כ חיזקיהו המלך 26 תא אני לא מאמין שחזרתי לשם - דף 4 - סקס אדיר

חיזקיהו המלך 26 תא אני לא מאמין שחזרתי לשם

31
לא אבנס עכשיו שוב לויכוח הזה...
שרובכם בוודאי יודע מה דעתי.. אני הרי מעלה אותה לא מעט

אבל אני חייב להתייחס למה שפינוקיו כתב על האאודי...
אז ככה.
ברור שאין לי שום בעיה אם מישהו רוכש במיטב כספו אאודי ונוסע מנקודה א ל ב..
באמת שיהיה לו כייף

הבעיה היא אחרת לגמרי..
אם אותו אחד שנוסע באאודי, מתברר שהוא לא רכש אודי, אלה לצורך העינין נאמר שמישהו נתן לו את האאודי להסתובב ולפרסם אותה...
ואותו אחד רץ מצומת לצומת, צופר עם המכונית ומספר לכולם כמה שמכונית האאודי נפלאה, וזאת למרות שהוא בכלל לא יכול להרשות לעצמו לרכוש את אותה אאודי...

אז פתאום כל הסיפור נראה אחרת לגמרי..

אבל גם אם אותו אחד הוא הבעלים של האאודי, זה שהוא עומד בכל צומת וצועק שזה האוטו הכי טוב בעולם, והוא כל כך רועש ומופיע בכל צומת, זה יכול ליצור רושם אצל כל הנהגים האחרים שאאודי זה הסטנדרט של כולם...
ואז.. גם אנשים שבקושי יש להם כסף לאיזה פיקנטו קטנה, פתאום גם הם רצים אאודי...

והמצב נהיה עוד יותר חמור, כאשר היבואנים של האאודי מעלים כל כמה חודשים את המחיר של האאודי, וכתוצאה מכך, פתאום גם המחיר של הפיקנטו עולה בהתאם...

אז פינוקיו,
אני מקווה שהבנת את ההשוואה

ובחיים, יש אאודי, ויש גם כאלה שיכולים להרשות לעצמם אאודי,
אבל הם באמת חלק מאד מאד קטן מהשוק, הרבה יותר קטן מאותו אחד שנוסע באאודי שהיא לא שלו וגורם לכל השוק להתיישר כלפי מעלה.

ובחיים, תמיד יהיו הרבה יותר פיקנטו מאאודי. הרבה יותר.
כמו שיש הרבה יותר פלאפלים ממסעדות יוקרה.

וכאן בפורום, איכשהו העולם מתהפך. מספר בדיווחים על זיונים של 500 ש"ח הוא לפחות פי 5 ממספר הדיווחים על זיונים ב 150 ש"ח.
אלה לא החיים. זאת פיקציה
ואיכשהו, אני לא מאמין שזה מקרי.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

32
מסכים שיש כאן כאלה שקיבלו את האאודי בהשאלה...
שכל אחד יעשה לעצמו חושבים, למי שמתמיד וקורא את כל הדיווחים יש אפשרות לזהות אותם. עבור הקוראים המזדמנים זו בעיה גדולה כי ההבחנה קשה.
אבל לדעתי הם מיעוט, עדיין מעצבן, אבל מיעוט.

יכול להיות שאתה צודק לגבי החיים האמיתיים, בהם יש הרבה יותר צרכנים ב150 מאשר ב500. אבל מה לעשות שרוב צרכני ה150 כנראה לא נמצאים כאן בפורום.

הפורום מייצג את מבקרי הפורום, או יותר נכון את החברים האקטיבים בו. וביניהם יש הרבה יותר צרכנים של 500 מאשר של 150.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

35
[QUOTE=אופציה אקזוטית]פרטית טובה ב400 לא עדיפה על 3 ביקורים במכון?[/QUOTE]

לא!!!

