דוקטור SPAMALOT רופא שיניים קודח לשרון הפציינטית בשני החורים! 

שלום לכולם! שמי הוא דוקטור SPAMALOT, המומחה מס'1 בארץ לחורים!
בבעלותי מרפאת שיניים עם הציוד הכי מתקדם שקיים. מהמרפאה שלי כל הלקוחות יוצאים
מרוצים! חורים זאת המומחיות שלי ואני עושה זאת על הצד הטוב ביותר!
מרוצים! חורים זאת המומחיות שלי ואני עושה זאת על הצד הטוב ביותר!
אבל שום דבר לא הכין אותי לביקור המפתיע של הפציינטית שרון

הפציינטית שרון הגיעה למרפאה שלי בדיוק בשעה שקבענו. מיד איך שראיתי אותה חיוך רחב הופיע על פניי 

היופי שלה סינוור אותי! כזאת כוסית מטריפה עם חיוך שובב! 

"שלום דוקטור, שמעתי שיכולים לקדוח אותי פה!"
אמרה הפציינטית שרון בהתלהבות אדירה!
אמרה הפציינטית שרון בהתלהבות אדירה!
"המממממ... כמובן"
אמרתי לה וחייכתי לעברה בנימוס...
אמרתי לה וחייכתי לעברה בנימוס..."יש לי שני חורים!"
הודיעה לי הפציינטית שרון וקיפצה מהתלהבות!
הודיעה לי הפציינטית שרון וקיפצה מהתלהבות!"אוקיי שרון אז בואי תשבי על הכיסא ואני אבדוק אותך" אמרתי לה ובחנתי אותה בסקרנות מכף רגל ועד ראש. הפציינטית שרון לבשה חצאית אדומה אוורירית שהדגישה היטב את הטוסיק הסקסי שלה
"אמרת שני חורים כן?" שאלתי את הפציינטית שרון שבינתיים התיישבה על כיסא הטיפולים...
"כןןןןןןן שני חורים פה!" צעקה הפציינטית שרון ולפתע קפצה מהכיסא! היא נעמדה עם ישבנה אליי והרימה את החצאית שלה למעלה, חוטיני סקסי חצה את פלחי ישבנה ואני הייתי בהלם!

הפציינטית שרון צחקקה בשובבות ואחרי שנרגעה קצת היא התיישבה בחזרה על כיסא הטיפולים ופתחה פה גדול. לקחתי את המקדחה שלי (ויברטור) והתחלתי לבחון את הפה של שרון (עשיתי לשרון מס'ג על הלשון עם הויברטור הרוטט
). כל הזמן הזה החיוך לא ירד מפניה של הפציינטית שרון ובנוסף לכך היא עשתה לי כל מיני פרצופים וזה הפריע לי לריכוז. לא יכולתי שלא להבחין בשיניה הצחורות והיפיפיות של שרון. אין צורך אפילו בסתימה אחת! שיניים כאלה מושלמות כבר מזמן לא ראיתי!
). כל הזמן הזה החיוך לא ירד מפניה של הפציינטית שרון ובנוסף לכך היא עשתה לי כל מיני פרצופים וזה הפריע לי לריכוז. לא יכולתי שלא להבחין בשיניה הצחורות והיפיפיות של שרון. אין צורך אפילו בסתימה אחת! שיניים כאלה מושלמות כבר מזמן לא ראיתי!
"תשמעי שרון, אין לך חורים בשיניים, נראה לי טעית בכתובת והגעת למקום הלא נכון!" אמרתי לפציינטית שרון וחייכתי לעברה בשובבות.
"דוקטור אבל אמרתי לך שיש לי חורים פה!!!" צעקה שרון, קפצה מהכיסא, הרימה את החצאית שלה למעלה והתכופפה

"קדימה דוקטור תוציא את המקדחה שלך! איפה היא?" שאלה הפציינטית שרון בנימה שובבה ושלחה את ידיה למפשעתי 

שרון מזמזה אותי והטריפה אותי עם ישבנה שאיתו היא התחככה ללא הפסקה במפשעתי...
"דוקטור קדימה תוציא ת'מקדחה שלך, אני רוצה שתקדח לי בחורים!"
צעקה הפציינטית שרון והובילה אותי למיטה הזוגית שלי במרפאה שבה אני נח את מנוחת הצהריים שלי 
צעקה הפציינטית שרון והובילה אותי למיטה הזוגית שלי במרפאה שבה אני נח את מנוחת הצהריים שלי 
הפציינטית שרון עלתה עליי ב - 69 ולפניי נפרס הטוסיק הסקסי שלה... גרררררררר 

הזזתי את החוטיני שלה הצידה ולפניי נגלו שני החורים היפייפיים שלה!

