כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 2 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

11

פורסם במקור ב - 29/05/2009

מאז ששרון אמרה לי שיש לה את תלבושת המשרתת הצרפתיה השובבה ישר אמרתי לה שזה יהיה המשחק הבא שלנו אבל נאלצתי לחכות עם זה קצת בגלל האורגיה שלה שהשתתפתי בה שבוע שעבר אבל הנה הגיע היום ואחרי תסריט קצר שכתבתי לה בהודעה פרטית נפגשנו לעוד משחק תפקידים מהנה...

....חזרתי מעוד יום עבודה מאוחר בערב וידעתי שהיום זה היום שאני מזיין אותה. כבר שנתיים שאני מפנטז עליה, אויי כמה שהיא מחרמנת אותי אבל אף פעם לא היה לי את האומץ להתחיל איתה וגם לא חשבתי שזה הדבר הנכון לעשות כי היא עובדת אצלי וזה בטח יפריע לקשר הטוב שנוצר בינינו. בסה"כ היא תמיד עשתה את מה שביקשתי ממנה ורק לאחרונה התחלתי לחשוד בה שמשהו אינו קשורה והחלטתי לבדוק מה היא עושה כשאני נמצא בעבודה. לשם כך התקנתי מצלמה נסתרת בחדר השינה שלה, כבר תקופה ארוכה שאני עוקב אחרי מה שהיא עושה כשאני לא נמצא וגיליתי שהיא חרמנית לא קטנה ממש נימפומנית חולת זין... אבל לאחר מה שראיתי היום היא עיצבנה אותי במיוחד והחלטתי ללכת על כל הקופה והכנתי לה תוכנית שידעתי שתשבור אותה ולא תשאיר לה הרבה בררות

נכנסתי לסלון והנה מה אני רואה? שוכבת לה על הספה נחה לה בכיף ומלטפת את עצמה עם מטאטא אבק מנוצות... איך שראתה אותי קפצה כמו טיל והתיישבה מסתכלת עלי במבט מופתע. (תפסתי אותה מתבטלת) כששאלתי אותה מה היא עושה, אמרה לי שהיא שכבה קצת לנוח כי כבר עשתה את כל המטלות של הבית והתחילה להמציא לי כל מיני דברים כמו: ניגוב אבק, חלונות, כביסה, ספונג'ה ושהיא אפילו פירקה את המאוורר וניקתה אותו מבפנים (באמת בדקתי היה נקי ) הכל כמובן שקר אחד גדול. שאלתי אותה מה יש לאכול והיא ממשיכה בשקרים ואומרת שיש עוף עם פירה וסלט ואפילו עוגת תותים לקינוח, כמובן שהכל שקרים ולא הייתי צריך אפילו ללכת לבדוק. פה כבר התחלתי ממש להתעצבן ושאלתי אותה כמה פעמים אם היא בטוחה שזה מה שעשתה והיא המשיכה להגיד שכל מה שעשתה היה לנקות ולבשל...

תשכבי לי על הברכיים! אמרתי לה והיא שאלה מה אני מתכנן לעשות לה... המשכתי בחקירה כשהיא שוכבת על הברכיים שלי עם הטוסיק כלפי מעלה ואמרתי לה שוב שכדאי שתספר לי את האמת כי אני יודע הכל אבל היא חזרה על השקרים שלה אז הרמתי לה את השימלה והתחלתי להפליק לה על הטוסיק הסקסי בטירוף שלה ואומר לה שראיתי את כל מה שהתרחש היום בבית ואני יודע הכל.
כששאלה איך ראיתי הכל אמרתי לה שהתקנתי מצלמה נסתרת ואין לה מה להמשיך לשקר כי ראיתי הכל. "אולי ראית אותי עושה אבק?" היא שואלת אותי, "כן ניקית את האבק אבל לא מהקירות" אמרתי לה "ניקית אבק ממקומות אחרים"... "מה חמישה גברים עשו שם בחדר?" מפליק לה בטוסיק והיא התחילה לבכות ואמרה שהיא לא מאמינה שהתקנתי מצלמה נסתרת בחדר. "זה מה שאת עושה" "אורגיה עם חמישה גברים?"
"הייתי חרמנית..." היא עונה לי וממשיכה עם הבכי שלה.. המשכתי עם התוכנית ואמרתי לה שאני נאלץ לפטר אותה כי לא יתכן שזה מה שהיא תעשה בבית שלי בזמן שאני בעבודה והיא המשיכה עם הבכי שלא עבד עלי ואמרה שהיא מצטערת ופשוט הייתה חרמנית אז הזמינה כמה חברים שיספקו אותה מינית (יצא חרוז )

"אתה באמת הולך לפטר אותי? מה אני יכולה לעשות למענך כדי שלא תפטר אותי?" שאלה אותי... "יש לך איזו הפתעה בשבילי? בטוח יש לך משהו תפתיעי אותי ואז אני אחשוב אם לפטר אותך או לא" עניתי לה... היא אמרה שיש לה משהו מאוד מעניין בשבילי והתחלתי לקפץ משימחה עמוק בפנים הנה זה הולך לקרות אני הולך לזיין את שרון המשרתת הצרפתיה הכוסית שלי

שרון אמרה שעדיף שנתקדם לחדר השינה כי שם יהיה יותר נוח ואמרה שהיא הולכת להביא כיסא. לא הבנתי בשביל מה הכיסא אבל כבר הייתי ממש חרמן עליה ורק קיוויתי שזה יהיה משהו טוב. היא התיישבה בכיסא ומה היא מבקשת? שאני אעשה לה ריקוד ואתפשט תוך כדי... טוב אמרתי לעצמי נזרום איתה אם אני צריך להתפשט אז אנחנו נהיה כבר בחצי צעד לכיוון המטרה. התחלתי להתנענע עם הגוף ושרון יושבת בכיסא דופקת לי מבט שובב תוך כדי שאני מוריד חולצה באיטיות וחושניות היא מתחילה לצחקק ולעודד (כמו איזה גבר חרמן במועדון חשפנות ) אותי לנענע את הטוסיק. אני ממשיך להתפשט לאט לאט פותח את החגורה ומוריד את המכנס באיטיות עם הטוסיק לכיוון שלה... תוך כדי היא ממשיכה לעודד אותי ואני גם מקבל כמה פליקים על הטוסיק. נשארתי רק עם התחתונים, מסתובב לכיוון שלה והיא מסמנת לי עם האצבע להתקרב אליה אני נענה לה והיא מושכת לי בתחתון מקדימה מכניסה את המטאטא מנוצות לתחתון ומשחקת לי בזין (כאילו מנקה לי אותו מאבק ). אני ממשיך לנענע את הגוף עוד קצת מתכופף עם הטוסיק לכיוונה... היא זורקת לי יציאה שהיא יודעת שעבדתי במועדון הצ'יפנדיילס כי חברה שלה הייתה שם במסיבת הרווקות שלה וראתה אותי שם בתלבושת של שוטר עוד קצת תנועות חושניות והורדתי את התחתון לקריאות עידוד שלה לכיווני...

היא שאלה אם זה מספיק או שאני עדיין מתכוון לפטר אותה... אמרתי שזה לא מספיק לי ואני לא אסתפק רק בלעשות לה סטרפטיז ושהיא צריכה לעשות גם משהו. הסתכלה לי לכיוון הזין ואמרה שאני חתיכת חרמן ואמרה שבטח אוננתי איזה שלוש פעמים והשפרצתי עד התיקרה כשצפיתי באורגיה . "את יודעת שאני חרמן עליך ותמיד רציתי אותך" אמרתי לה, והסברתי שלא יכולתי כי היא עובדת אצלי וזה יהרוס את הכל אבל כרגע כבר לא אכפת לי כי אני רוצה אותה מאוד... שוב היא שאלה על עניין הפיטורים "אז מה נכון שאתה לא מפטר אותי?" ולבסוף החלטתי לסיים עם המתיחה שלי ואמרתי לה שלא. מסתבר שזאת הייתה טעות היא קראה לי מנוול ואמרה שכמעט עשיתי לה התקף לב ועכשיו היא תראה לי מה זה.

היא הביאה ערכת קשירה וקשרה לי את שתי הידיים למיטה אח"כ הביאה כיסוי עיניים כיסתה לי את העיניים ואמרה שלא רק שאני לא אראה אותה ערומה היא גם תתעלל בי כמו שצריך התחילה להצמיד לי את הציצי שלה לפה אבל לא נתנה לי למצוץ אותו וכל פעם שפתחתי את הפה התרחקה ממני וצחקה. היא הרימה לי קצת את כיסוי העיניים ואמרה שאני אוכל להציץ קצת ואפילו לגעת לה בטוסיק אבל לא הצלחתי להגיע אליו כי ידיי היו קשורות למיטה ולא יכלתי להגיע רחוק וכל פעם שניסיתי זה היה לשווא והיא התרחקה ממני כשהאצבעות שלי תמיד נמצאות מילימטר מהטוסיק שלה והקניטה אותי בהתפלאות מזוייפת איך זה יכול להיות שאני לא רוצה לגעת לה בטוסיק היפה שלה. "נו תיגע לי בטוסיק, למה אתה לא נוגע לי בטוסיק? אתה לא רוצה לגעת לי בטוסיק? מההההההה? הטוסיק שלי לא מספיק טוב בשבילך ?" אבל לא הצלחתי והיא אמרה שנמאס לה ממני כי אני לא משתף פעולה והורידה לי את הכיסוי עניים למצב שאני לא רואה כלום. פתאום הרגשתי את כף הרגל שלה, היא התחילה לדחוף לי את האצבעות לפה ולא הייתה לי בררה אלא למצוץ וללקק אותם. ואז היא אמרה שעכשיו היא תעשה לי טיפול קצת קיצוני ואז הרגשתי את הכוס שלה, היא התיישבה לי על הפנים ורכבה עלי קצת קמה והתיישבה עוד פעם וקראה לי סוטה מין (כי כנראה ראתה שעומד לי בלי הפסקה)

שרון שאלה אם אני רוצה להציץ קצת ואמרתי לה שכן מאוד רוצה אבל היא אמרה שאני לא אקבל והמשיכה בהתעללות כשאני עם כיסוי עניים ולא רואה כלום ורק מרגיש... אני שומע אותה אומרת : "מתקין פה מצלמות נסתרות, מאיים עלי בפיטורים" ואפילו אמרה לי שבטח ראיתי אותה גם משתוללת עם הנהג הכושי שלי ואמרתי לה שבטח שראיתי וגרמתי לה רק להתעצבן עוד יותר וחטפתי כמה סטירות והאשמות על כך שאני מציץ לחדר המיטות שלה. ואז אמרתי לה שהמצלמה מותקנת פה כבר שנה וראיתי את כל מה שהיא עשתה בחדר. היא שלחה לי את הרגל לפה וביקשה שאני אתנצל על זה שהתקנתי את המצלמה ושלא הייתה לי זכות להציץ לה במצבים האינטימיים שלה.

