לפני זמן מה היתה לי אפיזודה חביבה עם האתר הזה.
[אני שם לב שאני בודק ומדווח בד"כ מאתרים שלא מופיעים פה עי אנשים אחרים. אז מה אכפת לי לגוון]
הגברת שהוזמנה מיקאלה. האמת שהיה ברור לי שאף אחת מהתמונות באתר לא אמיתיות. שאלתי על קרבה למציאות. הובטח שהתמונות משקפות נאמנה.
ביקשתי את מיקאלה. התחילו ב- 850 לשעה. נסגר על 700. [הערה - בזמן האחרון הם כבר ממש לא מתגמשים. מניח שזה אינדיווידואלי]
בול בזמן + 20 דק איחור לגיטימיות לאור המיקום המרכזי והנוראי תחבורתית שאליו ביקשתי לתאם מפגש (דירה של חבר. חינמית:).
נכנסת בחורה יפייפיה בלונדה, כ 167, רזה חטובה מאוד, חיוך מקסים ומה שהכי הפתיע אותי ישראלית (!) לא חשבתי אפילו לשאול על הלאום כי היה ברור לי שאני לא מזמין ישראליות. היתה לבושה פשטות סקסית - גופייה דקה של פוטהמאדרה (עושה כסף ויש לה טעם) ג'ינס מחמיא מאוד ונעלי עקב. קיצר - כוסית. 9 בקלות. אין מי שלא היה מסובב אחריה את הראש ומקבל נקע בעמש"צ.
קשקשנו קצת. 2 צייסרים. סיגריה במרפסת. נכנסנו לחדר לשמוע קצת מוזיקה (היה לי צורך להתחבר אליה קצת יותר. אפילו ניגנתי לה משהו)...אשת שיחה. בחורה חכמה אינטליגנטית. לומדת לדבריה. האמת נראית כמו הסטודנטית הכוסית שכל אחד היה רוצה לזיין.
ניגשנו לעסק. מתנשקת בכיף, לשון חמה מדלגת על כל הגוף שלי, הייתי חייב לפתוח לה את הרגליים ולרדת לביקור רטוב. צללתי דקות ארוכות. עושה רושם שנהנתה. לא הפסיקה כל הזמן להתעסק לי עם הראש ולעשות לי את האוזניים בצורה שחרפנה אותי. כולל שריטות (שהייתי צריך להרגיע אותה בנושא הזה). ביקשה לרדת לי. ביקשה כל כך יפה שהייתי חייב להענות.עבודה מעולה. יש לה פה גדול סטייל דנה דבורין אז לקחה הכל מכל כיוון. הרבה רוק ועבודה יד. פשוט כיף היה לראות את הכוסית הזאת אוכלת את הכל. מכל זווית.
ביקשתי שתשכב על הגב עם הראש על קצה המיטה ועמדתי מעליה למציצה מלמטה. הבינה את הקטע וזרמה יפה. בשלב מסויים הגבירה את הקצב של המציצה ולמרות שהתחלתי להתנגד כי רציתי להכנס פשוט נתנה לי את אחת המציצות הטובות שקיבלתי, בלי לשאול לרשותי (ובלי שאני הייתי צריך לשאול) הביאה אותי לגמירה בתוך הפה שלה. בלי להתבלבל. פשוט השאירה אותי בתוך הפה עד שגמרתי הכל הכל. ואחכ סחטה עוד קצת. רק אחרי שנרגעתי מכל הגמירה הרימה את הראש חייכה וקמה לשירותים לשטוף. וואו.
מנוחה. סיגריה. צייסר. שיחה אמיתית. עם בנאדם אמיתי.
הסיבוב השני היה כבר כמעט אינטימי ואני מעדיף לא להרחיב עליו.
זה האתר - http://www.duminit.com/gallery.asp
תמונה לא אמיתית אבל משקפת מאוד.
השבוע ניסיתי להזמין אותה שוב - השתמשתי בשם הקוד מיקאלה אבל הטלפנית אמרה שהבחורה אירופאית ואין ישראלית.
לאן היא נעלמה לאן...