אם תהנה איתה מאוד והיא תגרום לך לחזור זה יהיה יקרר מאוד,

עדיף לפרוש את הזיונים במינונים קטנים, כלומר פעם בשבוע 120 שקל, זה עדיף לדעתי על פני 400 שקל לפעם בחודש,

דרך אגב היום בצהריים זיינתי שם שוב, היתה בלונדה מלאה, כוסית , רוסיה כזו של פעם,

מזמוזי בולבולון עם הציצי שלה, כשהיא שמה שמן,

אח"כ מציצה , ורק מקונדמת!!!!!

דוגי,

והיידה הביתה.
וואלה לא חוזר להרצל ולא ליוחנן הסנדלר בראשון, ולא למולן רוז, חלאס לשלם 200 שקל ,

מקסימום אני אעשה גיחהליהודית מהמערב,

37
מילף כזו, היא נראית אחת שיש לה ביקוש כי היה אחד שהקדים אותי , ראיתי אותו יוצא מהרכב אז התעכבתי והוא נכנס לבניין לפני, ובסוף זיין אותה ראשון

איזה כיף לשמוע חריקות של המיטה ואת הזונה "אוה אוה..." והרעש של הפמפום, וואלה חוויה עולמית.

אחריו נכנסתי אני , זיינתי בדוגי, היא רחבה יחסית,
יותר הייתי עסוק שלא ירד לי הקונדום במהלך הזיון.

38
אם כבר הזכרתם את חזקיהו ורק קשקשתם זה מזכיר לי שהייתי אמור לדווח על המקום אבל וותרתי כי זה היה ארוך לי מדיי אז הנה עכשיו .
אני ראיתי את מאשה ולא הייתי נוגע בה היא גם עבדה בלווינסקי 134 עם כל העובדים הזרים ...
ז'אנה המדוברת הגעתי למקום לראשונה לפניי כחודש ראיתי את ז'אנה וליאנה שעשתה לי חשק אבל אמרתי נבדוק עוד והלכתי ....
לכשחזרתי אחריי כמה ימים ליאנה הייתה עסוקה ונכנסתי עם ז'אנה -
עשיתי טעות נוראית אמרתי בו וננסה מישהי מלאה אבל כשהוריבה את הבגדים התגלתה בטן של הריון חודש שמיני החזה הענק נפל למטה ובגלל היותו כל כך גדול הוא הסתיר לי את הבטן עם הבגדים . טוב כונפה חשבתי אבל צריכה לעבוד לא ?
טעיתי מציצה עם שיניים הכי גרועה שחוויתי אולי ב10 שנים האחרונות חלשה עלובה ועוד בלי ... [אקסטרה 3ם ש''ח . הבחורה מסריחה למטה מסריחה מהפה והיחס גם מסריח ניסית לחדור היא כל כך רחבה שאפשר להכניס שם ראש של תינוק נראה לי ולא יפריע לשילוב הריח חוסר החיכוך והבטן הענקית הורידות לי ממנה לגמריי פעם ראשונה שנתתי למישי לעשות לי ביד בעודי מחשב את צעדיי לבחורה הבאה כדי שזה לא ייגמר בטראומה נוראית .

לחשוב שיכולתי להכנס עם בוני מידעיה הפניני ו ותרתי כדי לבוא לחזקיהו ולנסות את ליאנה אך.

מסקנה - שומר נפשו ירחק אני אפילו לא זוכר את הגמרה ביד בגלל הריח הנורא ופיציתי על זה מייד בריצה לכספומט ולוונסקי אצל בחורה בשם וויקה או ויטה אבל זה סיפור אחר .תכף חלק ב ...
תיאור שמנה זקנה פנים שהיו נאות אבל כבר לא חזה ענק אבל נופל גוף חסר פרופורציה שרות מזוויע וזה לא קשור לקליק הוא לא יכול להשתפר אפילו עם קזנובה או הודיני של הפורום ינסה .

חוויה 1 מתוך עשר כי היחס שלה מחוץ למיטה לא היה מזוויע לחלוטין .

