כ גומר מהר מדיי,מה עושים? - דף 2 - סקס אדיר

גומר מהר מדיי,מה עושים?

13
אל תבוא חרמן מדי, תביא ביד ערב לפני, בבוקר או מה שעוזר לך. טייגר מעכב לי שפיכה לא יודע מה לגבי הרגישים. אל תשתים לפני הסקס, והכי חשוב - תעשן משהו ירוק ובריא...מעכב גמירה טבעי ולא כל הכימיה הזבל שמוכרים לך בבתי מרקחת.

גומר מהר מדיי,מה עושים?

16
לשואל המקורי ולקוראים :

ההגדרה של שפיכה מוקדמת היא דקה אחת. הממוצע לזמן של פימפום עד לגמירה הוא 5 דקות.
לקוראי האנגלית : המידע הוא מ mayo clinic , premature ejaculation
בסרטי פורנו כמובן הפימפום אורך שעות , ברור שמדובר בסצנות מבויימות ובמקצוענים בתחום.

כאשר עובדות אלו ידועות, ניתן לבחון בפחות לחץ את ההמלצות הטובות של החברים כאן.

גומר מהר מדיי,מה עושים?

17
לצערי גם לי יש את אותה הבעיה, ניסיתי הכל ולא עזר.

חומרים מאלחשים זו בעיה כי או שאתה שם המון ואז אתה לא מרגיש כלום, ואם תגמור אין סיכוי להעמיד אותו פעם שניה כי לא מרגישים אותו בכלל, או ששמים מעט מידי ואז זה לא משפיע.
טנטרה - ניסיתי מכמה מדריכים באינטרנט, לא הצלחתי ליישם על עצמי.
SSRI - קניתי פעם באינטרנט כדורים שמיועדים לשפיכה מוקדמת ומבוססים על SSRI (לא זוכר את שמם), זה רק עשה לי מצב רוח רע ולא השפיע בכלל על הגמירה.

הפיתרון שמצאתי הוא לאונן כ 40 דקות לפני, ולקחת ויאגרהטייגר כשעתיים קודם כדי לוודא שיעמוד.
זה קצת פוגם בהנאה כי גמירה שניה תמיד פחות כיפית, ולפעמים גם אז אני גומר מהר. צריך לתזמן את האקט שלא יהיה זמן רב מידי לאחת האוננות וזה לא פשוט.

גומר מהר מדיי,מה עושים?

18
[QUOTE=ego2]
לצערי גם לי יש את אותה הבעיה, ניסיתי הכל ולא עזר.

חומרים מאלחשים זו בעיה כי או שאתה שם המון ואז אתה לא מרגיש כלום, ואם תגמור אין סיכוי להעמיד אותו פעם שניה כי לא מרגישים אותו בכלל, או ששמים מעט מידי ואז זה לא משפיע.
טנטרה - ניסיתי מכמה מדריכים באינטרנט, לא הצלחתי ליישם על עצמי.
SSRI - קניתי פעם באינטרנט כדורים שמיועדים לשפיכה מוקדמת ומבוססים על SSRI (לא זוכר את שמם), זה רק עשה לי מצב רוח רע ולא השפיע בכלל על הגמירה.

הפיתרון שמצאתי הוא לאונן כ 40 דקות לפני, ולקחת ויאגרהטייגר כשעתיים קודם כדי לוודא שיעמוד.
זה קצת פוגם בהנאה כי גמירה שניה תמיד פחות כיפית, ולפעמים גם אז אני גומר מהר. צריך לתזמן את האקט שלא יהיה זמן רב מידי לאחת האוננות וזה לא פשוט.

תפסיק לחשוב כל הזמן שאתה לא בסדר אתה מכניס את עצמך לסרטים הכל בראש
כשאתה מזיין ומרגיש שאתה עומד לגמור תאט אל תתפרע לא חיבים לזיין כמו בסרטים
תעשה משחק מקדים ליקוקים ירידות מסג' רק אחדי כן תזיין תירגע תירגע
אני די מבוגר ועדיין מתרגש מבחורה צעירה אז כשאני נכנס איתה לחדר אני לא רץ ישר למקלחת שוכב על המיטה מדבר איתה
ממזמז העיקר להוריד לחץ

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”