פתאום היא קופצת ואומרת שהיא הולכת להביא משהו חבל על הזמן... צוחקת ורצה מהחדר ואני שומע אותה מתעסקת עם משהו ברקע (כבר נלחצתי וקיוויתי שזה משהו טוב ) היא חוזרת מצחקקת לה בהנאה ופתאום אני מרגיש גל של קור על הבטן מלווה בדיגדוג קל... היא הביאה קוביית קרח והתחילה להעביר לי אותה על הבטן והחזה והתחלתי לצחוק ולקפוץ מהקור אבל התחושה הייתה ממש טובה והתחלתי ממש להנות מזה

זה לא הספיק לה והיא עברה שוב לפייס סיטינג "חינוכי" כמו שהיא קראה לזה התעללה בי קצת וביקשה שאני אחזור על דבריה "שלא מציצים לעובדים במצלמה נסתרת" ולמרות שחזרתי אחריה ואמרתי שאני מצטער (לא הצלחתי ממש להשלים שום מילה כמו שצריך... כי היא ישבה לי עם הכוס על הפה ) והתחננתי שתפסיק וביקשתי סליחה על הכל היא ריחמה עלי ואמרה שכנראה למדתי את הלקח.

היא שיחררה לי יד אחת ואמרה שאני יכול למצוץ לה את הציצי אבל כמו במקרה עם הטוסיק גם פה קרה אותו הדבר ניסיתי להגיע אליה עם הפה אבל לא הצלחתי כי הייתי עדיין קשור עם יד אחת למיטה והיא אומרת לי שאני מזלזל בציצי שלה ולא רוצה למצוץ אותו איך אני מעז ככה לזלזל בציצי שלה? אבל פשוט לא היה לי סיכוי. חשבתי שהיא ריחמה עלי כבר ושוב היא חוזרת להעניש אותי העיפה אותי על הגב ושוב התיישבה לי על הפנים וביקשה שאני אתנצל בפניה ואגיד "שאני מצטער שזילזלתי לה בציצי ולא נישקתי אותו" (אוי כמה שהיא רעה ) במאמצים אחרונים כשאני כבר בקושי מסוגל לנשום הצלחתי להגיד לה את המשפט ואמרתי שאני מצטער על הכל.

בסוף היא שיחררה אותי ונתנה לי למצוץ את הציצי שלה ואז התנפלה לי על הזין במציצה מטורפת... ואז עלתה עלי והתחילה לרכב עלי ברכיבה הפוכה... "אני מתה מחום כבר! קונה פה מצלמות וחוסך על מזגן!" היא אומרת לי "אבל הנה יש מזגן" אני אומר לה... "אבל הוא לא עובד" היא אומרת לי "כשאני מנקה פה אני מתה מחום" עברנו לדוגי וזיינתי אותה במרץ, כל המיטה רעדה ועשתה רעשים (היה ממש חם והזענו כמו מטורפים ) וגמרתי לאחר כמה דקות בכיף

מקלחת קצרה ולאחר מסג' קצר שהפעם אני עשיתי לשרון עברנו שוב פעם לזיון בדוגי כמה דקות של פימפום עם מרץ שמלווים ברעידות ורעשים של מיטה ושנינו כבר נוטפים מזיעה עברנו ל-69 לעוד איזה 10 דקות של מציצה מצידה תוך כדי טיפול מסור של הלשון שלי בשני במקומות הטעימים שלה מאחורה... לבסוף לאחר שגמרתי שרון מסתובבת ומתחילה לצחוק "תיגע לי בגב" היא אומרת לי שנינו היינו כ"כ רטובים כאילו עכשיו יצאנו מהמקלחת בלי להתנגב ממש קטע הזוי זה היה גם אחר כך המשכנו לצחוק על זה ולא הבנו איך הגענו למצב הזה בכלל. טוב שהמיטה לא התפרקה ....

אבל העיקר שנהננו והטיזינג ששרון עשתה לי היה פשוט מטריף ומחרמן ברמות קשות

יש לנו עוד משחק של משרתת צרפתיה שאנחנו צריכים להשלים ויש לי הרגשה ששרון הולכת לתקוע אותי חזק

מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

12

פורסם במקור ב - 09/06/2009

כפי שציינתי בדיווח הקודם תלבושת המשרתת הצרפתיה של שרון לא תנוח להרבה זמן בארון והפעם אני הייתי בתפקיד המשרתת ושרון שיחקה בעל בית (היה לי קצת קשה לקבל אותה בתור גבר).

לפני זה אציין שהדירה החדשה של שרון יותר יפה ומרווחת מהקודמת ואחרי שהיא תסדר אותה עם הזמן היא תראה עוד יותר טוב

הגעתי לראיון עבודה בשעה המיועדת נכנסתי ובעל הבית (שרון) ישב על הספה. אמרתי לו שבאתי בקשר לעבודה והוא ביקש ממני לשבת לידו. הוא התחיל לראיין אותי ושאל מה אני יודעת לעשות? אמרתי לו שאני קצת חדשה בתחום אבל מאוד משתדלת ויצא לי לעבוד כבר בתור משרתת והבעלים הקודמים היו מאוד מרוצים ממני. עוד קצת שיחת היכרות כאשר תוך כדי הוא התחיל ללטף לי את הרגל ולשלוח יד מתחת לשימלה (ליטפה לי את הזין ), היה לי קצת לא נוח עם זה אבל ממש הייתי צריכה את העבודה והבנתי שצריך יהיה לזרום איתו גם בדברים האלה. אפילו הראתי לו איך אני מנקה עם המטאטא מנוצות שהיה ברשותי והדגמתי את כישורי הניקיון שלי עליו בעודו שוכב על הספה להאנתו בסוף הראיון כבר קיוויתי שהוא יקבל אותי אבל התשובות שלי לא סיפקו אותו והוא אמר שיש רק דרך אחת שאני אתקבל ושלף את הזין שלו (הסטרפאון) ודרש ממני למצוץ לו, הייתי ממש נואשת לעבודה וירדתי על הברכיים והענקתי לו מציצה מהחיים תוך כדי שהוא מעודד אותי ונוגע לי בחזה ובשלב מסויים הוא עוד אמר שעם המשכורת הראשונה אני צריכה לעשות סיליקון כי לדעתו הציצים שלי קטנים מידי, ממש חוצפה מצידו לדרוש ממני דבר כזה . גם המציצה לא הספיקה לו והוא הוביל אותי לחדר השינה חקר אותי קצת על חיי המין שלי ואמר שאני ממש נימפומנית , ביקש עוד מציצה כשהוא עומד ואני על המיטה על ארבע מוצצת לו. לבסוף סובב אותי לדוגי ושאל לאן אני רוצה שהוא יחדור, אז אמרתי לו שיכנס לי ישר לטוסיק כי ככה אני הכי נהנית , והוא אומר לי "בטוסיק?! איזה שרמוטה את..." וגם רצה לדעת איך אני בסקס גונחת או שקטה כמו צנצנת מלפפונים חמוצים . הוא הרים לי את השמלה וחדר לי לטוסיק התחיל לפמפם אותי בדוגי מפליק לי בטוסיק ואני ממש התלהבתי התחלתי לגנוח וביקשתי שיזיין אותי יותר מהר ועמוק ונתתי לו קונטרות תוך כדי . הוא שאל אם אני מעדיפה שהוא יגמור לי בפנים או ישפריץ על הגב? אז אמרתי "יאללה תגמור לי בתוך הטוסיק" הוא התלהב עוד יותר וגמר לי בפנים בהנאה גדולה . בסופו של דבר זה היה שווה את זה והתקבלתי לעבודה אצלו , נראה לי הוא אפילו התלהב מתלבושת המשרתת הצרפתיה שלבשתי למרות שהוא אמר שהיא מיושנת מידי והוא יקנה לי משהו יותר חדש עם הזמן

* אני מוכרח להודות ששרון זיינית לא רעה בכלל (לא שיש לי עם מי להשוות). מה שמדליק אותי אצלה שהיא ממש מתלהבת תוך כדי ולא מפסיקה להפליק ולדבר מלוכלך

אחרי זה עברנו לדבר האמיתי, למציצה תאילנדית מושקעת של שרון כולל מציצה תאילנדית גם לכל ביצה בנפרד . נשכבתי על המיטה שרון שתתה מהמים החמים ושאבה את הביצה הימנית לפה העבירה עליו כמה סיבובי לשון, ואז עברה לביצה השמאלית ועוד פעם לימנית. הרגשה נפלאה באמת עם הפה החם הקטע המצחיק היה שלפני שהיא התחילה עם מציצת הביצים הזין היה במצב רפוי לגמרי (זיון בטוסיק לא מחרמן אותי) ואיך שהרגשתי את הביצה בתוך הפה שלה תוך כמה שניות הוא נעמד כמו טיל , שרון כמובן לא נשארה אדישה וכמו שאני מכיר אותה הייתה חייבת לזרוק איזה משפט מסתכלת ואומרת "מה זה? כאילו הפעילו אותו עם שלט רחוק" והמשיכה למצוץ. עברה למצוץ את הזין כשאני שוכב ואח"כ עומד עד שגמרתי לה בפה. בשני קינחנו ב- 69. המציצה נמשכה דקות ארוכות מאוד כמעט ללא הפסקה בין הגמירות, היה ממש תענוג. אין על המציצה של שרון

13
פורסם במקור ב - 14/06/2009

הפעם שרון הייתה חשפנית במועדון חשפנות ואני הייתי לקוח שבא למועדון מקבל ריקוד פרטי ורוצה לקבל עוד כמה תוספות... כל המשחק היה אילתור תוך כדי.

ישבתי על הכיסא וחיכיתי לה שתכנס כבר... והנה ראיתי אותה מתקרבת. היא הייתה לבושה בחצאית קצרצרה בצבע סגלגל עם חזיה תואמת, ביריות, גרביוני רשת שחורים ונעלי עקב, מה שלא השאיר הרבה מקום לדמיון. אוי איזה גוף משגע יש לה, טוסיק פשוט מטריף וסקסי שלא רואים כל יום . חיכיתי הרבה זמן ליום הזה, חברים סיפרו לי הרבה על מעלליה והדברים שהיא מוכנה לעשות בתמורה לכמה מזומנים. לא שזה יפגע לי בכיס אבל אפילו אני לא ציפיתי שזה יגמר בכאלה הוצאות.

