כ זהירות !! נפילה כמו מצוק !! תיקתוק רציני - סקס אדיר

זהירות !! נפילה כמו מצוק !! תיקתוק רציני

1

שלום לכולם,

אתמול אחרי התלבטות בין שרון לבין דניאל, החלטתי לנסות משו אחר, ונתקלתי בפורום בנושא הזה:

http://sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=9051&PN=

מדובר על יולי , מ 0574443111

בקיצור הגעתי ללה גארדיה 5, נכנסתי , וכל הדיסקרטיות נעלמה, כשדירה ממול הייתה פתוחה לגמריי, וגם שם היה נערה עובדת, מלא צחקוקים וכל מיני זה, בקיצור לא מתאים בכלל.

אחרי שנכנסתי, והתקלחתי, נכנסו לענינים, הבחורה נראית מדהים אין מה לדבר.. עור רך כמו משי, חזה מגניב לחלוטין (חוץ מנקודה מפחידה מעט על החזה )ממש גוף כמו שאני אוהב, בטלפון הבטיחה בודי מסאז + מציצה בלי + פעמיים אם נספיק בחצי שעה.

התחילה עם מציצה, תוך 3 דקות שמה קונדום וקדימה קדימה. כמובן שאני חשבתי שמדובר בפעם הראשונה אז הרשתי לה להגיע מהר, לאחר מכן היא הלכה להתקלח ושלחה אותי הביתה. כל ה"תענוג" לקח 8 דקות ו 300 שקל. לא היה בודי מסאז ולא דיבורים ולא כלום.

בחיים לא תיקתקו אותי ככה, אפילו ב 03 לקח 17 דקות.

רק כדי להבהיר נקודה, אני בחור מאוד אסטטי (והיא אף החמיאה לי שאני נראה ממש טוב) וכמובן שבאתי אחרי מקלחת + התקלחתי שוב, כך שאני לא חושב שמדובר באיזו רתיעה.

אני לשם בחיים לא אחזור, פשוט עשתה ממני צחוק. - קחו בחשבון. מקווה שמנעתי תיקתוק מאחרים.

זהירות !! נפילה כמו מצוק !! תיקתוק רציני

2

יצחקוב,

דיון זה ננעל אחרי שתגובתך הועתקה לדיון המקורי שציינת,

מה טעם מצאת לפתוח דיון חדש באותו נושא ? המלצות מול אזהרות צריכות להיות באותו הדיון כדי שהקוראים יוכלו להפעיל שיקול דעת אישי.

משתמע שחווית חוויה לא נעימה,
אז למה לתת לאנשים בדיון המקורי את הרושם שכביכול יש רק תגובות טובות ?
צריך לתת להם להשוות גם מול חוויות פחות נעימות.

דיון זה ננעל, ויועבר בימים הקרובים לפורום דיונים כפולים.

בכבוד רב,
גילעד (רפאל היום בחופש)

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”