הבחורות של אלכס - סטלה
1אני לא מרבה לדווח למרות שאני פעיל מאוד בסצנת הלווי, אך הגיע הזמן שאתחיל על מנת יראו וייראו חברי הפורום המכובד הזה.
בשבוע שעבר הציע ר', חברי לנשק, לדגום את משרדו המפורסם של אלכס. בכל זאת, מחיר אטקרטיבי וביקורות חיוביות מחברי הפורום - מה כבר יכול להשתבש?
אותי לימדו שהזול עולה ביוקר, ושעדיף לשלם יותר ולא להתאכזב, אך זרמתי עם הרעיון. בהיעדר תמונות בשירותיו של אלכס, התקשרתי לפקידה והבעתי באוזניה את חששותי ואת העובדה שזו פעם ראשונה שאנו עובדים עם המשרד שלהם.
אמרתי לה מפורשות שחשקה נפשנו בפרגית צעירה, כוסית, ללא שומן עודף ושאין מקום לטעויות. מיד ענתה הפקידה "יש לי מישהי גבוהה, רזה, חזה גדול, שיער שטני, טוב לך?" סחבק, כמוצא שלל רב, נטה להאמין ואמר "כן". נכון, זה מקרה קלאסי של חתול בשק, אבל יאללה, זורמים.
" - תוך שעה היא אצלך". מגניב.
לאחר ציפייה מורטת עצבים, שמא יכנס לביתי כוס שלא נראה כמותו במחוזות המזרח התיכון, או שמא בוא תבוא הנפילה שאליה הייתי מוכן כבר מנטלית.
דפיקה (לא עדינה) בדלת, נושם עמוקות ופותח את דלת הכניסה.
על המפתן מחכה לי האנטי-תזה לתאור "רזה, גבוהה, חזה גדול" (סימן אזהרה #1).
נכנסה בחורה דוברת עברית בשם "סטלה". איך שהיא נכנסת היא דופקת לי צ'אפחה משל רצנו יחד בג'בלאות במלחמת לבנון השנייה(סימן אזהרה #2).
מתיישבת אצלי בסלון רוסייה-ערסית (שזה השילוב הכי נוראי שקיים), שמנמונת עם גוף חסר צורה שלא הייתי מזיין גם אחרי 3 שנים בבית סוהר טורקי. חברי לנשק מחליף צבעים ומתפלל בליבו שיש לי מספיק תעוזה לשלוח אותה כלעומת שבאה.
כל שנייה זורקת "מאמי", "כפרה" ו"נשמה" (ביטויים שגורמים לי לחרדת ביצוע קשה) עם מניירות של פגועת מוחין. ברצינות, בהתחלה חשבתי שיש לה איזו תסמונת או פיגור שכלי קל.
לא חיכיתי יותר מדי ואמרתי לה תודה רבה על שבאה, אבל זו לא כוס התה שלנו. אמרה "נו טוב, תביא 100 שקל למונית". נתתי לה, רק שאלוהים יקח את המפגע התברואתי הזה מסלון ביתי.
לא יודע, יכול להיות שחלקכם אכן נהנה משירותיו של אלכס בעבר, אבל אני וחברי לנשק התרגלנו לרמה הגבוהה שבעבר הייתה נחלתו של משרד גאלה (הרבה לפני שהם גייסו לשורותיהם מומחי פוטושופ והפכו לאכזבה).
ההתנהגות של אותה "סטלה" הייתה מחפירה. לא אזמין מהמשרד של אלכס לעולם. טעויות עושים פעם אחת.
בתור פיצוי התקשרתי לאחד ממשרדי הפופולריים כאן, הזמנתי בחורה אחרת שפיצתה על עוגמת הנפש שחוויתי עם המשרד של אלכס (אבל עדיין, לא הייתה שווה את האלפייה ששילמנו עליה).
מסקנה: הזול עולה ביותר (אלא אם כן אתה גר באוקראינה).
MONGER