"מי אתה?" שאלה אותי החשפנית... כשהיא מסתובבת סביבי כשאני יושב על הכיסא באולם הגדול של המועדון ונוגעת בי בטיזריות. "אני רוצה לקבל ממך ריקוד פרטי, חברים שלי סיפרו לי הכל עליך ואיזה דברים את עושה בחדר פרטי" עניתי לה... "לא מה פתאום אין לנו פה חדרים פרטיים בכלל אתה כנראה מתבלבל..."
"לא אני לא, שמעתי על הדברים המטורפים שאת מוכנה לעשות ואני חושב שגם לי מגיע"... היא רצתה לדעת למה מגיע לי ואמרתי שאני אפנק אותה כמו שצריך "באמצעים" שעומדים לרשותי. ומה היא עונה לי? "אני רוצה שתפנק אותי במזומנים, כמה אתה מוכן לתת לי?" 200 טוב לך? "לא מה פתאום" אז נסגור על 300? "ממש לא, אני רואה שיש לך פה 1000 ש"ח בכיס, מה אתה אומר?" שולפת את השטרות ומחייכת אלי בחיוך ממזרי. לאחר היסוס קל הסכמתי וחשבתי שפה זה יסתיים והתחלתי להוריד לה את החזיה, אבל היא התנגדה בטענה שזה לא מספיק. שלחה את היד לכיס השני ושלפה משם 5000. "אז מה אתה רוצה לקבל בחדר הפרטי? ריקוד יספק אותך?"... "רק ריקוד ומה עם מציצה?" שאלתי אותה, "אתה רוצה גם מציצה?" הנהנתי בחיוך . היא מיששה לי את הכיס ושלפה משם 2000 ש"ח. הבנתי שהיא כנראה חשפה אותי ותעשה עלי קופה גדולה. "רגע ומה עם סקס"? שאלתי ועוד לפני שהספקתי למצמץ היד נשלחה לכיסים האחוריים וכך תוך דקה היו לה 3000 ש"ח במזומן והשטרות קישטו את החצאית שלה מכל עבר. הוציאה ממני 10000 ש"ח!!! היא הובילה אותי לחדר פרטי מאוד יפה כשהיא מחזיקה אותי עם היד בזין שאפילו הייתה בו מיטה גדולה ומרווחת. "אני יודעת שאתה משקיע בנדל"ן, אני ראיתי תמונות שלך בעיתון וקראתי עליך הרבה דברים, אני יודעת שאתה מבקר במועדוני חשפנות באופן קבוע ואפילו קראתי שיש לך איזו חשפנית בלונדינית פרטית שנוהגת לבוא אליך באופן קבוע והפפרצי צילמו אותך כשאתה מחזיק לה את השדיים ובגלל זה האישה מתגרשת ממך "... "כן אבל את יותר שווה ממנה ואני מעדיף אותך "... הורדתי ממנה את החזייה והתחלתי למצוץ וללקק לה את הפטמות ולגעת לה בכוס ובטוסיק. למזמז אותה בכל מקום אפשרי בגוף.

"אני מוכנה להיות הפרטית שלך ולהפסיק לעבוד במועדון כבר כואבות לי הרגליים מהריקודים" תוך כדי ריקוד ומזמוזים היא הוציאה ממני: בנטלי קבריולט, דירה ליד הים וכרטיס אשראי לא מוגבל לביזבוזים . "נו זה ממש קטן עליך יש לך איזה 100 מיליארד אתה יותר עשיר מביל גייטס רק מחזיק את זה בסוד כדי לשמור על פרופיל נמוך". אחרי שהפריטים האחרונים ירדו ממנה סוף סוף עברנו לדבר האמיתי... תוך כדי המציצה היא פתאום אומרת שיש לה עוד אחד קבוע, המאמן כושר שלה וגם יש איזה סנטור אחד אבל הם לא יפריעו לי כי הם מודיעים מראש מתי הם קופצים לביקור והבהירה לי שאין לי מה לדאוג ואני בעדיפות הראשונה שלה , איך לא אחרי כל מה שקיבלה ממני. ואז זיינתי אותה כמו שצריך במרץ והיא צועקת "הו כן! יש לך זין גדול! הו כן תמשיך ככה! אל תפסיק! ..." קיבלתי את מה שרציתי... סקס מתי שבא לי עם החשפנית הכוסית הזאת. גם היא הייתה מאוד מרוצה מכל הסיפור הזה... איך לא היא הפכה למיליונרית בין רגע. תחמנית לא קטנה, ממש שרמוטה רעבה לכסף...

14
פורסם במקור ב - 21/06/2009

דיווח על משחק התפקידים האחרון שלי עם שרון

שחקנית הפורנו שרון

שרון היא שחקנית פורנו בתחילת דרכה שהוזמנה לאודישן במטרה ללהק אותה לתפקיד הראשי בסרט פורנו נועז, מראש ביקשתי שתבוא לבושה בביקיני כדי לעשות לה גם כמה צילומים תוך כדי.

ישבתי על הספה ושרון נכנסה לדירה, וביקשתי שתתישב לידי והתחלנו בראיון קצר. היא סיפרה שהיא נמצאת כחצי שנה בתעשייה, אוהבת את המקצוע ובמיוחד אוהבת אורגיות עם הרבה גברים, ומוכנה לעשות הכל, אם זה חדירות כפולות, משולשות, גמירה על הפנים ואפילו לסביות (במשחק ). מה שכבר עשה רושם ממש טוב. שרון הייתה מעוניינת לדעת עם איזה שחקן היא תעשה את האודישן , אז הסברתי לה שהשחקן לא יכול היה להגיע היום אז היא תזרום איתי... והיא ענתה לי שהיא מקווה שלקחתי ויאגרה למה יש לה מלא מרץ

הצעתי שנעבור לכמה צילומים בפוזות סקסיות. היא נשכבה על הספה בפוזה סקסית, צילמתי כמה תמונות, כולל תמונות תקריב נחמדות והיא התחילה לשתף פעולה, הרימה את הרגליים למעלה וחשפה את הטוסיק, מה שהתחיל כבר לעלות לי את מפלס החרמנות ולפתע נפלה מהספה כאשר היא מתפוצצת מצחוק ואומרת ששתתה כמה "דרינקים" לפני שבאה כדי להיות יותר משוחררת , הבנתי שהיא לא ממש בפוקוס אז ויתרתי על הצילומים. עזרתי לה לקום והתחלתי למזמז אותה ולהוריד לה את החלק העליון של ביקיני, החזה שלה היה רך ונעים למגע ללא סיליקון, מה שאני ממש אוהב, כי בסרטים שלי אין בנות עם סיליקון ואנחנו שמים יותר דגש על הישבן ולשרון היה טוסיק פשוט משגע במידות הנכונות עסיסי כזה שממש כיף למשש אותו , היא אף ציינה שעשתה קצת סיליקון בטוסיק (לא על באמת ) אבל המגע היה טבעי לחלוטין. תוך כדי שאני ממזמז אותה והיא אותי, סיפרה שהלכה במיוחד לחדר כושר ולמכונת שיזוף כדי להראות יותר טוב בצילומים . היא באמת הייתה שזופה מה שמאוד התאים לשיער הבלונדיני שלה. הורדתי לה את התחתון ונגלה לפני הטוסיק המושלם שלה ולא יכולתי להפסיק לגעת בו, לא היה לי כבר ספק שהיא תתאים לסרט כמו כפפה ליד עם הטוסיק הזה. שרון אמרה שראתה כמה סרטים בהשתתפותי, ואמרתי לה שזה אצלי יותר כתחביב ולא יותר מזה. ואני רק שותף עיסקי.

התיישבתי על הספה ושרון התחילה לרכון מעלי ואני ממשש לה את השדיים ומוצץ את הפטמות

היא התחילה להתעניין בשמות של סרטים שאנחנו מפיקים בקרוב... לא היו לנו שמות מוכנים ואמרתי לה שאנחנו תמיד שולפים שמות ככה מהמותן. והיא זרקה לי: "מה משהו כמו אנאלי קטלני"? אז אמרתי כן דברים בסגנון כזה וגם "נימפומניות מזדיינות בתחת"... יכול להיות שם לא רע

התחת שלה חירמן אותי בלי הפסקה ביקשתי שתתישב על ארבע על הספה, ירדתי על הברכיים התחלתי להפליק לה על הטוסיק העסיסי שלה ולחפור לה עם הלשון בחור שלה מאחור כאשר אני פותח את שני פלחי הישבן שלה לרווחה... והיא משחקת לי בזין עם כפות הרגליים. פתאום שרון אומרת שהיא ממש רוצה להשתתף בסרט עם רוקו סיפרדי, סיפרה לי שהם נתקלו אחד בשני בכמה אפטרפרטים ( AFTERPARTY) והייתה להם משיכה מינית מטורפת אחד לשני אבל הם לא מצליחים למצוא זמן להפגש בגלל לוח העבודה הצפוף שלהם, אז אמרתי שהוא שחקן מאוד ידוע ודורש הרבה כסף אבל היא התעקשה לבסוף שיכנעה אותי. ורצתה לדעת איך תוכל להודות לי על כך... "את כבר מודה לי עניתי לה..." והמשכתי לחפור לה שם בטוסיק והיא ממשיכה לאונן לי עם כפות הרגליים ואמרה שאני סוטה כפות רגליים לא קטן , הבנתי את הרמז והתחלתי למצוץ לה את האצבעות והיא מתגלגלת מצחוק מתחושת הדגדוג.

הציעה שנעבור לחדר השינה שלי, והרמתי אותה לשם כדי שלא תיפול בדרך, הייתה ממש שתויה ולא יציבה (חלק מהמשחק )

פתחה לי את הארון כדי לפרוס סדין על המיטה שלי ולא הבינה מה זה כל הצעצועי מין שיש לי שם... אמרתי לה: "על מה את מדברת? את קצת שיכורה ולא בפוקוס", התיישבה על המיטה וביקשה שאני אמשיך עם הרימינג, ואני נעניתי בשמחה. תוך כדי שאני חופר לה שם לא הפסיקה לקשקש, הפה שלה לא נח לרגע, מרוב שהייתה שיכורה אפילו נפלה כמה פעמים על הצד (טוב שזה היה על המיטה ) אמרה שהיא תמיד באה להצטלם עם ראש טוב אחרי כמה דרינקים, וסיפרה שפעם אחת אפילו התחילה לשיר באמצע הסצינה ואף הדגימה לי את השיר המקורי יש לציין שנשמע משהו כמו: "לה...לה...לה...לה...להההההההההההה..." שאחריו הגיע צחוק מתגלגל, משוגעת על כל הראש זאתי.

אמרתי לה שהיא מדברת יותר מידי, "בואי תעשי משהו אחר עם הפה שלך, את מקשקשת יותר מידי..."

הסתובבה אלי והתחילה למצוץ כשאני עומד ליד המיטה , אחרי דקה הוציאה את הזין מהפה הסתכלה עלי מלמטה, ורצתה לדעת אם היא מוצצת יותר טוב מאחת שראתה אותי איתה באחת המסיבות. אז אמרתי לה: "כן את מוצצת הרבה יותר טוב מהעקומה ההיא... תמשיכי..."

מוצצת עוד קצת ואז אומרת לי "אתה יודע, אני וחברה שלי השתתפנו בתחרות מציצות לפני שנה, התאמנו איזה שבוע שלם על מציצת מלפפונים ... זכיתי במקום ראשון בתחרות ויש לי אפילו תעודה", "יש לך גם גביע?" שאלתי אותה בסקרנות... "כן !!! יש לי גם גביע ויש עליו שפתיים כאלה של מוצצת..."

עברנו לסקס שדווקא שם היא הייתה מאוד מפוקסת על עצמה ונתנה קונטרות נהדרות... וגמרתי בהנאה רבה...

עכשיו צריך לחפש את השחקנית הבאה לסרט שלי... קשה יהיה למצוא עוד מישהי בעלת גוף כה מושלם וליברלית כמוהה... ואיך לכל הרוחות אני משיג את רוקו סיפרדי? נראה ששרון ממש חמה עליו...

15

פורסם במקור ב - 27/06/2009

עוד ביקור אצל שרון ועוד משחק תפקידים משעשע...