החמאתי לה על החורים ובתור התחלה החלטתי לעשות בדיקה עם לשוני לשני החורים שלה. ליטפתי את החור האחורי שלה ובמהרה התחלתי ללקק אותו עם לשוני... החור היה מאוד נעים למגע וחם, פשוט תענוג!
"בא לי לקדוח בחור הצר הזה כהוגן" חשבתי לעצמי ואחרי זמן מה עברתי לחור השני. החור השני היה ורוד ורטוב, בעל מרקם רך וטעם מתוק. החדרתי את לשוני לתוך החור וליקקתי בתוכו בשקיקה! "גם החור הזה יזכה לטיפול מושקע על ידי המקדחה שלי"
זממתי גם עליו.
"בא לי לקדוח בחור הצר הזה כהוגן" חשבתי לעצמי ואחרי זמן מה עברתי לחור השני. החור השני היה ורוד ורטוב, בעל מרקם רך וטעם מתוק. החדרתי את לשוני לתוך החור וליקקתי בתוכו בשקיקה! "גם החור הזה יזכה לטיפול מושקע על ידי המקדחה שלי"
זממתי גם עליו. עברתי לשלב הבא של הבדיקה... שמתי כפפה על כף ידי וחדרתי עם אצבעותיי לשני חוריה של שרון בו זמנית! אחחחחח בפנים היה כ"כ חמים ונעים! שני חוריה היו רותחים, קטנים ושובבים! 

זיינתי עם אצבעותיי את שני החורים המושלמים של שרון בזמן שהיא ליקקה לי את הביצים, מצצה אותן ואז התחילה לפנק את המקדחה הקשיחה שלי (שעוד רגע תקדח בחורים שלה
) במציצה חמה ומטריפה! 
) במציצה חמה ומטריפה! 
אחרי שקדחתי עם אצבעותיי בחוריה הרטובים של הפציינטית שלי, הוצאתי את אצבעותיי מהכוס ומהתחת שלה ומצצתי אותן בהנאה 

פיסקתי את פלחי ישבנה והמשכתי לטרוף את חוריה הטעימים עם לשוני השובבה 

שרון המשיכה למצוץ לי את הזין ואת הביצים במציצת פוליש מחרפנת! ואחרי כמה דקות היא הייתה ממש חרמנית ורצתה ירידה 

שרון נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה... הורדתי את החוטיני שלה ואחרי שהסנפתי אותו כהוגן שמתי אותו על הצוואר, וירדתי אל הכוס שלה בנשיקות על גופה 

הכוס שלה בער וחיכה ללשוני החמימה שתפנק אותו בליקוקים נמרצים 

ליקקתי את הכוס הורדרד שלה בשקיקה ובמהרה שרון הפציינטית השובבה רעדה, התנשפה ואגנה קיפץ ללא שליטה... הפציינטית שרון גמרה וחיוך רחב הופיע על פניה היפות! 

"דוקטור זה היה מצויין!" אמרה הפציינטית שרון והביטה לעברי בחיוך שובב שמהר מאוד הפך להיות חיוך ממזרי 

הפציינטית שרון תפסה אותי עם רגליה והפכה אותי על הגב

"קדימה דוקטור, תלקק את חור התחת שלי! אני יודעת שאתה מת על זה! תקדח לי בחור התחת עם הלשון שלך!"
צעקה הפציינטית שרון בעודה מזיינת לי ת'פנים עם שני החורים שלה

צעקה הפציינטית שרון בעודה מזיינת לי ת'פנים עם שני החורים שלה

אחרי זיון הפנים המטורף, הפציינטית שרון התיישבה עליי שוב ב-69 והתחילה לנשוך אותי בצדדים ללא הפסקה במקומות הכי רגישים שלי!
צרחתי כמו פסיכי! שיניה היו חדות כמו סכין, והיא משכה את בשרי כמו חיית טרף רעבה במיוחד 
צרחתי כמו פסיכי! שיניה היו חדות כמו סכין, והיא משכה את בשרי כמו חיית טרף רעבה במיוחד 
פינקנו זה את זו עוד כמה דקות בליקוקים ומציצות ואז הגיע הזמן לקדוח לפציינטית שרון בחורים!!! 

