עלילות סופרמן, באטמן וסופרוומן בעיר הגדולה! 
(באטמן (שרון) מפרק לסופרמן (אני) את התחת
ואז סופרמן (אני) מפרק לסופרוומן (שרון) את הכוס)
(באטמן (שרון) מפרק לסופרמן (אני) את התחת
ואז סופרמן (אני) מפרק לסופרוומן (שרון) את הכוס)
שלום חברים יקרים. שמי הוא סופרמן הכל יכול, גיבור העל הכי חזק בעולם! 

יום אחד עשיתי את הסיור השגרתי שלי בעיר. התעופפתי מעל הבניינים והעצים (חחח רצתי עם הידיים מורמות קדימה בדירתה של שרון) כאשר לפתע שמעתי קול מאחורי.
"WOW איזה טוסיק שובב מעופף! סופרמן זה אתה? בוא אליי מהר אני חרמן!"
זה היה באטמן

שהגיח לפתע משום מקום והתחיל לרדוף אחריי באוויר. ניסיתי להתחמק ממנו אבל באטמן היה מאוד נחוש ומהר מאוד הוא תפס אותי והוריד אותי לגג של בניין כלשהו. הוא סטר לי כמה פעמים על הלחיים ושלף את הזין הענקי שלו ממכנסיו.
"קדימה סופרמן אל תתנגד תהיה זונה ממושמעת! זה יכאב אם תמשיך להתנגד" צעק באטמן ואחרי שהוריד אותי על הברכיים הכניס לפה שלי את הזין הענקי שלו 

באטמן התחיל לזיין לי ת'פה בפראות תוך כדי שהוא תופס אותי בשיער ומדבר אליי כמו אל שרמוטה. ניסיתי להתנגד וצעקתי לעזרה אבל אף אחד לא הגיע חוץ מכפות הידיים של באטמן שהחטיפו לי כמה סטירות מצלצלות 

"אני מת לפרק את הטוסיק הקטן והשובב שלך!" צעק באטמן והשעין אותי על איזו ספה שהייתה זרוקה על הגג.
"הצילו הצילו!" צעקתי...
"קדימה טוסיק שובב מעופף! קבל את הזין הגדול של באטמן!" צעק באטמן והחדיר לי את הזין הגדול שלו לטוסיק הקטן שלי
(שרון השתמשה בסטרפאון הגדול שלה)
(שרון השתמשה בסטרפאון הגדול שלה)
"סופרמן אוהב לאכול בתחת הא? קדימה תתחיל לגנוח! אתה נהנה הא זונה קטנה שלי?" שאל באטמן בזמן שהוא מפרק לי ת'תחת ללא רחמים. (חחחח שרון הכניסה לי ת'סטרפאון הגדול כמעט עד הסוף
)
)גנחתי כמו מטורף!
אחרי כמה דקות באטמן גמר עמוק לתוך ישבני וחווה לדבריו אורגזמה מטורפת!
שכבתי חצי מעולף בזמן שבאטמן הוציא את הזין שלו מישבני כשלפתע סופרוומן הגיחה משום מקום וכיסחה לבאטמן ת'צורה במכות! כנראה שהיא שמעה את הצעקות שלי... כמה נחמד מצידה... היא לא יכלה לבוא כמה דקות יותר מוקדם? לפני שבאטמן הרשע פירק לי את הטוסיק הקטן והשובב שלי? 

קמתי על רגליי, לבשתי את תחתוניי, הודתי לסופרוומן על הכל וחיבקתי אותה בחום. הייתי בטוח שהיא תישאר ונשתעשע לנו יחדיו. אבל הזונה הזאתי סירבה בנימוס ופרסה כנפיים. היא כמעט התעופפה לה אבל תפסתי אותה מהר והתחלתי למזמז אותה בכל חלקי גופה, אף אחת לא אומרת "לא" לסופרמן הגדול 

סופרוומן התחילה לצעוק לעזרה ואפילו קראה לבאטמן שיחזור ויציל אותה... כן בטח אחרי שהיא כיסחה אותו במכות 

"מנוול אני הצלתי אותך!" צעקה סופרוומן והמשיכה להתנגד. היא אפילו עשתה ניסיונות לעוף אבל תפסתי אותה בזמן והושבתי אותה על הספה.
שלפתי את הזין שלי מתחתוניי והכנסתי אותו לפיה הקטן של סופרוומן. תפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה בשקיקה!
סופרוומן ניסתה להתנגד אבל לא היה ביכולתה לעשות דבר, הייתי חרמן מידי. מידי פעם סופרוומן השתמשה בנשק שהיה בפיה ונשכה אותי בזין מה שגרם לי לצרוח 

"כן כן תמצצי ת'זין של סופרמן אני יודע שאת אוהבת את זה! את שרלילה רצינית את מודעת לזה נכון? (שרון עושה תנועות של לא עם הראש) כן כן את מתה על זה! תראי איך את עפה על הזין של סופרמן! 