קניתי לשרון במתנה תלבושת שוטרת למשחק תפקידים והיא כוללת את כל האביזרים ששוטרת צריכה... אלה, אזיקים, מכשיר קשר, חגורה וכובע.

השוטרת, הפושע והיהלומים הגנובים

שרון היא שוטרת קשוחה ורודפת בצע, אני פושע מסוכן שגנב יהלומים...

הלכתי לי בכיף בפארק מלא אושר מההישג האחרון שלי. זה היה השוד המושלם! איך שהצלחתי לעבוד על כולם. הם בטח התיאשו מהחיפושים אחרי, במיוחד שאני מחליף זהויות על ימין ועל שמאל. גם השותף שלי לא יטריד אותי יותר טיפלתי בו כמו שצריך ועכשיו אפשר להתחיל בחיים הטובים באמת . נראה לי אני אטוס לאיזה חופשה לנקות את הראש, והם ישכחו ממני סופית... כן זה מה שאני אעשה... חיוך גדול נמרח לי על הפנים ולפתע הרגשתי קנה של אקדח מוצמד לי לגב

זה היה קול של אישה: "ידיים למעלה! מה אתה עושה פה?" הסתובבתי לשניה וחשכו עיניי... שוטרת, כן זאת הייתה שוטרת אבל ממש כוסית כאלה שרואים רק בסרטים, גם המדים שלה היו לא שיגרתיים בלשון המעטה. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות... אולי זאת סתם בדיקה שיגרתית והיא טעתה בזיהוי?

"אני מחפשת אותך כבר הרבה זמן... ידיים מאחורי הראש!" לא הייתה לי ממש בררה ועשיתי את שביקשה. עשתה עלי חיפוש גופני ומצאה את... "מה זה אקדח?!"... הוציאה לי את האקדח וזרקה אותו הצידה, ניסיתי להגיע אליו אבל היא הצמידה לי את קנה האקדח ממש חזק לגב וציוותה עלי בקול מאיים לא לזוז. "מי את? מה את רוצה ממני?" שאלתי אותה בתמימות... "איפה היהלומים?" , "איזה יהלומים?" , "היהלומים שגנבת איפה הם?" ניסיתי להכחיש את הכל ואמרתי לה שלא ידוע לי שום דבר על יהלומים. "יש לי מקורות, אני יודעת שיש ברשותך יהלומים, איפה היהלומים שגנבת מהכספת?" , "נראה לי יש לך טעות בזיהוי, איזה מקורות יש לך בדיוק?" "יש לי מקורות משלי"... ענתה לי השוטרת ולפתע הציעה לשבת בספסל שהיה ליד ולנהל שיחה תרבותית... גם טון הדיבור שלה השתנה פתאום מאגרסיבי ומאיים לרגוע וסקסי והרגשתי שאולי בכל זאת אפשר יהיה לצאת מהמצב הלא נעים הזה ולהגיע לאיזה הסדר מעניין

התיישבנו בספסל והיא ממשיכה בקול רגוע...

"אז מה איפה היהלומים?"

"את רוצה לדעת איפה היהלומים?"

"כן תגלה לי איפה הם"

"ואם אני לא אגלה לך מה תעשי?"

"אני אשים אותך בכלא"...

"לא נראה לי שתשימי אותי בכלא, את נראית לי אחת שרוצה את היהלומים יותר מכל דבר אחר"

"אז אולי תגלה לי איפה הם"...

בשלב הזה היא הייתה ממש נחמדה ולא מאיימת בכלל, פתאום הופיע לה חיוך על הפנים . בחנתי אותה במבט חטוף ושמתי לב שהתחתונים מציצים לה מתחת לשמלה... לא שלטתי בעצמי והיד נשלחה מתחת לשמלה...

"לא! אני שוטרת בתפקיד, תשים את הידיים על הברכיים בבקשה או שאני שמה עלייך אזיקים", לא הצלחתי לעצור את עצמי והייתי חייב לגעת לה שם... "אני הזהרתי אותך, אתה לא משאיר לי בררה"... שלפה את האזיקים וסגרה אותם על הידיים שלי בחוזקה. גם זה לא עצר אותי וניסיתי בנסיונות נואשים למזמז אותה ורק חטפתי מכות בידיים.

"אתה ממש לא ממושמע, תשב בשקט אני שמתי עלייך אזיקים, מה נראה לך שאתה יכול למזמז שוטרת? אז איפה היינו... איפה היהלומים? אני שואלת בשנית"...

"אני לא אומר לך מה תעשי לי?"

"אני אשים אותך בכלא. רוצה לשבת באבו כביר עם כל האנסים והפושעים המסוכנים? אני בטוחה שאתה לא מסוג האנשים האלה... אני יכולה לעשות שתשב שם לתקופה ארוכה, רוצה?"

לפתע היא מודיעה בקשר שמצאה אותי והיא מטפלת במצב. ממש נלחצתי ואמרתי לה שתבטל את הקריאה ותגיד שהייתה טעות בזיהוי, בהבטחה ממני שאני אגלה לה איפה היהלומים. הודיעה על כך בקשר וחזרה לתחקר אותי.

"היהלומים תגיד לי איפה הם"...

"הם לא עלי"

"אז איפה הם"?

"הם פה בגינה, חפרתי אותם מתחת לאדמה"...

"אני לא מאמינה לך, לא נראה לי שפושע חכם כמוך יחביא יהלומים בשווי 10 מיליון דולר פה"

בנתיים המשכתי לנסות להגיע למקומות האסטרטגיים שלה, מה שגרם לה להתעצבן ולאיים עלי שאם אני לא אתנהג יפה היא תשים לי את האזיקים מאחורי הגב ותהדק אותם ממש חזק (יד שמאל שלי הייתה הדוקה גם ככה וכבר ביקשתי ממנה שתשחחר לי קצת את האזיקים, והיא כמובן התחשבה בי )

"קדימה תתחיל כבר לדבר, אני אהדק לך את האזיקים יותר חזק בשביל שהלשון שלך כבר תתחיל לזוז (והיא אכן זזה יותר מאוחר איפה שצריך )

"מה עם השותף שלך? שמעתי שיש לך שותף בגניבת היהלומים. איפה הוא? מה עשית איתו? שלחת אותו לחו"ל בתוך תיבה?"

"אל תדאגי היהלומים אצלי השותף שלי לא יטריד אותנו, טיפלתי בו כמו שצריך"...

שוב פעם הידיים שלי גלשו אליה... "תפסיק לשלוח ידיים בגינה ציבורית!"...

הייתי כבר ממש חם עליה אז הצעתי לה להתחלק חצי חצי ביהלומים ובתמורה אנחנו נשתולל לנו בסקס פרוע. לאחר היסוס קל היא הסכימה להצעה שלי, שיחררה אותי מהאזיקים, לא לפני שהזהירה אותי לא לעשות תנועות חדות מידי כי אני אצלה על הכוונת.

מיד שלחתי את היד מתחת לשמלה והתחלתי למזמז אותה שם כמו שצריך . הציעה שנלך למלונית שהיא מכירה ושיש לה מפתח לאחד החדרים שם, כי היא לא מוכנה לעשות סקס על הספסל בפארק...

הגענו לחדר נכנסנו ופה העניינים כבר התחילו להתחמם. התחלנו במזמוזים וליטופים הדדיים, כאשר תוך כדי היא שולפת לי את כל ממצאי החקירה. מסתבר שנתנו לה לנהל את התיק שלי והיא כבר חצי שנה הייתה בחיפושים אחרי. וזה כנראה היה יום המזל שלה וממש במקרה נתקלה בי היום בפארק. היא גם רמזה שאני בטח תכננתי לפגוש אותה ולפתות אותה כמו שאני מפתה את כל השוטרות במחוז ובגלל זה אני תמיד נשאר מחוץ לכלא.

נראה שהיהלומים לא הספיקו לה והיא התחילה להתעניין באיזו תמונה שיש במוזיאון, ורצתה לדעת אם יש מצב שאני משיג לה אותה והיא תמכור אותה לאיזה מליונר אחד שהיא מכירה...

"תראה אפילו את השיזוף שתפסתי בטהיטי לפני שבוע , אני לא שוטרת רגילה, אני אוהבת סגנון חיים יוקרתי" היא אומרת לי.

בשלב הזה החבר למטה התחיל להתחמם והיד של השוטרת לא הפסיקה להשתחל לי לתוך המכנסיים, כבר נהייה לי ממש צפוף שם והורדתי את המכנסיים כדי לאפשר לו יותר חופש לפני שהוא עושה לי חור במכנסיים . השוטרת העלתה את השמלה למעלה כך שכל הטוסיק שלה חשוף בפני , הורדתי לה באיטיות את החוטיני והתיישבתי לי כך שהפנים שלי מול הטוסיק החשוף והמשגע שלה ולא יכולתי להפסיק ללטף ולמשש אותו , מכיוון שהחבר למטה קצת התרחק ממנה והוא לא היה בהישג ידה, כף הרגל שלה נכנסה לפעולה ולא הפסיקה לשחק איתו . הצעתי לה לשבת על המיטה על ארבע עם הטוסיק לכיווני.

"מה אתה מתכנן לעשות לי שם?" שואלת השוטרת, "מה את רוצה שאני אעשה?" שאלתי אותה בסקרנות

"אולי תעשה לי איזה רימינג..." ענתה לי השוטרת. כמובן שלא יכולתי לסרב לה ובשמחה רבה צללתי עם הלשון לתוך החור הפתוח לרווחה והמזמין שלה והתחלתי לחפור לה שם טוב טוב עם הלשון לקול צחוקה המתגלגל.

תוך כדי הטיפול המסור של הלשון שלי בחור שלה מאחור, כפות רגליה שיפשפו לי את החבר למטה שכבר עמד כמו טיל. "אתה ממש סוטה כפות רגליים הא?" שאלה אותי השוטרת בפליאה...

בזמן הזה סגרנו בינינו על תוכנית לגנוב את התמונה המקורית של מונה ליזה ולהתחלק בשלל הרב שנקבל מזה. לא נשארתי אדיש לכפות רגליה תפסתי לה את הרגל והתחלתי למצוץ לה את האצבעות כאשר הרגל השניה עדיין משחקת לי בזין והטוסיק שלה מופנה לכיווני בפוזה סקסית בטרוף, הייתי כבר ממש חם עליה אשששש . עוד כמה ליקוקים על הטוסיק שלה, ושנינו החלטנו שהגיע הזמן לטפל בחבר שלי למטה כמו שצריך . נעמדתי ליד המיטה, היא הסתובבה אלי כאשר היא עדיין על ארבע והתחילה למצוץ וביקשה שאני אגע לה תוך כדי בטוסיק מה שאילץ אותי להתכופף קלות והמראה היה מחרמן במיוחד . כמה דקות מחרמנות כאלה כאשר האצבעות שלי עוברות הלוך וחזור בחריץ שלה הסתובבה אלי וחדרתי אליה בדוגי ובזמן הזיון סיפרה לי שהיא אוהבת להשתולל באופן קבוע עם פושעים וזה ממש עניין שבשגרה אצלה. כמה דקות של זיון מחרמן וקונטרות נהדרות ממנה כאשר השמלה עדיין עליה ורק הטוסיק מציץ החוצה גמרתי בכיף אדיר והנאה גדולה

כאשר היא הסתובבה אלי ודרשה את חצי מהיהלומים שהבטחתי לה... פשפשתי בכמה כיסים עד שמצאתי את הכיס שבו היו היהלומים. בזמן הזה היא נהייתה ממש עצבנית כי היא חשבה שאני עומד לשקר אותה וקראה לי:
"יא מנוול אני רוצה את החצי שלי עכשיו!!!" ורק אחרי שהבאתי לה את היהלומים היא נרגעה ונמרח לה חיוך גדול על הפנים. היא רשמה לי את מספר הטלפון שלה על היד ואמרה שנהיה בקשר לקראת תוכנית שרקמנו לגבי התמונה מהמוזיאון. טפיחה קלה על הטוסיק החשוף שלה נשיקת פרידה ודרכינו נפרדות. הפסדתי 5 מליון דולר אבל לפחות זכיתי

לבלות עם השוטרת הסקסית הזאת ואני בטוח שלא בפעם האחרונה!

