[QUOTE=צוער1]
[QUOTE=אבשלום]
ידידי הצוער, שתבין, אני לקוח ותיק מאד של המקומות האלה ( לדעתי הרבה יותר ותיק ממך לצערי...), ומי כמוני היה מעדיף שהמחירים ירדו.
מזכיר לך שבזמנו כבר העלית נגדי חשדות כשהתווכחנו על טיב השירות של האורגים 7 מול האורגים 1. אתה התלהבת מהאורגים 7 ואני כתבתי שאני מעדיף בהרבה את האורגים 1 כמקום שידוע בטיב השירות שלו ובותק, ועובדה, בלי להשתחצן, לא ראיתי שכותבים יותר מדי על האורגים 7, ומי שכבר כותב משהו עליהם לא כותב לחיוב, אז זה רק למען הסדר הטוב...
בסך הכל ציינתי שכוחות השוק בדרך כלל מעלים מחיר ולא מורידים, ושלא נראה הגיוני שמחיר במקום כזה יהיה 250 לשעה. למיטב ידיעתי, יש רק כמה פרטיות שמרשות לעצמן לגבות מחיר כזה, אבל כמובן שהעלויות שלהן נמוכות יותר.
זכותך כמובן לבחור ללכת לאן שאתה רוצה, אתה רוצה להמשיך לאורגים 7 או לאן שאתה הולך - בכבוד!
[/QUOTE]
לא זוכר שאנחנו ידידים...אבל זה לא משנה/העיקר:אכן העליתי חשדות נגדך בענין האורגים 1-ואני עדיין בשלי,כפי שאתה רואה...
כשאתה מגן על המחיר שם-אין סיבה שלא אחשוד בך.פשוט.שים לב שלא ביקרתי אותך על הוותק שלך שם כי כפי שאתה אומר-
אנחנו רשאים ללכת לאן שמתאים לנו.אבל אני כן לוקח את דבריך(תמיד) בענין האורגים 1 בערבון מוגבל בהחלט.ואגב,אין לי בעיה גם עם ביקורות לא טובות על מקום שאני נתתי ביקורת טובה כמו על האורגים 7-גם כי זה בסדר שאין אחידות דעים,אבל גם כי גם אני חושב שיש ירידה שם בשירות האישי של הבנות.
[/QUOTE]
אז אין שום בעיה, לא נהיה ידידים, מבחינתי אתה סתם צוער, ואני לעומת זאת סיימתי בה"ד 1 מזמן...
העיקר - אתה תלך לאן שתרצה, ותכלס אין לי בעיה שלא תבוא לאורגים 1, ככה שלא תתפוס לי את הבנות שאני אוהב להיכנס איתן. כל ההבדל בינינו הוא שאני, בניגוד אליך, הייתי צריך שני טיפולים בלבד, 500 ש"ח באורגים 7 בשביל להבין שהמקום הוא תקתוקיה, ואתה לא הבנת את זה, ורק עכשיו אתה מודה שהרמה שם ירדה. אז אין בעיה, תמשיך לא להקשיב לותיקים ממך וצפה לנפילות גם בעתיד.