שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני מורה להתעמלות בעל תואר ראשון לספורט וחינוך גופני באוניברסיטת האוינק אויינקים

בבית הספר שלנו יש תלמידה מאוד בעייתית ושמה אוקטביה. אוקטביה ממרמרת לכל המורים את החיים ועושה מה שמתחשק לה בשיעורים, אבל יותר מכל מה שמדאיג אותי זה שהיא יושבת כל היום בכיתה מול המחשב הנייד שלה וגולשת באתרי היכרויות... הגיע הזמן שהיא תזיז ת'תחת שלה מהכיסא ותעשה קצת ספורט
החלטתי לקחת על עצמי את הפרוייקט הזה ולעשות לאוקטביה שיעור ספורט אישי

בשעת צהריים כאשר כל התלמידים כבר הלכו הביתה מצאתי את אוקטביה כהרגלה יושבת בכיתה מול המחשב הנייד שלה.
"היי אוקטביה מה נשמע? קדימה תקומי הגיע הזמן לעשות התעמלות!"

אמרתי לה בהתלהבות והתקרבתי אליה. לתדהמתי אוקטביה לא לבשה חולצה ולא לבשה חזיה...

לפחות היא לבשה חצאית של תלמידת בית ספר שזה כבר הישג בפני עצמו...
יאללה מה יהיה עם כל השרלילות האלה שמנסות להרשים את הבנים החרמנים?

"המורה יש לי הרבה עבודה... אני צריכה להגיש את העבודה בביולוגיה" אמרה אוקטביה והמשיכה להתעסק עם המחשב שלה.
"קדימה תקומי כבר ותזיזי את הטוסיק השמן שלך הגיע הזמן לעשות ספורט!"

עודדתי את אוקטביה והתחלתי לקפץ מולה כמו סילבסטר סטלון מהסרט "רוקי"

אוקטביה שראתה אותי בפעולה לא יכלה להשאר אדישה והתחילה לעשות את כל התרגילים שעשיתי. עשינו מתיחות לפלג הגוף העליון והתחתון, אח"כ עשינו ריצה קלה בכיתה ובהמשך עשינו סקווטים לחיזוק שרירי הרגליים והישבן

בהתחלה אוקטביה סירבה לעשות את התרגיל וטענה שהיא מאחרת לפגישת הסקס שלה

אבל בהמשך היא עשתה סקוואט כמו גדולה

הנוף היה משגע ולרגע איבדתי ריכוז... גם אוקטביה איבדה ריכוז והתיישבה על פניי עם ישבנה

"הממממ אוקטביה... המממ המממ זהירות! את צריכה לעלות בחזרה למעלה!" אמרתי לה בקושי רב מתחת לישבנה

"למה זהירות המורה אוינק אוינק? אתה חרמן ואתה מת להכנס לי לתחתונים!" צחקקה אוקטביה

אוקטביה הייתה חרמנית בטירוף והחליטה לנצל אותי מינית

היא הובילה אותי למיטה ואחרי שנשכבה עליה היא פתחה את רגליה לרווחה ודרשה שאני ארד לה.
למרות שלא אהבתי את הגישה שלה, הדבקתי את לשוני לכוס שלה וירדתי לה בשקיקה עד שהיא גמרה ברעידות והתנשפה קלות. כשהבטתי על פניה ראיתי שהיא קורנת מאושר! החמאתי לעצמי על הביצוע המלוטש! כל הכבוד המורה אוינק אוינק!

אמרתי לאוקטביה שלא תהיה במצב רוח טוב מידי כי שיעור הספורט עוד לא נגמר, ושריצת 2000 עוד מחכה לה. אוקטביה צחקקה והתיישבה עם ישבנה על פניי

"המורה אוינק אוינק עכשיו אני אעשה לך קפיצת 2000! אתה יודע מה זה? זה 2000 קפיצות על הפנים שלך!"

הודיעה לי חגיגית אוקטביה וקיפצה במרץ על הפנים שלי עם ישבנה הסקסי

מה אני אגיד לכם, שיחקה אותה התלמידה החצופה הזאת, אולי היא לא ממושמעת וסוררת אבל היא בהחלט יודעת איך לעשות שיעור ספורט מעניין

אוקטביה התלמידה השובבה עלתה עליי לרכיבה ובמהרה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי במרץ באוזניי ובצווארי. חיבקתי אותה בחום וזיינתי אותה באהבה!

בהמשך זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. זיינתי אותה באוויר כל הדרך למראה. אוקטביה השתוללה ללא הפסקה ובנוסף לסטירות שהחטיפה לי היא ניסתה כל הזמן לתפוס אותי בשיער ללא הצלחה רבה

הבאתי לה ביס בצוואר והיא שיחררה צעקה

אחרי שהעפתי את אוקטביה על הזין שלי כהוגן מול המראה, התיישבתי על הספה והיא התחילה לקפץ על הזין שלי בפוזת הצפרדע החרמנית

נעצתי עיניים ב
ציצים המקפצים שלה והרגשתי כמו ילד בפארק שעשועים