כ מרפאת STD בצפון. - סקס אדיר

מרפאת STD בצפון.

1
הנושא רלוונטי לצפון ולכן אפרסם אותו כאן כשרות לציבור צרכני המין הצפוני.
אבקש מהאדמין לנעוץ את הנושא שכן זהו נושא חשוב ויכול לעזור להרבה אנשים שלא יודעים או חוששים לבדוק את עצמם להידבקות של מחלות מין כי הם פוחדים מהאשה.

-מרפאת הפרסים-

המרפאה שוכנת ברחוב הפרסים 15 בחיפה, בבניין לשכת הבריאות האזורית.
הרחוב שקט ומול המרפאה יש מגרש חניה שופע וחינמי. המרפאה עצמה ממוקמת מצידה של הלשכה ולכן היא דיסקרטית.
קומה 3 במעלית ושמאלה עד הסוף לחדר האחות.
הבדיקות המבוצעות הן לכל מחלות המין וHIV כמובן. בדיקות שתן דם ורופא אם צריך.
התשובות חוזרות לאחר כשבוע מקסימום ואתם מקבלים קוד אישי שבעזרתו אתם מזדהים ומקבלים תשובה לבדיקות.
אין צורך ואין דרישה להזדהות בשמכם האמיתי או מספר תעודת הזהות שלכם.
המרפאה היא חינמית לחלוטין ועושה שירות נהדר לציבור.
שעות הפעילות מצורפות מטה ביחד עם מספר טלפון של המרפאה.

04-8619719
רצוי לתאם את ההגעה מראש

בימים א', ג', בשעות 19:00-16:00
(אחות ורופא)
ביום ד' בשעות 18:30-15:30
(אחות בלבד)

שלא נצטרך, אבל טוב שיהיה זמין.
שלכם, ראפיד.

אין אנשים- אין בעיות.

מרפאת STD בצפון.

4
מאמין שהרבה כאן מכירים, תודה רבה על החשיפה. גם אני נבדקתי במרפאה מס' פעמים, צוות מקצועי עם שאלות מכווינות, בדיקות דם נעשות ע"י רופא. ההמתנה במסדרון לאחות ולרופא חוויה די מביכה, כולם נמנעים מלהסתכל האחד על השני , אך אין צורך להזדהות בשמך הפרטי כלל. ממליץ במיוחד לכל מי שאקסטרה ליברל, או חזר ממדינות כמו תאילנד לדוגמא, לכו להיבדק. (ועדיף לא ברמב"ם אלא כאן מטעמי דיסקרטיות).

מרפאת STD בצפון.

5
נורא חשוב לשמור על בריאותנו !חיוךקריצה
שמעתי על המרפאה .. אומנם לא יצא לי לבקר שם ...
חברים תקפידו על גומי !(אפילו שזה חרא עם גומי חחחח)DeadTongueצחוק גם אם עושים עם גומי .. תבדקו לגבי כל המחלות פעם ב 3 חודשים מומלץ!אצבע למעלה
אני עושה בדיקות בקופ''ח שלי ... גם אם היה צורך בבדיקה יותר מעמיקה... אז הלכתי לבית חולים בעפולה ולא בחיפה..
(בגלל עניין הדיסקרטיות ) Ermm
בכל אופן חברים אצלי הכל בסדר מבחינת הבריאות ... מקסימום מעט עודף משקל זה מה שמטריד אותי בימים אלה חחחחחח...חיוך גדול
קצת הליכהריצה והכול יורד חחחTongue
רק שנהיה בריאים ונמשיך לתת בראש ולדווח !Tongueמוחא כפייה

ראפיד תודה על המידע החשוב בהחלט ! שיהיה המשך שבוע מעולה חברים יקריםחיוך גדול
סקסוש אש !!! :) :) :) !!

מרפאת STD בצפון.

6
קודם שאפו לראפיד על ההשקעה !!

מעולם לא הייתי במרפאת הפרסים , בעבר, הייתי אצל מרפאתו של ד''ר רונן הולנד (תל אביב) אבל זה מפאת הסיבה שאני אדם מאוד דיסקרטי ובחיפה המון אנשים מכירים אותי יכול להגיד לכם שלי זה עלה 800 ש''ח אבל הדיסקרטיות והבריאות מעל הכל

לעניינו למי שצריך מרפאת הפרסים מומלצת כי היא בחינם וניתן להשאר אנונימי לחלוטין, אבל לא לכל אחד יתאים להתראות עם אנשים שהוא עלול להכיר בחדר ההמתנה

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”