישהי מאוד מאוד לא שירותית שצועקת על הלקוחות שלה:"איייה!!! למה בכח יא זבל?!?!" ועוד קללות למיניהם שרצו בינה לבין הלקוח שנשמע מאוד מאוד לא מרוצה מהשירות שלה.
מרי נכנסה אחרי כ-5 דקות (בדיוק שיצאתי מהמקלחת), התחילה להתפשט ונשכבה על המיטה בשילוב רגליים וטפחה על המיטה שאשכב לצידה, כמובן שעשיתי כדבריה, התחילה בליטוף הגוף שלי עם הציפורניים שלה ועברה לאט לאט אל הזין והביצים ביחד והתחילה בנשיקות עדינות תוך כדי הליטוף העדין שנמשך כמה דקות ולאחר מכן עברה למציצה, המציצה סבירה (מרגישים קצת שיניים) אבל קצרה לטעמי (ארכה כ-5 דקות בערך).
לאחר מכן התחלנו עם אנאלי בדוגי שנמשך כ-5 דקות ואז עברתי לזיין אותה בכוס, הכוס שלה דיי קטן, גונחת בהתאם במהלך כל הזיון, ולאחר מכן עברנו לפוט פטיש שבו היא מניחה עלי את הרגליים שלה שהיו דיי מטופחות והתחלתי לעסות אותן ולקק אותן (חוויה ראשונה שלי ודווקא דיי מעניין למי שחושב לנסות את הסוג), אחר כך רציתי לרדת לה וביקשתי ממנה שתנקה את הכוס שלה כי היא שמה עליו חומר סיכה ולא רציתי שהפה שלי יתמלא בחומר הזה, לא ממש אהבה את הרעיון אבל זרמה בכל זאת והלכה למקלחת לדקה-שתיים להוריד את החומר המסכך. שכבה על המיטה והתחלתי ללקק לה את המנוש למשך 7 דקות בערך עד שגמרה ממני ולאחר מכן נחה למשך כדקה בה היא הייתה קפואה לגמרי כמעט.
לאחר מכן הניחה עלי את החזה הענק שלה בעוד אני מלקק אותו וסיימתי בגמירה ביד כפי בקשתי.

בגדול היה אחלה אבל המקום מאוד רחוק לי כך שאני לא בטוח שאגיע לשם שוב אבל דווקא נהניתי.

מומלץ לאוהבי BBW.
19LOLx82010-12-11 17:36:13

סוף סוף דיווח על מרי מוולפסון 48

3
אני לא בטוח לגבי זה, כי העניין חזר על עצמו עם לקוח אחר.
אבל מצד שני היו שלושה ערסים שהתלבטו אם להיכנס או לא אז יכול להיות שזה היה הם.

אה ומה שאני עוד זוכר זה שלבסוף היא גירשה אותו כשהוא איים להתלונן עליה ואז אמרה לו:"לך לך תתלונן ניראה ממי תקבל ת'כסף שלך חזרה יא זבל!!"
DDDD42008-6-16 21:34:45
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”