39
חלק ב
כמתוכנן חזרתי לנסות את ליאנה . מדובר בדודה מבוגרת בפנים עם שיער צבוע שנראה רע אבל גוף ששמתי לב אליו מתחת לחצאית שנראה טוב מאוד .
בניגוד לז'אנה לא התבדתי למעשה אחריי חוויה חיובית במיוחד רצתי הביתה שמח שאוכל לראשונה לבשר לחבריי הפורום על חוויה איכותית במיוחד אבל נעצרתי רציתי לחכות לפעם שנייה והיא שינתה את רשמיי .

ביקור ראשון כידוע מקום של 120 עוד 30 למציצה חשופה . יאנה נכנסה יצאה קראתי לה לבוא מדובר ביום שישי שעה לפניי סגירה [6 בערב סגירה] תיאור בלי בגדים חברה הפתעה מרעישה החזה הכי יפה שראיתי ואני לא מגזים במשך 15 שנה לפחות . היא בת 50 45 לא יודע החזה , אולי עשתה הרמה אולי טבעי פשוט מושלם הוא גדול יפייפה הנפילה שלו כנראה בגלל צורת עורה נשענת על החזה והופכת אותו למושלם קשה לתאר צריך לראות ולא להאמין . בגוף חטוב ורזה מלמבד בטן משתפלת שלא מפריע הוגם לא נראית גרוע כמו אצל אחרות .
טוסיק מדהים ירכיים מדהימות של מישהי שמתאמנת או אתלטית או ממש צעירה גב כליל השלמות טליה דקה כלומר החלק שמעל המותניים בדוגי הבחורה מושלמת כמו מילף מסרט כחול נדיר ידיים יפות ריח טוב פשוט פיצוץ לא ייאמן .
פנים לא משהו בכלל ולא משהו גם כשהייתה צעירה . לשים ווילון ולנוח . גובה בינוני שיער צבוע לבלונד .

הביצועים אחריי שהות ארוכה ולהיטות מצידי עקב התנזרות מסויימת ,טובים מאוד מציצה עמוקה וטובה אחריי מעין מסאג' גוף אל גוף ועם החזה על האיבר עור נעים מאוד וצעיר מסוג מה שנקרא עור רטוב מזיע הוא נדיר ולרוב הנשים בכלל אין כזה עור ואת זה אני יודע היטב .
בכלל שום דבר בה לא מתדלדל . מציצה טובה של כמה דקות עם משחקים קצת של הלשון . רצתה לשים כיסוי ביקשתי עוד כמה דקות הסכימה בלי לעשות עניין או פרצוף לאחר מכן היא הייתה עליי לבקשתי בצורה טובה אבל אחריי דקה או שתיים ביקשה להחליף והיא לא נעה כל כך טוב בשבילי זה רק חימום ועברנו לדוגי כשהצמדתי את רגליה ונתתי לה להתכופף על ברכייה על המיטה .
המיטה חורקת מאוד והוציאה אותי מדעתי טוב התחלתי לעבוד המראה מדהים הקונטרות טובות גב של נערה דקיק תחת מעולה העברתי אצבע לכיוון החור האחור ומייד היא שלחה יד להזיז אותי משם אבל כבר המשכתי הלאה לפניי שהספיקה . רציתי לבדוק את הענו שלה והבנתי שהיא לא 100% אבל הייתי חם וחייב לפרוק רעשיי המיטה הפריעו לי להתרכז וביקשתי לעבור למיסיונרית .
והפעם בעדינות עם קונוטרות טובות המשכתי בכיף והתענגתי על החזה המושלם שלה תופס את שומניי הבטן כמו ידיים קטנות וטוחן בהנאה רבה . רציתי לפרוק ולסיים חוויה מושלמת וגמרתי בשקט בלי שהיא תנסה לקום מהר מדיי או שתפריע להמשכיות של הגמרה והדקה שאחריה . יכול להיות שהיא לא הבינה שגמרתי לא ממש יודע . היא קמה יצאה אפילו לא התקלחה . הסתכלתי על השעון ו........לא האמנתי שעברו רק עשר דקות !
מבחינתי זאת הייתה חוויה מצויינת של ממש מציצה 8.5 זיון 9 ואמרתי נבוא לטעון אולי מצאתי לי מישהי קבועה ב 120 .
חזרתי רציתי לדווח אבל פתאום חשבתי רגע הייתי 10 דקות סוף משמרת וגם היו כמה דברים שהפריעו לי בואו נחזור ונתן חוות דעת סופית ואכן חזרתי כפי שתראו בדיווח הבא .