הפציינטית שרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתיישבה על המקדחה הקשיחה שלי עם חור התחת שלה 

בפנים היה כ"כ חם וצפוף גררר גררר אין דברים כאלה

הפציינטית השובבה התחילה לקפוץ על הזין שלי שקדח לה ללא הפסקה בחורצ'יק השובב שלה ושנינו נגנבנו לגמרי מהזיון הלוהט הזה
עשיתי לפציינטית שרון זיון טרמפולינה עדין וזה היה מחזה מדהים ביותר! 
עשיתי לפציינטית שרון זיון טרמפולינה עדין וזה היה מחזה מדהים ביותר! 
בהמשך הפציינטית שרון התהפכה, והתיישבה על המקדחה הקשיחה שלי עם החור הורוד והרטוב שלה 

היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי ללא הפסקה באוזניים, נשפה לתוכן, נשכה אותי בצוואר ובמקביל הצמידה את את היד שלה לפה שלי כדי שהשכנים לא ישמעו את הצרחות שלי 

זיינתי את הפציינטית שרון במרץ מלמטה בכוס החם שלה ומידי פעם דחפתי אצבע לחור התחת החמים שלה
"הווווו יש לי רעיון! עכשיו נעשה זיון אנאלי באוויר!" צעקה הפציינטית שרון בהתלהבות
(פשששש שרונוש ממש הפתעת אותי! עוד פנטזיה שלי התגשמה
)
(פשששש שרונוש ממש הפתעת אותי! עוד פנטזיה שלי התגשמה
)התיישבתי בקצה המיטה, הפציינטית שרון התיישבה על הזין שלי ככה שהוא החליק לתוך התחת שלה, ובמהרה קמתי ביחד איתה. התחלתי להקפיץ אותה באוויר לשמחתה הרבה ושנינו נגנבנו מהזיון המטורף הזה
הפציינטית שרון ביקשה ממני שאקח אותה למראה, והלכתי איתה ככה במרפאה תוך כדי שאני מזיין אותה בטוסיק הקטן שלה. נעמדתי מול המראה והמשכתי להעיף אותה באוויר על המקדחה שלי שלא ידעה שובע ועבדה במלוא המרץ 

הפציינטית החרמנית הייתה מאוד סקרנית לדעת איך הזין נראה כשהוא בטוסיק שלה בפוזה הזאת...
נעמדתי מול המראה ככה שישבנה מופנה אליה, כופפתי טיפה את רגליי, הרמתי את הפציינטית שרון טיפה למעלה וראיתי איך הזין שלי יושב עמוק בתוך חור התחת המשגע שלה! כמובן שדיווחתי לשרון על המחזה הזה

אחרי כמה דקות של זיון אנאלי באוויר, התיישבתי על כיסא הטיפולים (הספה) ככה שהפציינטית נחתה עליי בפוזת הצפרדע. הזין שלי היה עדיין בטוסיק שלה והיא התחילה לקפץ עליו בשמחה וצעקה כל הזמן: "קוווה! קוווה!"
התענגתי על הציצים המקפצים שלה ועל הכוס הורדרד שלה שהיה פרוס לפניי (זה חירפן אותי בטירוף
)
התענגתי על הציצים המקפצים שלה ועל הכוס הורדרד שלה שהיה פרוס לפניי (זה חירפן אותי בטירוף
)בהמשך החלפנו חור והפציינטית שרון המשיכה לקפץ במרץ על הזין שלי בפוזת הצפרדע. קדחתי במרץ בכוס שלה ואחרי כמה דקות ואז הרמתי אותה והשכבתי אותה על המיטה. נחתנו ישר למיסיונרית 

זיינתי את הפציינטית השובבה שלי בכוס הלוהט שלה והבטתי בפניה היפות מלמעלה, היא חייכה לעברי בממזריות והתחילה לנשוך אותי בפראות בגוף. במקומות שהיא הצליחה להגיע אליהם יש לי עור של פיל וזה ממש הרגיז את הפציינטית שלא צרחתי כמו שהיא אוהבת 

היא תופפה לי על התחת בזמן שקדחתי לה בכוס ואני הסנפתי את צווארה וליטפתי את החורצ'יק האחורי והשובב שלה 

עברנו לזיון בעמידה, הפציינטית שרון נשענה על השידה וקדחתי לה בכוס הורוד והרטוב שלה במרץ!הפציינטית הייתה בעננים וטענה שאף פעם לא קיבלה טיפול כזה טוב בחורים שלה

מהעמידה הפציינטית התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס עם המקדחה הנמרצת שלי שאף פעם לא מתעייפת ולא נגמרות לה הסוללות

בהמשך עברנו לכפיות אנאליות! החדרתי את המקדחה הקשיחה שלי לחור התחת השובב שלה וקדחתי לה בחור האחורי ברומנטיות
חיבקתי אותה וליטפתי את גופה הענוג
חיבקתי אותה וליטפתי את גופה הענוג
הוצאתי את המקדחה מהחור האחורי שלה ואיך שהחדרתי אותה לכוס הרטוב שלה התפרענו בכפיות לוהטות ונמרצות במיוחד
הפציינטית שרון חגגה על התחת שלי עם כף ידה

הפציינטית שרון חגגה על התחת שלי עם כף ידה

מהכפיות הלוהטות עברנו לדוגי חגיגי! 