16

פורסם במקור ב - 03/07/2009

עוד ביקור אצל שרון רק שהפעם החלטתי לוותר על משחק תפקידים וזאת בכדי לפנק אותה במין אורלי ואני כבר מגיע לזה...

אבל קודם כמה מילים על הדירה החדשה שלה שמשבוע לשבוע נעשית יותר ויותר יפה... הפעם שרון כבר הספיקה לצבוע כמעט את כל הדירה מה שנותן לה מראה מאוד חדש ומבריק. בכלל כל מקום בדירה משדר ניקיון ואסטטיקה של בית מרקחת ויש אפילו מגבות חדשות

ועכשיו לפינוק האורלי. אמרתי לה מראש שהפעם אני מלקק לה שם עד שהיא גומרת. (אחרי כל הפעמים שהיא עשתה לי נעים רציתי להחזיר לה גם ) שרון נשכבה על המיטה עם הרגליים פסוקות, צללתי לה בין הרגליים והיא ביקשה לעשות ימינה ושמאלה עם הלשון בקצב אחיד (ידעתי כבר שככה היא אוהבת) ובלי שאלות מיותרות התחלתי ללקק ימינה ושמאלה ולאחר כמה דקות היא ביקשה להגביר את הקצב וללא שום היסוס עשיתי את מבוקשה ומהר מאוד התוצאה הסופית הגיעה וזה היה ממש מהנה להרגיש את התזוזות שלה ולראות את הסיפוק על הפנים שלה בסוף

הלשון שלי לא נחה לרגע ופינקתי אותה גם ברימינג כמו שהיא אוהבת... אח"כ היא פינקה אותי במציצה כשאני עומד והיא בפוזה סקסית יושבת על המיטה, זיון מהנה ומחרמן בדוגי מול המראה שבמהלכו היה קטע מצחיק ואני לא אפרט דיבורים מסג' ובמהלכו עוד דיבורים וצחוקים וסיום ב-69 האהוב עלי

ולטוחן, סחטיין על התמונה שהבאת לשרון, מקשטת ממש יפה את הסלון משפט חזק והמראה שלה עוד יותר

אוי פתאום ממש בא לי בירה... מי יודע אולי בפעם הבאה יהיה לשרון איזה בקבוק או שניים בתחתית המקרר

17

פורסם במקור ב - 10/07/2009

במפגש היום החלטתי ללכת על משחק המזכירה שמזקירה (הדיווח של vestal מאוד עשה לי את זה )

שרון הייתה לבושה בחולצה לבנה מכופתרת, חצאית שחורה אלגנטית, גרביוני רשת ונעלי עקב (לרגע לא זיהיתי אותה כאשר פתחה לי את הדלת ) קצת דיבורים, מקלחת קצרה ומתחילים...

השעה הייתה כבר מאוחרת ואחרי ישיבה ארוכה החלטתי להכנס למשרד לבדוק אם שרון המזכירה שלי נמצאת עדיין. מצאתי אותה יושבת מול השולחן וכותבת משהו. היא הייתה ממש מופתעת לראות אותי בשעה כזאת מאוחרת אז אמרתי לה שהישיבה הסתיימה רק עכשיו וקפצתי לראות אם היא עדיין במשרד. אז היא אמרה לי שהחליטה להשאר עד שהיא מסיימת את הפרוייקט.

השעה הייתה כבר 1 בלילה אבל שרון הציעה לי לשבת איתה קצת להעביר לה את הזמן, היא באמת נראתה כאילו זקוקה לקצת מנוחה מהעבודה. תוך כדי שאנחנו מדברים ושרון מראה לי את הגרביונים שקנתה אתמול בחנות והיום כבר לבשה אותם היד שלה התחילה לגלוש במעלה ירכי אל כיוון המפשעה. היא עצרה את היד שם והמשיכה בליטופים עדינים. שאלתי אותה מה פשר הדבר? והיא אמרה שיש לי איזה בליטה שם באזור אז היא החליטה לבדוק מה קורה שם . שרון ישבה עם הרגליים פסוקות והסתכלה עלי בטיזריות... הגנבתי מבטים לכיוון חולצתה, לפתע שרון התחילה לפתוח את כפתורי החולצה באיטיות וחושניות ומספרת לי שכל כך מיהרה היום לעבודה שאפילו שכחה ללבוש חזייה שלחתי את היד לתוך החולצה שלה והתחלתי ללטף את השדיים והפטמות הזקורות "לפחות לא שכחתי לשים תחתונים" היא אומרת לי ושלחתי את היד השנייה מתחת לחצאית והתגלו בפני תחתונים ורודות

נעמדתי מולה ושרון התחילה לפתוח לי את כפתורי המכנס, מורידה לי אותם באיטיות ואומרת "או אני רואה אפילו התגלחת פה, יפה. אתה רוצה שאני אעשה לך משהו מעניין? קוראים לזה מציצה תאילנדית בדיוק קראתי על זה היום במגזין לנשים... הנה יש לי פה את הקפה שלי (מים חמים) אני תכף אדגים לך רק לא להבהל" לקחה שלוק מהקפה והתחילה במציצה חמה ומשגעת, התחלתי לשלוח יד מתחת לחולצה וגם ללטף את שיערה. "אני רואה התלהבת מזה" אומרת לי שרון. "כן תמשיכי עוד..." אני עונה לה אני אוהב את זה...

עכשיו בואי את תשעני על השולחן ואני אעשה לך משהו מעניין למטה, "אולי את רוצה שאני אקח גם לגימה מה את אומרת?", "או כן זה רעיון מצויין" היא עונה לי. שתיתי קצת וירדתי למטה. הרמתי לה את החצאית והתגלה בפני הטוסיק המדהים שלה כאשר חוטיני ורוד חוצה את שני פלחי ישבנה הורדתי את החוטיני עד הברכיים, שרון נשענה על השולחן פתחתי לרווחה את הטוסיק והתחלתי ללקק לה שם עם הלשון החמה ומידי פעם מפליק לה על הטוסיק וממשש אותו, לוקח עוד לגימה מהמים החמים צולל עם הלשון שנית ומלקק לה שם באינטנסיביות לקול צחוקה המתגלגל "איזה הרגשה חמימה חבל על הזמן!" היא אומרת לי בהתלהבות. "ואיך נקרא לזה?" אני שואל אותה, "אההה רימינג תאילנדי" היא אומרת לי וממשיכה לצחוק

"אני כבר מזמן ניסיתי לפתות אותך, אני משקיעה ככה בלבוש לכבודך והנה סוף סוף יש היענות מצידך, כבר לא היה לי סקס שבוע! אתה מאמין?" "מה באמת? אני לא מאמין לך..." תוך כדי שאני חופר לה עם הלשון שרון מתחילה לשחק לי עם כף הרגל בזין ושואלת אם נעים לי שם למטה... "כן בטח את יכולה לעשות לי גם עם הרגל השניה (מחליפה רגליים). הפוזה הזאת ששרון נשענת על השולחן עם החצאית למעלה ומבליטה את הטוסיק לכיוון הפנים שלי בזמן שכף הרגל שלה משפשפת לי את הזין הטריפה וחירמנה אותי לגמרי והמשכתי לעשות לה רימינג באינטנסיביות ולהעביר לה את הלשון לאורך כל החריץ . שרון המשיכה לשחק לי עם כף הרגל בזין ודחפה אותו קלות מצד לצד, אני מצידי עודדתי אותה לתת לו כאפות ולהעיף אותו מצד לצד "כן תני לו ככה לא אכפת לו הוא אוהב את זה!" והיא אומרת לי "כן לא אכפת לו הוא רק יותר ויותר מבסוט שם נכון?" ושנינו התחלנו לצחוק

שרון הציעה למצוץ לי עוד קצת ואמרתי לה שיש לי רעיון למציצה. היא נשכבה באמצע הספה עם הרגליים למעלה כאשר הראש שלה בקצה הספה, רכנתי מעליה והתחלתי לזיין אותה בפה בקצב שלי (ניסיתי את התנוחה הזאת איתה כבר פעם ולא ממש התלהבתי מזה, אבל על הספה בניגוד למיטה ההרגשה הייתה אחרת והייתה תחושה של זיון לכל דבר) מיצינו את זה וחזרנו לשולחן. שוב ירדתי למטה תפסתי לה את הטוסיק והמשכתי עם הרימינג. כף הרגל שלה חזרה להשתעשע בזין שלי (אפילו שרון שכבר מכירה אותי, הייתה קצת מופתעת איך הוא מתחמם ככה מהדברים האלה )

עוד קצת מציצה מצידה כאשר אני עומד ושרון לוקחת שלוקים אחרונים מהכוס שכבר הייתה כמעט ריקה (מה לעשות שהיינו צריכים להתחלק במים ). בואי נעשה סקס אמרתי לה "בטח לא היה לי סקס כבר שבוע, בוא נעשה פה ישר על השולחן" היא אומרת לי. זיינתי אותה קצת בעמידה כאשר היא נשענת על השולחן. היה ממש מחרמן לזיין אותה ככה כאשר הבגדים עדיין עליה ורק החצאית מורמת מעל הטוסיק שלה. כמה דקות ככה ועברנו לכיסא. ביקשתי משרון להתיישב עלי עם הגב לכיווני, היא התחילה ברכיבה קלה עלי והגבירה את הקצב לאט לאט, הכיסא התחיל לזוז אחורה אז הצמדנו אותו לקיר והמשכנו. הזיון הפך מהר מאוד לקצבי ואפילו פרוע כאשר שרון יורדת ועולה בקצב מסחרר והטוסיק שלה לא מפסיק להפליק לי על הבטן ממש רכיבה מטורפת זאת הייתה שנמשכה איזה 5 דקות ושרון לא הורידה את הקצב אפילו לשנייה והמשיכה לרכב עלי עד שלא יכולתי כבר וגמרתי בכיף. כאשר היא ממשיכה עם עוד קצת עליות וירידות עד שלבסוף מתיישבת עלי למנוחה קלה (באמת השקיעה מאמץ, ואפילו לא הורידה את החולצה) ומציינת שזה היה סקס ממש פרוע ולי כבר לא נשארו מילים חופשי הרבצנו איזה 180 קמ"ש ברכיבה הזאת והיינו צריכים לקבל קנס על מהירות מופרזת

