כ ספא פלטין-מישל - דף 2 - סקס אדיר

ספא פלטין-מישל

12
[QUOTE=ego2]בחורה ישראלית או רוסיה?[/QUOTE]
russian chick
מוסלי אנחנו בני 12 ,מעניין אןותי גם ממש מה גילך...
שוב אני אומר זה היה במקרה שיצא ככה כי זה לא היה מתוכנן ללכת לשם...

Gspot2013-01-11 13:11:17
Rachel Starr probably the best fuck

ספא פלטין-מישל

13
אני מכיר את מישל ממזמן. היא ממש לא חדשה בתחום.
היא בחורה מגניבה, ועושה גם טיפולים טובים של בודי מסאז' נטו בלי אקסטרות ובלי זיונים, זה אם לא בא לכם להוסיף על ה- 200 ש"ח.
צריך רק לתפוס אותה ביום של מצב רוח טוב, אחרת היא מתקתקת מטיבה.
מחפש את הדבר האמיתי!

ספא פלטין-מישל

14
אכן היא סבבה כי גם עיסוי והחלק בבודי שלה היה יפה ומאוד וזורם,רואים שיש לה ניסיון,אבל מה יש לה מראה מאוד צעיר ופיגורה פצצתית... כמו שאמרתי היא יודעת כנראה מה היא שווה. שלא תטעו עדיין לדעתי המחיר גבוה מאוד למי שרוצה את האקסטרה.
שלום,אולי תוכל להמליץ על עוד בנות מהמקום ?

ספא פלטין-מישל

15
אסכם זאת בקצרה , לאור כל הדיווחים והתיאורים המפוצצים על הבחורה הזאת מישל
נסעתי לספא המדובר בראשל"צ ליד קניון הזהב
ראיתי את שאר הבנות ושאלתי על מישל , מישהו השווה אותה כאן ל-ALICE MILLER... בדיחה טובה
בכל אופן נכנסה בחורה רוסיה מראה קשוח סביבות גיל 37-40 ככה Ouch, לא כוסית ולא נעליים
גוף רגיל גזרה ישרה , אחת שאולי אם היית שיכור באיזו מסיבה היית נותן עבודה בחינם
אבל בטח לא לשלם עליה , היא ממש לא כוסית!

lukas2013-01-13 02:11:29

ספא פלטין-מישל

16
לא בא לי להתווכח,אני אסכם זאת בקצרה, היא כוסית -לא יודע אם ראית את מישל המדוברת פה או שעבדו עליך ,יש עליה גוף פלס פצצה רזה ,חזה קטן בינוני מגרה ביותר עם הפיטמות שלה,בטן שטוחה,טוסיק קטן אבל תופסני ,אין לה יום מעל 30 לפי המראה להערכתי כבת 27...
או שאפשר להגיד על טעם ועל ריח... 40 היא ממש לא ...

ספא פלטין-מישל

17
אקיצר חזרתי לשם עוד פעם לעוד אקט עם הכוסית המטורפת הזאת פאק הפעם כמה שריטות יצאו לי פשוט זיון מטורף איתה...
עשתה הכל רגיל ברגע שהתחילה עם הבודי התחלתי לדחוף לה אצבע,נהייתה חרמנית שלא ראתה בעיניים תפסה אותי שמה קונדום ויאללה רכבה כמו מלכה אמיתית.. ואז עוד תנוחות מפמפמות ביותר על חבריקו כאשר היא גומרת עליו תוך כדי,בחורה רזה שאפשר לעשות איתה תנוחות מגווונות בעמידה ובשכיבה והכל...
כמה חבל שהמחיר הוא לאקט אחד פחות מ 40 דקות...

Gspot2013-01-19 03:14:50

ספא פלטין-מישל

18
קודם כל אני מאשר שוב את התיאור של Gspot לגבי מישל ( גם לגבי הגיל ).
לוקאס, אתה טועה ומטעה, כנראה שהטעו אותך, והבחורה שראית באותו יום לא היתה מישל שאנחנו מתכוונים אליה.
לגבי המלצות שלי על בנות מהמקום - אני לא כל כך מכיר בנות שם, פעם הכרתי יותר, נראה לי שרוב הבנות שם במשמרת בוקר הן מעל גיל 30. זה האופי של המקום, בדומה לאלנבי 26 בתל אביב. מישל ויסמין הן צעירות מתחת לגיל 30, והן היוצאות דופן.
ההמלצה שלי היא לשבת בהמתנה עם הבנות כמה זמן, לבחור בנחת מי נראית ולהיכנס לפרטים. סביר להניח שאם תתפשרו על מישהי מבוגרת יותר, היא גם תשקיע יותר בכם בטיפול ( מבחינת זמן ), וגם מחיר האקסטרות, אם יש, נתון למו"מ ויהיה יותר זול מהמחירים של מישל.
מחפש את הדבר האמיתי!

ספא פלטין-מישל

19
אכן כמו שאמרתי מפרטים שלקחתי מבחורה יותר מבוגרת לפני זה היה אפשרי אקסטרה ב 100... לגבי הטיפול והאקט סביר להניח שאתה צודק אבל אין לדעת.
מישל ויסמין יחסית צעירות ומאוד אטרקטיביות ככה שהמחיר יקר.

ספא פלטין-מישל

20
מבדיקה שלי לאחרונה במקום, ברורה הסיבה לאי ההבנה של לוקאס: יש במקום שתי בחורות בשם מישל, אחת היא הצעירה יותר ואחת המבוגרת יותר. הן כמעט אף פעם לא עובדות באותן משמרות, כך שזה מסתדר.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”