[QUOTE=rapid]בעייתי להוציא מרשם בשבילי... רופאת המשפחה בעייתית.
סופר לה טיב יקירי, כאן נמצאים החבר'ה שלי מהזירה הצפונית וברשותך, איתם רציתי להתייעץ.
נדיר שאני נכנס לחלקי הפורום האחרים חוץ מאשר לאיזור הצפוני ולא רציתי שהשאלה שלי תקבל מענה לא רלוונטי מבחינת מיקום.
חשבתי לעצמי שיש מי שקונה בבית המרקחת עם מרשם ומוכן להתחלק איתי תמורת תשלום סימלי:)
כמובן שאני לא מעוניין לנסות את החרא שנמכר בחוץ בדיוק בגלל תופאות הלוואי עליהן דובר כאן.
טוב, אולי תגיע הישועה.
עד אז, תודה על העצות שלכם עד כה.
[/QUOTE]
תחליף רופא או תחליף קופת חולים, אני מדבר ברצינות.
אני לא יודע מה זאת רופאה בעייתית, אם אתה צריך ואין סיבה רפואית לא לתת לך, אין שום סיבה שהיא תעשה בעיות.
אני קראתי על זה בעיתון, ופשוט הייתי בתקופת לחץ ופחדתי מכישלונות ופאדיחות. ביקשתי ויאגרה ורופא המשפחה שהיה לי במכבי אמר לי: אני אתן לך משהו יותר טוב, אתן לך סיאליס. כדור פועל משפיע בין 24 ל 36 שעות לעומת ויאגרה שזה רק שעתיים.
קיבלתי ומאז אני תמיד מבקש ומקבל מרשמים.
הפאדיחה היחידה היתה פעם אחת כשרוקחת צעירה ושמנה בסופרפארם התעקשה להסכיר לי "איך משתמשים בתרופה". הייתי מזמין אותה לבדוק אם אני משתמש נכון, אבל היו אנשים בתור.
מאז יש מקרים שהרופא שלי בחופשה ומגיעות רופאות מחליפות, אבל כולן נותנות לי את המרשם בלי שום שאלה בכלל.
Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power. Oscar Wilde