אח"כ קינחנו ב-69 שם כרגיל הכל היה בשליטה

תודה שרון היה כיף

18

פורסם במקור ב - 17/07/2009

במפגש הפעם החלטתי לתת לשרון תפקיד שידעתי שתפור עליה. היא אוהבת להיות דומיננטית ומה יכול להיות יותר דומיננטי מתפקיד המלכה (זאת הייתה רק הפנטזיה שלי? ) ומי אני הייתי? ניחשתם נכון

המלכה שרון ועבד מין

כרגיל שכבתי על הספה מול הטלויזיה צופה בתוכנית האהובה עלי כאשר לפתע היא נכנסה לסלון במהירות מסחררת ושוב מתחילה להאשים אותי בהתבטלות על הספה (שרון החברה שלי). לפני חודש עברנו לדירה החדשה וסיימנו את השיפוצים לפני שבועיים. אמרתי לה שאני רוצה לנוח קצת אחרי השיפוצים ומאז זה נמשך ככה כל יום. "אמרת לי שזה יהיה ככה רק בהתחלה כי עברנו לדירה חדשה ואתה עייף לא?" שואלת שרון. "אני עדיין עייף" אני עונה לה. "זהו נמאס לי ממך היום אני אחנך אותך כמו שצריך... תסתובב". היא שלפה את החגורה (שרון לבשה את שמלת השוטרת עם החגורה עליה) אילצה אותי להסתובב והתחילה להצליף לי בטוסיק במרץ "אני אחנך אותך כמו שצריך ויתרתי לך שבועיים ואתה ממשיך לשכב לי פה על הספה? תסמיק תסמיק מבושה תתבייש לך" (כל הזמן היא ממשיכה להצליף בי) הייתי ממש בהלם ממנה (לא באמת ) היא התחרפנה על כל הראש הצליפה בי כאילו אין מחר והאשימה אותי שלא היה לנו סקס כבר חודש שלם "פעם היינו עושים 3 פעמים ביום" היא מזכירה לי. "אז מה את רוצה שנעשה עכשיו?" אני שואל אותה... "כן נעשה עכשיו ברגע זה" היא עונה לי...

היא התיישבה על הספה על הברכיים עם הטוסיק לכיווני הרימה את השמלה ואמרה לי "עכשיו תוריד לי את התחתונים ותעשה לי רימינג כמו שצריך, הבנת?" התיישבתי על הברכיים הורדתי לה את החוטיני והתחלתי ללקק לה שם והיא דוחפת את הראש שלי לטוסיק שלה כדי לעודד אותי וממשיכה: "פעם היינו עושים 3 פעמים ביום לא עשינו כבר כמה זמן אה?" , "איזה חודש" אני עונה לה, "וואלה לא עשינו כבר חודש" , היא התעצבנה והתחילה לסטור לי בפנים תוך כדי שאני עושה לה רימינג. "אתה תעשה לי עכשיו כמו שצריך כפיצוי על כל הפעמים שלא עשית לי..." היא התחילה לחשוד שאולי יש לי מאהבת כי לא הבינה איך זה שאני כל הזמן עייף בשבילה, אבל הכחשתי את זה ורק אמרתי לה שלא היה לי חשק. אז היא אמרה שצריך להיות לי הרבה כוח בשבילה והמשיכה לתת לי סטירות על כך שלא היה לנו כלום חודש. היא שלחה את כפות רגליה לכיוון הזין שלי וגילתה שיש שם תגובה חיובית ומתחמם שם משהו כהגדרתה.

"בוא תסתובב אלי אני אצליף בך עוד קצת עם החגורה". התיישבתי על 4 על הרצפה והיא התחילה עם ההצלפות והתפלאה איך זה שחודש שלם אני לא רוצה לשכב איתה ואמרה שהייתה ממש חרמנית בלילות. "אני אצליף בך עם החגורה עד שיהיה לך טוסיק אדום" היא אומרת לי... "מעכשיו עושים 3 פעמים ביום כמו שעשינו פעם, ומחר אנחנו נוסעים לים ואני עושה לך מציצה בים. ואתה עושה לי רימינג בים" יש לנו לילה ארוך לפנינו עד הבוקר אתה מתעסק איתי הבנת? בוא עכשיו תמצוץ לי את הכפות רגליים ובלי שיניים אחרת אני אחטיף לך סטירה"... (והיא החטיפה לי על כל טעות שעשיתי ). בזמן שאני מוצץ לה את האצבעות ולא פוסח על אף אצבע, היא מציינת בפני שאני עבד מין.

"מי אני?" היא שואלת אותי...

"מה זאת אומרת מי את ? את שרון"....

"לא מי אני? תגיד המלכה שרון"... סטירות עם כף הרגל נחתו לי על הפנים

"מה אמרת שאת המלכה?"... עוד שתי סטירות מצלצלות

"תפסיק לשאול שאלות אני אחטיף לך סטירות"

"כן המלכה שרון" , "או יפה אני רואה שהתחלת לדבר לעניין"... ליטופים עם הכף רגל על הלחי

"איך הכף רגל שלי יפה?" אהמממ, מקבל סטירות (עונה לה תוך כדי מציצה)

"מה אהמממ? תגיד כן המלכה שרון"

"כן המלכה שרון"... "או יפה בדיוק"... ליטופים

"ומי אתה?"

"מה זאת אומרת מי אני"... "מה זה מי אני? אתה מה? נו..."

"אני עבד מין"... "או יפה עכשיו נחזור שוב על השיעורי בית"....

וכך חזרנו שוב על הדברים כדי שאני אלמד את הכללים החדשים בבית... ופינקתי אותה גם ברגל השניה שלתדהמתה של שרון ברוב חוצפתי הזנחתי אותה (לא יפה מצידי )

שרון אמרה לי שהיא יודעת שאני רואה את הדברים האלה באינטרנט (פוט פאטיש, משחקי שליטה) ושאני לא אשחק אותה מופתע ותמים כי היא יודעת שאני ממש נהנה מזה . היא הייתה סקרנית לדעת מה פתאום אני גולש באתרים כאלה, אז הסברתי לה שזה תמיד סיקרן אותי ורציתי ללמוד על זה יותר, כדי שנעשה את זה אח"כ וזה תמיד היה החלום שלי. "כן אני ראיתי את זה אצלך בהיסטוריה (של הדפדפן) אתה כזה סוטה מין... אבל זה בסדר גם אני סוטת מין אז זה בסדר... אנחנו איתך צמד חמד של סוטים"

שרון דרשה שאני אפנק אותה בעוד רימינג ועל פי הביצועים שלי היא תחליט לאן נתקדם.

המשכתי לחפור לה בטוסיק עם הלשון ומבדיקה שהיא עשתה לי למטה עם כפות הרגליים הגיעה למסקנה שאני מתחרמן מזה בטירוף

"אתה לא עושה טוב! (רימינג) תסתובב, אני עכשיו אחנך אותך כמו שצריך"

שוב התחילה להצליף בי עם החגורה... ודרשה שאני אעשה לה רימינג כמו שצריך...

"אז מה אתה תעשה עכשיו רימינג כמו שצריך?" , כן עניתי לה... "מה כן? כן מי?! " , "כן המלכה שרון"

"בדיוק, ומי אתה?" , "אני עבד מין"... , "מה? לא שומעת... תצעק כך שכל השכנים ישמעו..." וצעקתי לה בקולי קולות שאני עבד מין והיא המלכה שרון (היה קורע מצחוק ) "מצויין עכשיו תמשיך לעשות לי רימינג... אתה עבד מין עצלן שכל היום מתבטל על הספה..."

שרון החליטה שמספיק עם הרימינג ועכשיו נעבור לחדר השינה, ואף ציינה שיש מצעים חדשים. עזרתי לה להוריד את השמלה, היא נשכבה על הגב וביקשה שאני ארד לה ואפנק אותה כמו שצריך. צללתי בין רגליה והתחלתי לפנק אותה עם הלשון בתנועות רצופות מצד לצד (כמו שהיא אוהבת) במשך כמה דקות עד שהיא פתחה את עיניה לרווחה עם חיוך וסיפוק על פניה (היא כזאת חמודה כשהיא גומרת )

"טוב נראה לי שאני סלחתי לך" היא אומרת לי, "אז עכשיו נעשה סקס?" אני שואל אותה בסקרנות , "אתה כבר רוצה סקס? קודם מציצה אח"כ אני אחליט לאן מתקדמים". אחרי המציצה כמובן שהיה גם סקס וגמרתי ממש חזק (כנראה מכל החירמונים והמשחק המטורף הזה )

מה אני אגיד, היה חבל על הזמן. שרון אלופה במשחקי תפקידים וממש נהנתה להיות מלכה. ובשום שלב לא הרגשתי לא בנוח עם העובדה שאני כביכול עבד מין... הכל מתנהל איתה באווירה ממש זורמת וכיפית

היה תענוג שרון

19

פורסם במקור ב - 25/07/2009

עוד ביקור אצל שרון ודיווחון על מה שהתרחש אצלה בסלון

חשבתי לי על איזה משחק מעניין נוסף אפשר יהיה לעשות עם שרון ונזכרתי בשרון במדי תלמידת בית הספר (יש דיווח שלי על זה אי שם בדף ה-2). החוויה הזאת זכורה לי מאוד לטובה (היא חירמנה אותי ברמות קשות ) אני פשוט מת על בחורות בחצאית ועל שרון בפרט עם החצאית הסקוטית המטריפה שלה... תוסיפו לזה גם קוקיות שמעלות את מפלס החרמנות עוד יותר והופה יש לכם את שרון התלמידה השובבה והתמימה למראה עם חיוך מאוזן לאוזן הפעם החלטתי ללכת על זה עם תסריט קצת שונה ומטריף לא פחות או כמו ששרון אמרה לי קטלנייייייייי

אז בלי יותר מידי דיבורים...

התלמידה התמימה והמורה השובב

שרון היא תלמידה ממש טובה ומשקיעה בלימודים אבל לאחרונה היא קצת מתקשה באנגלית ולאור הציונים שלה לאחרונה תיגבור לא היה מזיק לה. מכיוון שאני מורה ממש רציני ודואג וחשוב לי שכל התלמידות שלי יצליחו ויקבלו ציונים טובים אני נוהג להשאר אחרי הלימודים בכיתה ולתת תיגבור לתלמידות שצריכות עזרה. היום ביקשתי משרון להשאר אחרי הלימודים ולשמחתי הרבה היא נענתה בחיוב.