40
בשבוע שאחריי חזרתי וכשנכנסתי קיבלה אותי מאיה כך היא קוראת לעצמה היום והיא קיבלה אותי גם לפניי ז'אנה מה הוריד את ההגנות שלי מול ז'אנה וכך נפלתי אתה .
את ''מאיה '' כפי שהיא קוראת לעצמה זיהיתי למי שלא מכיר כדיאנה מדרך שלמה 175 או מ צ'לנוב משהו ליד תחנה מרכזית שבהם עבדה . מדובר באדמונית רזה מאוד שהיתה נאה בעברה החזה שלה יחסית גדול לסגנון האנורקסי שלה מה שלא אהבתי אצלה בעבר שהיא עושה הכל עם קונדום כולל מציצה שלי זה מינוס רציני מאוד ובנוסף למרות היותה דקיקה היא רחבה למטה וגם עקב זה שנעלמה לי למרות שהיה לי מספר טלפון שלה ועוד כמה דברים שקשורים לזה הוריד לי ממנה .

היא לא זיהתה אותי כי עברו כמה שנים. אין לי בדיקה עדכנית כדי שאוכל לחוות דיעה . בעבר היא הייתה סבלנית ולא התייחסה לשעון .

ועכשיו לליאנה ............ כפי שאמרתי הפעם הקודמת היתה מצויינת בטח בסטנדרטים של דרום תל אביב ובכלל .
והפעם מה אותו ריטואל כמו קודם אחד לאחד כולל מחמאות והצהרת כוונתי הברורה להפוך אותה לקבועה שלי או להפך איך שתרצו .
היא התחילה במציצה חשופה טובה עלתה מעליי עברה לדוגי ואז למיסיונרית רק שהפעם אחריי מספר גיחות לאיזור לאחרונה הייתי יותר נינוח ופחות '' חם לקחתי את הזמן בדוגי עם מהירויות שונות ומקצבים שונים ללא תגובה מצידה אחריי זה במיסיונרית הייתי עדין יותר וסבלני נהנה מכל רגע כשהיא כסגנון הזונות עם עיניים סגורות משום מה .. אלא אם כן מעירים להן .
קונטרות טובות אני נהנה ופתאום דפיקה בדלת ומייד היא מצידה ללא היסוס או המתנה של אפילו מספר שניות אתה צריך לגמור ו וואטאבר . אני קצת בהלם מהארוע כפי שכולכם כבר חוויתם זה לא נעים מעיר על הזמן האם הוא עבר אומר שאני לא יכול לגמור בפקודה והיא עוד חוזרת להאיץ פה כבר ירד לי כבר החשק אבל אמרתי טוב נוסיף נמשיך היא אומרת לא זה עוד כניסה ........הפסקתי כבר עצבני . אני אומר בטוח שנגמר הזמן והיא כן ...

