כ עיסוי ביד 2 - סקס אדיר

עיסוי ביד 2

1
שלום לכולם

יש דרך להבין מתוך המודעה ביד 2 אם זה עיסוי תמים או כולל סקס?

אתמול היתה כתבה בערוץ 10 על מעסים שטוענים שכל הזמן מטרידים אותם בשאלות על שחרור וגמירות והתפשטות,
אז איך אפשר לדעת?

עיסוי ביד 2

4
היי חמש וסליק,
אני מקבל את הביקורת, אני חדש פה ולא יודע ממש איך להתמצא ולחפש אם כבר דברו על זה בעבר,
אני מקווה ללמוד עם הזמן.
בכל אופן סליק תודה על הקישור, זה בדיוק מה שחיפשתי

עיסוי ביד 2

5
סליק צודק,,,,

אני מקבל בקשות לטלפונים מהרבה צעירים, למרות שהטלפון מופיע ביד 2
וגם נתתי מספיק רמזים כיצד למצוא אותו בקלות.

לפעמים מעדיפים לבקש אותו ממני פעמיים במקום להיכנס 2 דקות ליד 2.

לרוב אני בודק שוב ביד 2 , אולי המודעה ירדה או השתנתה, כדי להבין איפה טעיתי,,,,ולא היא,,

עצלנות !!,,,כבר אמרנו,,,

עיסוי ביד 2

6
לאנשים אין כוח לחפש, מעדיפים קיצור דרך. אני מקבל הרבה הודעות פרטיות ומשתדל לעזור לכולם, אבל שמדובר בחברים ללא הודעות או עם הודעות מועטות על פני פרקי זמן נרחבים (הווה אומר - לא תורמים), כאן אני שם את הגבול ולא עוזר. שיסתדרו לבד, זה סוג של פאראזיטיות לטעמי לבקש ולא לתת בחזרה.

עיסוי ביד 2

7
[QUOTE=סליק ריק]לאנשים אין כוח לחפש, מעדיפים קיצור דרך. אני מקבל הרבה הודעות פרטיות ומשתדל לעזור לכולם, אבל שמדובר בחברים ללא הודעות או עם הודעות מועטות על פני פרקי זמן נרחבים (הווה אומר - לא תורמים), כאן אני שם את הגבול ולא עוזר. שיסתדרו לבד, זה סוג של פאראזיטיות לטעמי לבקש ולא לתת בחזרה. [/QUOTE]

כרגיל מגבה את דבריך אצבע למעלה

עיסוי ביד 2

8
אני מבין את הביקורת אבל יש לי שאלה,
מה יעשה אחד כמוני שאין לו תקציב לבקר פעמיים בשבוע ולטעום, אלא במקרה הטוב פעם בחדשיים שלוש, והוא חדש בפורום אז אין לו דיווחים מהעבר,
זהו?
הוא מנודה מלשאול או להתייעץ או לבקש מספרי טלפון?

אציין שעדיין לא העזתי לבקש פרטים (חוץ מפעם אחת בפרטי) כי ראיתי איך קוטלים את כל ה"פרזיטים", אבל אני פשוט אין לי דיווחים עכשוויים.
ועוד משהו, אפילו לא ברור לי עדיין מה מותר לדוח בכללי ומה מותר בפרטי,אם זה נחשב פרסום או לא, אם זה מהאתר הזה או מאתרים אחרים, עם שם או בלי, עם קישור או בלי, עם טלפון או בלי, ועוד ועוד,
ואני מנסה ללמוד מתוך הנושאים והתגובות,

אבל מה, עד אז אני פרזיט ועצלן אם אני מבקש עזרה או פרטים?
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”