ישבתי לי בכיתה ליד השולחן חשבתי שהיא כבר לא תגיע אבל לאחר כמה דקות היא נכנסה לכיתה (סלון) ממש שמחתי לראות אותה, היא התקרבה אלי בהיסוס מזכירה לי תוך כדי שביקשתי ממנה להשאר אחרי הלימודים. אמרתי לה שאכן ביקשתי ממנה להשאר וציינתי בפניה שהציונים שלה באנגלית לא משהו לאחרונה אז חשבתי שהיא צריכה קצת תיגבור, היא כמובן הסכימה איתי ואמרה לי שבאמת לא ממש הולך לאחרונה היא מנסה ומנסה אבל שום דבר לא עוזר. אמרתי לה שלא תדאג ובשביל זה אני פה היא הייתה קצת מופתעת שהיא היחידה שנשארה לתיגבור ואמרה שהיא מרגישה ממש טיפשה בגלל זה, חייכתי אליה ואמרתי לה שאין לה סיבה להרגיש ככה . היא הביאה כיסא והתיישבה לידי. שרון שאלה האם אחרי התיגבור היא תשלוט בחומר ותהיה יותר בעניינים, אמרתי לה שאחרי התיגבור היום מובטח לה מאה עד סוף השנה. עיניה תפתחו לרווחה מרוב הפתעה... "מה באמת יהיו לי מאיות במשך כל השנה?" אמרתי לה שכן כי זה שיעור מיוחד ובו לומדים בדרך קצת שונה . היא שאלה האם יש עוד תלמידים כאלה? והבהרתי לה שרוב החברות שלה בכיתה כבר לא צריכות לדאוג לגבי הציונים באנגלית "הן לא סיפרו לך כלום לגבי התיגבורים שלי?"... "לא, לא סיפרו לי כלום, ואני לא הבנתי איך זה שהן תמיד מקבלות כאלה ציונים גבוהים... תגיד ולא צריך יהיה לדעת כלום?" , "ממש לא את יכולה לשכוח מהכל אחרי היום את יכולה לנוח מאנגלית במשך כל השנה".

שרון רצתה לדעת למה שמרתי אותה לסוף כאשר כבר 5 חברות שלה לכיתה ביקרו בתיגבורים שלי. אז אמרתי לה ששמרתי אותה לסוף כי היא ממש מיוחדת הדובדבן שבקצפת... שרון שכנראה הבינה לאן העיניינים הולכים להתגלגל שלחה את ידה לכיוון המכנסיים שלי לאיזור המפסעה והתחילה בליטופים עדינים בעודה אומרת לי שאני מורה ממש חרמן (כנראה הרגישה את קשיחותו ) ואמרה לי שהלוואי שכל המורים היו ככה כי אז היא הייתה מגיעה ממש רחוק ובמיוחד המורה להיסטוריה ששם גם לא הולך לה לאחרונה. שלחתי את היד מתחת לחולצתה ולהפתעתי גיליתי שהיא בלי חזיה, התחלתי ללטף ולמשש לה את הציצים ולשחק בפטמות הזקורות עם האצבעות. כששאלתי אותה למה היא בלי חזיה היא סיפרה לי שכל החזיות שלה בכביסה והיום היא נאלצה לבוא ללא חזיה. חשבתי כבר אולי היא גם בלי תחתונים ושלחתי את היד מתחת לחצאית לבדיקה חטופה אבל גיליתי שהתחתונים במקומם הטבעי וליטפתי לה שם קצת למטה בעודה ממשיכה לחייך אלי בשובבות. שרון שאלה האם זה הכל ומובטח לה מאה בתעודה והיא יכולה ללכת הבייתה, אמרתי לה שרק התחלנו... פתחתי את כפתורי המכנס שלי במהירות מסחררת כדי להראות לה את הכוונות שלי, היא התחילה לצחוק ולא הבינה לאן אני אני ממהר כאילו היא הולכת להתנדף לי (היה קטע משעשע).

אז מה שואלת אותי שרון "איזה תוכניות יש לך להמשך?" , "אולי נתחיל באיזו מציצה" אני עונה לה ונעמד מולה. "נשמע לי רעיון ממש טוב, אבל פה בכיתה? ואם מישהו יכנס?" היא שואלת אותי בהיסוס... הרגעתי אותה ואמרתי לה שכולם כבר הלכו והמנקה בדר"כ בא יותר מאוחר אז אין מה לדאוג. שרון התחילה להפשיל לי את המכנסיים והתחתונים בחושניות וגילתה שהאזור האסרטגי שלי מגולח למשעי ואף רצתה לדעת האם עשיתי את זה בשבילה והשבתי לה בחיוב . בעודה מלטפת לי את הזין בליטופים עדינים ומחרמנים (כבר הרגשתי בעננים וכל זה עוד לפני המציצה ) רצתה לדעת האם יש עוד משהו שאני מתכנן להמשך ושאלתי אותה מה דעתה על זיון בכיתה (יצא חרוז ) ומה היא עונה לי??? "זיון פה בכיתה? אבל אני בתולה" "אני לא רוצה לאבד את הבתולים שלי כבר הבטחתי לחבר הראשון שלי שאני עוד שבוע נותנת לו אני לא רוצה לאכזב אותו כי הוא מאוד יפגע אם הוא לא יהיה הראשון. אבל יש לי רעיון אולי נעשה זיון בטוסיק, מה אתה אומר?" , "מה באמת את בתולה? אני לא מאמין... המממממ בסדר נעשה בטוסיק אין שום בעיה" אמרתי לה... "אבל אתה לא כועס נכון? אתה לא ברוגז איתי?" שאלה שרון בפנים דואגות (כזאת שחקנית חבל"ז ) חייכתי הרגעתי אותה ואמרתי שהכל בסדר בינינו היא חייכה אלי בחזרה והתחילה למצוץ

אם לפני זה הייתי בעננים פה כבר התחלתי להתקרב לרקיע השביעי, שרון התלמידה התמימה מצצה לי את הזין באומנות מפליאה (לא יעזור כלום המציצה של שרון תמיד תגרום לי לרטוט בכל הגוף ) עם סיבובי לשון, שינויי קצב, עמוקה יותר ועמוקה פחות ומה לא? עם נגיעות וליטופים עדינים בביצים... (הייתי כבר ממש חרמן אבל הצלחתי להחזיק את עצמי ושרון כבר מכירה את הנקודות הרגישות שלי וידעה איך להנמיך את הלהבה כשצריך ) לפתע שרון שולפת את הזין מהפה ואומרת שהלוואי שהמורה לכימיה גם היה כזה כי אז היא לא הייתה צריכה להשאר כיתה "מה זה אני כבר בת 18.5 ועדיין ב י"ב בגללו נשארתי כיתה" , "טוב איתי זה לא יקרה לך" עניתי לה... והיא המשיכה למצוץ ואני מלטף אותה בגוף ומשחק לה בקוקיות

טוב עכשיו יש לי משהו שאני רוצה לעשות לך אמרתי לה, ביקשתי ממנה להשען על השולחן, התיישבתי על הברכיים הרמתי לה את החצאית והתגלה לפני הטוסיק המטריף שלה כבר הרבה זמן שאני זומם עליו והיא אמרה לי שהיא שמה לב לזה במהלך השיעורים חוטיני ורוד מהמם חצה את שני פלחי ישבנה ולא הפסקתי ללטף, למשש ולהפליק לה על הטוסיק. שאלתי אותה אם היא יודעת מה זה רימינג והיא אמרה שלא והייתה מאוד סקרנית לגבי זה מכיוון שהיא והחבר שלה לא עשו כלום חוץ ממציצות וליקוקים אחד לשני. "זה ליקוק בטוסיק" אמרתי לה... בואי אני אדגים לך פתחתי לרווחה את פלחי ישבנה והדבקתי את הלשון לחור המזמין והמתוק שלה והתחלתי בסדרת ליקוקים... שרון התחילה לצחקק ואף ציינה שההרגשה ממש חמודה... כששאלה אותי מאיפה למדתי את זה גיליתי לה שהחברות שלה לכיתה לימדו אותי את זה... "כן אני שמתי לב הן כאלה שרמוטות ממש נימפומניות במיוחד המירי הזאת ממש חולת זין... בטח היא לימדה אותך. אני לא מבינה איך יש לך כוח בשבילי אחרי זה" אומרת לי שרון.

בעודי ממשיך ללקק לה שם כף הרגל שלה מתרוממת לה לאט ומתחילה בליטופים עדינים על הזין "או אני רואה שממש התחממת, ראית את הלק האדום שעשיתי?" שואלת אותי שרון. אחזתי לה ברגל ובחנתי מקרוב את הלק האדום הסקסי שלה (אחחח איזה כפות רגליים סקסיות יש לה, גם הן ביקרו אצלי בפה לא פעם ולא פעמיים )

"טוב אז נעשה זיון בטוסיק מה את אומרת?" , "כן בטח בוא"... היא נשענה על השולחן והתחלתי לזיין אותה בטוסיק... הרגשה נהדרת לזיין אותה בחור הקטן והצפוף שלה... לא יכולתי לדמיין לעצמי ששרון החמודה והתמימה תבוא אלי בהצעה כזאת... ממש הפתיעה אותי... בתולה אבל מזדיינת בתחת בכזאת מיומנות... במהלך הזיון שרון סיפרה לי שהיא לא ממש נאמנה לחבר שלה ואוהבת לגוון עם אחרים וסקס אנאלי ממש לא חדש בשבילה... פה באה עוד הפתעה... שרון אמרה שיש לה בתיק צעצוע מעניין והיא רוצה להשתמש בו... "אבל אל תחשוב שאני סוטת מין או משהו טוב?" ורצה לתיק שלה להוציא את הצעצוע (הלכה לחדר להביא את הסטרפאון בלי הרצועה ) ואז היא אומרת לי שבגלל שהוא יחסית קטן (הדילדו) היא יכולה להכניס אותו לכוס "אבל אל תחשוב שאני סוטה טוב"? (לא חושב בכלל ) "הנה אני אכניס את זה בכוס ואתה תזיין אותי בתחת ואז יהיו לנו פה חדירות כפולות" היא אומרת לי בעודה מחדירה לעצמה הדילדו... אם לפני זה היה צפוף אז עכשיו נהיה אפילו יותר צפוף ומהנה בחור הקטן שלה... כמה דקות של זיון והגברתי את הקצב בעודה נותנת לי קונטרות מצויינות והמראה מלמעלה בעודה כורעת על השולחן כאשר החצאית שלה מורמת מעל הטוסיק פשוט מחרמן ברמות על... ממש הופתעתי מעוצמת הגמירה שלי אבל אפשר להבין זאת התלמידה שרון העלתה לי את מפלס החרמנות לרמות חדשות. התארגנו מהר והתחפפנו לנו מהכיתה לפני שהמנקה יפתיע אותנו... היום שרון הרוויחה מכל הצדדים תרתי משמע ולא תצטרך לדאוג יותר לציונים באנגלית היא הייתה אחרונה ברשימה שלי אבל הכי חביבה ללא צל של ספק

אז המשחק הזה היה פשוט משגע ומחרמן מאוד, אני לא מפסיק להנות עם שרון ולהמציא רעיונות חדשים כדי להעצים את החוויה עוד יותר כל פעם מחדש... בתקווה שלא יגמרו לי הרעיונות

כמובן שלא יכולנו לסיים בלי 69 אחרי מנוחה קצרה של מסג' דיבורים וצחוקים...

