הגעתי דרך טלפון לכאילו פרטית באתר כללי. פקידה נחמדה הפנתה אותי לאתר ששמו מספר הטלפון.(מסתיים 2878)
דיברה בפתיחות וחביבות ונכנסה לפרטים... נסטי, עושה גרון עמוק...
קבענו הגיעה באיחור סביר 15 דקות.
ינכנסה בחורה מבט רציני ביותר בגדים קצת רחבים חששתי שמלאה ולא מתנשקת, ביקשה כסף. חששתי מנפילה, נישקתי וחיבקתי. זרמה בנשיקה. לא מלאה בחיבוק. שילמתי דברנו קצת נרגעה חייכה. נהייתה חמודה
תאור:
רוסיה 200 ק"מ ממוסקובה. גובה 1.65~ ס״מ. שיער שחור קרה+ וחלק. דיי יפה בפנים עגולות. לא רזה, חטובה+ גוף צעיר בריא ורענן, בת 27 ניראת פחות. עם עור טיפה שזוף. לא בטוח שהתמונות אמיתיות. במציאות יותר מלאה קצת ושער יותר קצר קצת
מדברת טיפה אנגלית . חזה בינוני מוצק זקוף, פיתמות גדולות מזדקרות מליקוק קל. אהבתי.
נכנסים לחדר ומתחילים להתחרמן, מתמסרת בנשיקות. בלי לשון, לא ניסית כי מעשנת.
התחילה בנשיקות בגוף מלמעלה למטה התעכבה בפיטמות. ליטפה ושלחה ידיים דרומה מידי פעם. ירדה למציצה מצוינת. גרון עמוק ליקוקים חופשי כולל רימינג קל. משקיעה ומתחרמנת מזה.
משם המשכנו לסקס. זרמה לחלוטין לכל התנוחות.
זרמה על ספנקים בטוסיק. ניתן לגמור בפה.
הפסקה מקלחת ופטפוט. הגיעה לארץ לפני יומים. עוזבת בעוד 10 ימים ולא תשוב...לא מתאים לה העבודה הזו פסיכולוגית. ילדה טובה. באמת ניראת ומדברת ילדה טובה. אבל מזדיינת חרמנית.
אחרי הפסקה, לבקשתי ליקוקיו ונשיקות בגב. עשתה את זה מצויין. ירדה ליישבן ונכנסה קצת גם לחריץ.
החזרתי לה באותה מטבע. נכנסתי לפינות והיא צחקקה כמו חברה/ילדה.
חזרנו למציצה שוב מושקעת.
נתנה שעה מלאה לגמרי בכיף
לסיכום, בחורה חמודה מאד. בת השכן. ליברלית וחרמנית במיטה.
ציונים:
מראה - 8.5 (יפה בפנים, מוצקה וחטובה בגוף).
מציצה - 10
סקס - 9
חווית ״חברה״ gfe - 10 אני חיבבתי אותה, והייתה לי הרגשה חזקה שזה הדדי. כמה פעמים יזמה נשיקות בצוואר כמו חברה אוהבת.
סה״כ מאוד ממליץ. מתכנן להזמין אותה שוב. אבל תהיו נחמדים אליה. פגשה כמה לקוחות שיכורים לא נחמדים. שגרמו לה לקצר שהות פה.