בהתחלה קדחתי לשרון בכוס הרטוב והלוהט שלה ובהמשך קדחתי לה בחורצ'יק האחורי, הצפוף והשובב שלה!
אחרי כמה דקות מענגות מאווווווווווד גמרתי ברעידות חזקות בתוך התחת שלה ופשוט לא יכולתי להירגע מהעונג... הייתי ברקיע השביעי!!! אחחחח איזה חורים! הזין שלי היה מבסוט לאללה! 

הפציינטית שרון קיבלה טיפול עשרת אלפים לחורים שלה! 

"ואאוווו דוקטור SPAMALOT זה היה מעולה! תודה על הטיפול! החורים שלי מבסוטים ואני מרגישה כמו חדשה! אני אשמח לחזור אלייך בקרוב לעוד טיפול מושקע שכזה!"
אמרה הפציינטית שרון בשמחה וחיבקה אותי בחום ואהבה

אמרה הפציינטית שרון בשמחה וחיבקה אותי בחום ואהבה

אז אם גם את זקוקה לטיפול בחורים אל תהססי ובואי למרפאה של דוקטור SPAMALOT המומחה מס' 1 לחורים!

ערב אחד אחרי יום עבודה מתיש נשכבתי על מיטתי במרפאה לתנומה קלה... לפתע הרגשתי משהו רך על פניי ושמעתי קול מוכר לוחש לי: "דוקטור, דוקטור..."
שקט ואז........
"דוקטור SPAMALOT זאת אני העוזרת שלך!"
צעקה העוזרת שלי ומיד פקחתי עיניים וראיתי את ישבנה התפוחי מולי 
חוטיני סקסי חצה את פלחי ישבנה והייתי קצת בהלם שמצאתי את עצמי בסיטואציה כזאת עם העוזרת הסקסית שלי 

"דוקטור ראיתי איך טיפלת בפציינטית שרון, קדחת לה טוב טוב בחורים! גם אני רוצה קידוח!"
צעקה העוזרת שלי והתנפלה לי על הזין 
צעקה העוזרת שלי והתנפלה לי על הזין 
"אין שום בעיה סקסית שלי!" עניתי לה ממעמקי ישבנה והתנפלתי על חור התחת שלה! אחחחח החור שלה היה כזה רך ומתוק יאמיייי יאמייייי 

העוזרת שלי עשתה לי מציצת פוליש מחרפנת ונשכה אותי בגוף, בעיקר בצדדים איפה שאני הכי רגיש... מה נסגר עם כל הנשכניות האלה? 

הייתי כבר חם אשששש וגם העוזרת התחילה להרטיב

היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה ומהר מאוד התחלתי לקדוח לה בכוס בזיון טרמפולינה מהנה 
העוזרת הייתה מבסוטית עד הגג ואחרי כמה דקות שבהן דפקתי אותה טוב טוב בכוס הרטוב שלה
היא רצתה למצוץ לי ושאני אגמור לה בפה...
גרררררר

היא רצתה למצוץ לי ושאני אגמור לה בפה...
גרררררר

העוזרת שלי התיישבה בדוגי עם ישבנה מול המראה והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה
ורטובה!
ורטובה!
קדחתי לה בפה במשך כמה דקות עד שלא יכולתי עוד והשפרצתי לפיה המתוק והחם 
נישקתי את ראשה והיא הביטה בי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע:
"דוקטור SPAMALOT רופא שיניים!"

היא פתחה את הפה והראתה לי את השפיך ששחה להנאתו בפיה המתוק! אחחח היא כזאת
מתוקה פשוט לאכול אותה!
אני לא מאמין שכרגע זיינתי את העוזרת הסקסית שלי
יאיייייייהוווו

יאיייייייהוווו

השמועות עברו מפה לאוזן ולאחרונה אני מוצף בלקוחות חרמניות שרוצות שאני אקדח להן בחורים
עם המקדחה הקשיחה שלי 
סוף
שרונוש סקסית מטריפה שלי! היה אדייייייר! 
חירמנת לי ת'צורה עם החורים שלך! 
הזיון היה אשששששש!" 
הזין שלי מבסוט מהטיפול המושקע שהוא נתן לשלושת החורים שלך

Lavelle

אוקטביה התיישבה עליי עם גבה לכיווני והתחילה להצליף לי על התחת עם החגורה... חחח עכשיו החגיגה נגמרה וצעקתי כמו מטורף מההצלפות שלה