ומה שהיא עשתה לי שם... טוב הבאתי מספיק תיאורים את זה תשאירו לדימיון שלכם רק אציין שהגמירה השנייה הייתה עוצמתית לא פחות מהראשונה ואולי אפילו יותר... הייתי קצת באופוריה כך שקשה לי לזכור

תודה לך שרון היה מחרמן ומגמר בסלון

20

פורסם במקור ב - 01/08/2009

זהו אחרי שבוע של ציפיה זכיתי לראות את התמונה ממוסגרת ותלויה על הקיר (תמונה ששרון ביקשה ממני להביא לה) שרון לא הפסיקה לכתוב לי עד כמה יפה היא יצאה ואכן התוצאה הסופית מדהימה התמונה נותנת גוון שונה ומיוחד לסלון בהחלט נראית מדהים על הקיר בגודל הטבעי שלה. (שכחתי לשאול אם היא גילתה כבר את הדמויות שלא הצלחנו לזהות, טוב נו תמיד יש את הפעם הבאה ).

כהרגלינו הלכנו על עוד משחק תפקידים והאמת שמראש כבר ציפיתי איך תהיה ההתחלה כי שלחתי לשרון תסריט יום קודם בהודעה פרטית אבל שרון אוהבת לצחוק אז מצאנו את עצמנו מנסים להתחיל את הסצנה שנתקעה כי שרון פשוט לא הפסיקה לצחוק ולעשות שטויות. הרעיון הכללי היה שאני ידיד של שרון שמגיע אליה הבייתה ומוצא אותה מאוננת על הספה בסלון...

טייק 1 אקשן! אני נכנס לסלון... שרון מאוננת לעצמה ומוציאה קולות של הנאה וכשרואה אותי עושה לי : "היי! מה אתה עושה פה? לך מפה! אתה מפריע לי לאונן" מניפה את הרגל באוויר לכיווני שאני חס וחלילה לא אתקרב ואז מתגלגלת מצחוק. קאאאאאאט!

טייק 2 אקשן! אני נכנס לסלון שרון מסתובבת ודופקת בי מבט מופתע "היי מה אתה עושה פה? לא לימדו אותך לדפוק על הדלת? לך מפה! אתה מפריע לי לאונן!..." ושוב פורצת בצחוק. קאאאאאאט!

אוקיי עכשיו סוף סוף אפשר להתחיל טייק 3 אקשן! והסצינה יוצאת לדרך... (שרון תהיי רצינית! )

לשרון היה משעמם להיות לבד בבית אז היא הזמינה אותי אליה להעביר איתה את הזמן. מיד התארגנתי והגעתי לדירתה. חשבתי שאין סיבה לדפוק וכאשר ניסיתי את הדלת היא נפתחה, היא בטח השאירה את הדלת פתוחה בשבילי אין מצב שהיא שכחה לנעול אותה. חשבתי לתומי.

נכנסתי לסלון ומה אני רואה? שרון שוכבת על הספה מאוננת ועושה קולות . אני ממשיך לעמוד כלא מאמין למראה עיניי עד שפתאום היא קולטת אותי. "מה אתה עושה פה?" היא שואלת אותי בהפתעה. "מה זה מה אני עושה פה? הזמנת אותי מה שכחת כבר?"... "למה לא דפקת בדלת?"... "מה יש לדפוק היא הייתה פתוחה"... "וככה נכנסת? אויי ואבויי! איזה לא נעים"... מסתירה את הפנים שלה עם הידיים ממבוכה . "הייתי פשוט חרמנית אז הייתי צריכה קצת להשתחרר, אולי אם אתה כבר פה אז תפנק אותי קצת וזהו?" טוב אמרתי לעצמי למה לא? אנחנו מכירים כבר הרבה שנים ולמען האמת גם הייתי חרמן טילים וכנראה שלא יהיה לנו משעמם.

שרון מודיעה לי שהיא רוצה טיפול בנקודת ה-G ומי אני שאסרב להצעה מעניינת שכזאת? "תחדיר את האצבע (שמתי כפפה) ותעשה תנועה של בוא הנה". החדרתי את האצבע לכוס המתוק שלה ושרון הדריכה אותי באיזה קצב היא רוצה את זה ובמקביל התחלתי לרדת לה עם תנועות של "לא לא" עם הלשון. (למרות שהייתי עם כפפה הרגשתי היטב את מבנה הכוס והחמימות שלו) ככה במשך כמה דקות אני עושה את אותן התנועות עם האצבע ועם הלשון משתדל להיות עקבי עד כמה שניתן... עד שהרגשתי את התזוזות של הרגליים והאגן וכיווצים על האצבע המורה שלי ושרון הגיעה לסיפוק המיוחל וגמרה. "עשית מצויין" היא אומרת לי... "יש לך אצבע ממש עדינה... אני חושבת שאתה גם צריך לקבל איזה פינוק אתה לא חושב?... אבל קודם אני רוצה שתעשה לי רימינג" (מי אני שאסרב להצעה כזאת ). "נראה לי את ממש אוהבת את זה"... "כן אני אוהבת" עונה לי שרון בחיוך ומסתובבת אלי עם הטוסיק המשגע שלה... לא הפסקתי להתפעל מהטוסיק המושלם שלה מיששתי לה את שני הפלחים וסטרתי עליהם בהנאה פתחתי אותם לרווחה ונגלה לעיניי החור הקטן והמתוק שלה המעוצב בצורת פרח . הרגשתי את החבר למטה מתחיל לצעוק הצילו ומנסה לפרוץ מבעד למכנסיים שנצמדו אליו ולא נתנו לו לנשום... התחלתי בסדרת ליקוקים עדינים מעלה ומטה ובסיבובי לשון על החור המתוק שלה... והגברתי את הקצב . שרון שלחה את הרגל לכיוון המכנסיים מצאה שם בליטה וביקשה ממני להוריד את המכנסיים. נעניתי לבקשתה ושרון החמיאה לי על התחתונים הסקסיים שלבשתי עם ציור של עליהם. המשכתי עם הרימינג ושרון ממשיכה לשלוח לי את הרגל ולשחק עם החבר שלי למטה. "או משהו פה מתחמם"... מציינת שרון... "אולי תוריד גם את התחתונים?" , "את מתקדמת ממש מהר" אני אומר לה"... "נו מה חשבת שנשב פה ונראה טלויזיה? תקף אותי היום התקף חרמנות אז אם אתה כבר פה..." אומרת לי שרון.

אני ממשיך לחפור לה בטוסיק ושרון אומרת לי שאני ממש אוהב כפות רגליים (הזין שלי הזדקר כמו תורן מהנגיעות שלה ). אני מבין את הרמז עוזב לרגע את הטוסיק תופס את כפות רגליה ומתחיל ללקק לה את האצבעות... שרון התחילה פשוט להתחרפן מה שהוציא ממנה קולות שהיו שילוב של צעקות וצחוק ואני ממשיך בשלי דוחף לה את הלשון בין האצבעות מוצץ ומלקק לה בתנועות מעגליות... שרון לה יכלה יותר ומשכה את כפות רגלייה ממני ואני המשכתי להעביר לה לקים קטנים עם הלשון בכל הזדמנות שהייתה לי מה שגרם לה להמשיך עם אותם קולות. לאחר ששרון נרגעה קצת הציעה לי לעבור לחדר השינה ואף הציעה לי מציצה תאילנדית. לא היה לי מושג על מה מדובר אבל שרון אמרה שזה ממש מיוחד זה בשילוב עם מים חמים משהו חמוד היא אומרת לי. הלכנו למטבח ושרון התחילה לחמם את הקומקום. שרון תהתה איך זה שלא התנסתי אף פעם במציצה תאילנדית ואמרתי לה שחברה שלי לא עושה לי דברים כאלה... שרון חייכה אלי והתחילה לחמם וללטף לי את הזין בזמן שהקומקום התחמם. התחלתי למזמז אותה ללקק ולמצוץ לה את הפטמות שהיו ממש זקורות וטעימות. הקומקום התחמם שרון הכינה את המים החמים בתוך הכוס ועברנו לחדר השינה.

שרון התיישבה על המיטה על הברכיים ואני נעמדתי בקצה המיטה, היא לקחה לגימה מהמים החמים ואז הכניסה את הזין שלי לתוך פיה... אוווווווווווווווו איזו הרגשה נפלאה זאת הייתה... היה כל כך כיף להרגיש את הזין בתוך פיה החמים והמתוק של שרון היא שאבה את הזין לתוך פיה במציצה עמוקה הלוך וחזור ולא הפסיקה לסובב את הלשון בתנועות מעגליות מה שגרם לתחושה אלוהית. עוד לגימה מהמים החמים ושוב הסיפור חוזר על עצמו אך הפעם אני אוחז בראשה של שרון . "אני רואה אתה ממש חרמן"... אומרת לי שרון (איך אפשר לא להיות? ).

"אני רוצה שתעשה לי רימינג תאילנדי"... ומסתובבת אלי כשחיוך שובב מרוח על פניה. לקחתי לגימה מהמים החמים והתחלתי לחפור לה בחור המשגע שלה, לוגם עוד פעם ושוב מלקק לה בהנאה . שרון התחילה לצחקק ולהוציא קולות של הנאה כאשר היא זזה קדימה ואחורה עם הטוסיק מה שגרם לי ללקק לה עוד יותר במרץ. "יש לך לשון ממש שובבה"... אומרת לי שרון, "כן היא ממש משתוקקת להכנס לטוסיק שלך"... אני עונה לה... "מה זה אתה ממש סוטה מין! לא הכרתי אותך ככה ואנחנו מכירים כבר 5 שנים"...

שרון התעניינה לדעת איך זה שאני כזה חרמן... ואמרתי לה שלא עשיתי סקס עם חברה שלי כבר שבוע ותמיד יש לה תירוצים. "היא בטח בוגדת בך אני בטוחה בכך"... אומרת לי שרון.

שרון עברה למצוץ לי עוד קצת והמשיכה עם המציצה התאילנדית המושקעת שלה והפעם גם ליקקה לי את הביצים עם הלשון החמה שלה, הרגשה לא מהעולם הזה . מיצינו את הסקס האורלי ההדדי ועברנו לזיון על המיטה... שרון מסתובבת עם הטוסיק לכיווני רומזת לי לבוא אליה מאחורה... "ככה את רוצה את זה?" אני שואל אותה... "כן בוא אלי"... התיישבתי מאחוריה והתחלתי לזיין אותה חזק בדוגי מול המראה במשך כמה דקות בקצב מהיר והטוסיק שלה זז קדימה ואחורה מה שהגביר את ההנאה עוד יותר וגמרתי ממש חזק בקול תרועה רמה... שרון הייתה קצת מופתעת מכמות המטען שהשתחרר לתוך הגומי והתחלנו לצחוק. סיכמנו שנהפוך את זה להרגל קבוע ומעכשיו והלאה בכל פגישה שלנו נשתולל ככה.

זהו קאט!

עברנו למנוחה קלה שבמהלכה שרון לא הפסיקה להצחיק אותי בסיפורים שלה, אף פעם לא משעמם איתה!

סיימנו ב- 69, ליקקתי לה בכוס ובטוסיק ושיחקתי עם האצבעות בכוס בזמן שהיא העניקה לי עוד מציצה ארוכה ומשגעת עד לגמירה החזקה לתוך פיה המתוק.

היה כיף כרגיל אין עליך שרון!

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”