סופרוומן התחילה להתחרמן ונדמה היה שהיא כבר לא ממהרת לשום מקום. החלטנו לעבור למיטה הגדולה שהייתה לא רחוק מאיתנו. איך שסופרוומן קמה הרמתי את שמלת המיני שלה למעלה, הזזתי את חוטיני הירוק שלה הצידה וליקקתי במרץ את חור התחת המתוק שלה 

סופרוומן הייתה בהלם אבל אני המשכתי לטרוף את ישבנה העסיסי גרררררררר 

בהמשך נשכבתי על המיטה וסופרוומן נשכבה מולי בפוזה סקסית והתחילה למצוץ וללקק לי את הזין כמו חתולה מיוחמת, ותוך כדי שעשתה זאת היא הביטה לי בעיניים וחייכה בממזריות 

היא עברה לביצים וליקקה לי אותן בעדינות מחרפנת ואז היא מצצה לי אותן בפיה החם, מברישה לי אותן לשמחתי הרבה... ואז היא הוציאה לשון וליקקה לי את הזין לכל אורכו ורוחבו... הייתי ברקיע השביעי 

לא שמתי לב שנתתי לסופרוומן יותר מידי יד חופשית אז הזונה הקטנה והלא ממושמעת קפצה עליי והתחילה לעשות לי פייסיטנג חינוכי...
"סופרמן עכשיו אני אאנוס אותך!" צעקה סופרוומן וזיינה לי ת'פה עם ישבנה.
ליקקתי את שני החורים שלה בשקיקה וסטרתי על פלחי ישבנה הרכים. סופרוומן לא נשארה חייבת והתחילה לנשוך אותי בצדדים. מה שבהתחלה לא הזיז לי אבל בהמשך השמעתי כמה צעקות לשמחתה של השרלילה 

סופרוומן התחצפה יותר מידי אז העפתי אותה מעליי והתחלתי לזיין לה ת'פה כשהיא בדוגי. זה ממש לא הטריד את סופרוומן שצחקקה ללא הפסקה בזמן שזיינתי את פיה המתוק.
ראיתי שהיא אוהבת את זה הכלבה! 

בהמשך סופרוומן נשכבה על הגב ודרשה ירידה. הורדתי את תחתוניה והתחלתי לקרב את פניי לכוס הורדרד שלה, כאשר לפתע היא צעקה: "לא אני בחורה הגונה, אני לא רוצה שתרד לי, זה קודש הקודשים!"
סופרוומן לא הפסיקה להתפקע מצחוק ולסגור את הכוס שלה עם ידיה ולהצמיד את רגליה זה לזו. זרקתי את החוטיני על פניה של סופרוומן ואיימתי לנשוך אותה בכוס 

לבסוף סופרוומן נכנעה לי וירדתי לה בשקיקה במשך כמה דקות עד שהיא התחילה לרעוד וגמרה בחוזקה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות 

מיד אחרי הירידה סופרוומן שוב רצתה לברוח וצעקה לי שהיא לא תתן לי להכנס לקודש הקודשים שלה. תפסתי אותה לפני שהיא ירדה מהמיטה וחיבקתי אותה בחוזקה. מסניף את שיערה וממזמז את גופה הענוג.
סופרוומן הבטיחה להיות ילדה טובה ופינקה אותי במציצה חמה וחושנית, אינסוף ליקוקים על הזין שלי והברשת הביצים שלי בפיה החם!

אחרי עוד כמה דקות של פינוקים הדדיים ב-69 סופרוומן עלתה עליי לרכיבה הפוכה ודרשה שאני אאנוס אותה 

הקפצתי אותה קצת על הזין שלי ואז הפכתי אותה לדוגי וזיינתי אותה במרץ בכוס הרטוב שלה במשך כמה דקות עד שגמרתי בחוזקה בכוס הלוהט שלה גררררררררררררררר 

סופרוומן ממש אהבה להיות השרמוטה שלי

נפרדנו בחיבוק חם ונשיקה וסופרוומן צעקה שעכשיו היא תעוף לחפש את באטמן. איזה נימפומנית חולת זין זאתי!

סוף
שרונוש אני מקווה שהתאוששת ולא כואבת לך הבטן מהצחוקים 

פיך החם ולשונך עושים קסמים 

נתראה בקרוב סקסית שלי

Lavelle

!! lover23 , YOU CAN KISS MY ASS BABE