כמובן שבדקתי לפניי את הזמן אני מכיר את כל המכונים והטריקים שלהם אבל המהירות שהיא רצתה לנפנף אותי מרגע הדפיקה על הדלת לא עזב אותי כי הוא גם מעולם לא קרה לי מלבד פעם אחת ואז זאת הייתה מרוקאית מהסוג הרזה והשכונתי אבל זה סיפור אחר שגם הסתיים כמה דקות אחר כך עם השפרצה לתוך התחת בצפוף שלה [סופ אחר ].
לעניננו היא יצאה הלכתי להתנגב לבדוק את השעון 18 דקות מאז שנכנסתי עם הבגדים ושילמתי אתה . הם מורחות את הזמן וכשקראתי לה להכנס עברו עוד שתיים שלוש דקות ועד שנסיתי לבקש עוד זמן או להמשיך קצת בתשלום עברו עוד שתיים שלוש דקות .

הייתי אתה 10 דקות בערך עד לדפיקה בדלת ואולי 15 גג עם סופרים את כל הזמן . כלומר לא דפקו ביום שישי בפעם הקודמת כי זה היה לפניי סגירה הן מיהרו ללכת הביתה וזה לקח לי בדיוק עשר דקות !!!!!!!!!!!!!

הגישה שלה מסריה וחוצפנית אחריי הדפיקה בדלת צריך איזשהו דיליי במח או השהייה לפניי שאומרים לגבר לגמור אבל אצלה זה היה תוך שנייה . לקוח חוזר לא מעניין אותה עוד טיפ או תוספת לא מעניין וזאת הבעיה תמיד עם בחורות מכוערות בפנים אין להם פנים רק חוץ לכן אני בדרך כלל נזהר לא להכנס עם כונפות פנים אפילו עם הגוף שלהן יפה .

היא אומרת לי אפשר עוד כניסה אבל כמו פקידה בסופר ולא כמו מישהי שמצצה בהתלהבות דמה ותקעתי אותה בשלוש פוזיציות לפניי שנייה .
חבריי פורום יקרים מה אומר לכם הביצועים של הגברת סבירים והיייתי משלם בכיף עוד 120 עם היה מדובר בעשרים דקות שהופכות לארבעים או אפילו 30 דקות בטוחות אבל היחס האנטיפאתי והמנוכר שלה בלי שום הבטחה שיהיה טוב יותר או כדאי לי ולהמשיך הניעו אותי מכך .
בשביל 15 דקות לא לוקחים עוד כניסה במקום של 20 דקות וגם עם תוספת של 30 זה 150

בכל מקרה תסכימו איתי שלא שווה לשלם עוד 100 פלוס על עוד עשר דקות ולבטח כשהיא עושה הפסקה באמצע ודורשת את הכסף כדי שתצא ותחזור שוב . זה אפילו ללא תקדים לפחות אצלי . אם רוצים להמשיך אז מוסיפים אחר כך או נותני לה בחדר בלי שתתלבש זה הגיון טבעי .

כך שהבחורה חשפה את פרצופה האמיתי .

הדגשתי את נושא הזמן גם אצלה וגם אצל הפקידה אבל ללא הועיל והיות שלא הייתי מעוניין בכסף חזרה ועני לא בן עשרים לא עשיתי להם קטע .
עוד אחזור ואשפיל אותה על כך כשאדחה את שירותיה בדרכי המיוחדת .

סיכום סופי הוא לשיפוטכם ותקחו בחשבון שהפסקה מכוערת באמצע ואני מתכוון כמו קאט של בימאי בסרט היא דבר שמוריד לכולנו את החשק .

אני העדפתי לא לגמור ולעבור במהרה לאחד המקומות הרבים בדרום תל אביב שמציע את אותו סכום בעבור קצת יותר דקות ופחות חוצפה .
קניתי שתיי חוויות במחיר משתלם לכל נפש ועדיין הרבה פחות מנערות ה400 שלא שוות כלום חוץ מהמדרגות הנאות המיטה הפחות חורקת קצת יותר דיסקרטיות וגיל מעט צעיר יותר .

אז הפגישה הסתיימה באמצע אבל לא נורא לינה מלוינסקי השלימה את מלאכה במקצוענות ויחס בינאישי טוב בהרבה
זהו תקחו את זה לאן שתרצו .

שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”