כ ספא פלטין-מישל - דף 3 - סקס אדיר

ספא פלטין-מישל

21
אגב אבשלום ,דבריך מאוד נכונים יש לה ניסיון מעולה בעיסוי הבאדי שלה מעולה בלי קשר לזה שאפשר אצלה לקחת אקסטרות,ב 200 ש"ח פעם אחרונה שהייתי אצלה הייתי סביבות ה 25 דקות בלי המקלחות,בעיקרון המחיר הוא ל 40 דקות כולל כל המסביב..מתחילה במסז' טוב כשכבר בהתחלה היא מעבירה ידיים לבאות,אחרי כ 10 דקות היא עושה בודי ופשוט מעבירה את ידיה לכיוון חבריקו מכל נתיב אפשרי כשאתה על הבטן דקות ארוכות פשוט מטריף ואז אתה מסתובב היא לא צריכה להתאמץ יותר מדי עוברת ל69 +עם הפנים אליך מחליקה יפה מרגישים את שפתיה התחתונים הכל טיז ,נותנת לעסות את הדגדגן וכמובן במחיר של הבודי בלי האקסטרה מצהירה לא להחדיר למרות שאפשר מדי פעם לדחוף.. בפעמים שלקחתי אקסטרות פשוט לא הפסיקה לגמור ...גם נהנת מזה התחילה להתכווץ עלי והגמירה על פלחי ישבניה החטובים והיפים.. מה שכן המקום לא משהו מבחינת הבניה אין דיסקרטיות כל כך וכל הבנות יושבות בסלון אחד גדול ,החדרים יחסית קטנים.

Rachel Starr probably the best fuck

ספא פלטין-מישל

22
[QUOTE=Gspot]

לא בא לי להתווכח,אני אסכם זאת בקצרה, היא כוסית -לא יודע אם ראית את מישל המדוברת פה או שעבדו עליך ,יש עליה גוף פלס פצצה רזה ,חזה קטן בינוני מגרה ביותר עם הפיטמות שלה,בטן שטוחה,טוסיק קטן אבל תופסני ,אין לה יום מעל 30 לפי המראה להערכתי כבת 27...
או שאפשר להגיד על טעם ועל ריח... 40 היא ממש לא ...
[/QUOTE]
לא 40 אך גם לא 27. אי שם באמצע, להערכתי 34-35.
אתה מאוד התלהבת וזכותך, יש משהו דוחה שם, וגם הרמה הסניטרית על הפנים. (ביחס לשאר המקומות בראשון).
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”