כ האורגים חולון - מורן - דף 3 - סקס אדיר

האורגים חולון - מורן

21
[QUOTE=bodywanted]
הייתי באורגים 1 , לא יוצא דופן משאר המקומות ..
אין שום סיבה להתלהב מהמקום חוץ מזה שאתה יכול לקבל לאפה למטה באווזי במחיר מוזל.

היתרון היחיד שם שהבנות זורמות לסקס תמורת כסף.. לא יודע לגבי היום אבל היו כאלו

[/QUOTE]

בהורגים 1 זורמות לסקס???
אתה בטוח???

אני הפסקתי ללכת לשם כי לא ראיתי משהו ששווה את הכסף בכלל.

הייתי בהורגים 7 פעם וגם שם לא ראיתי משהו ששווה.

האורגים חולון - מורן

22
[QUOTE=bodywanted]
הייתי באורגים 1 , לא יוצא דופן משאר המקומות ..
אין שום סיבה להתלהב מהמקום חוץ מזה שאתה יכול לקבל לאפה למטה באווזי במחיר מוזל.

היתרון היחיד שם שהבנות זורמות לסקס תמורת כסף.. באורגים 1?? לא יודע לגבי היום אבל היו כאלו לא מזלזל בידיעותיך ולא מזלזל בידיעותיי אבל מעולם לא שמעתי/חוויתי אקסטרות שם

[/QUOTE]

האורגים חולון - מורן

23
[QUOTE=אבשלום]
ידידי הצוער, שתבין, אני לקוח ותיק מאד של המקומות האלה ( לדעתי הרבה יותר ותיק ממך לצערי...), ומי כמוני היה מעדיף שהמחירים ירדו.
מזכיר לך שבזמנו כבר העלית נגדי חשדות כשהתווכחנו על טיב השירות של האורגים 7 מול האורגים 1. אתה התלהבת מהאורגים 7 ואני כתבתי שאני מעדיף בהרבה את האורגים 1 כמקום שידוע בטיב השירות שלו ובותק, ועובדה, בלי להשתחצן, לא ראיתי שכותבים יותר מדי על האורגים 7, ומי שכבר כותב משהו עליהם לא כותב לחיוב, אז זה רק למען הסדר הטוב...
בסך הכל ציינתי שכוחות השוק בדרך כלל מעלים מחיר ולא מורידים, ושלא נראה הגיוני שמחיר במקום כזה יהיה 250 לשעה. למיטב ידיעתי, יש רק כמה פרטיות שמרשות לעצמן לגבות מחיר כזה, אבל כמובן שהעלויות שלהן נמוכות יותר.
זכותך כמובן לבחור ללכת לאן שאתה רוצה, אתה רוצה להמשיך לאורגים 7 או לאן שאתה הולך - בכבוד!

[/QUOTE]

לא זוכר שאנחנו ידידים...אבל זה לא משנה/העיקר:אכן העליתי חשדות נגדך בענין האורגים 1-ואני עדיין בשלי,כפי שאתה רואה...
כשאתה מגן על המחיר שם-אין סיבה שלא אחשוד בך.פשוט.שים לב שלא ביקרתי אותך על הוותק שלך שם כי כפי שאתה אומר-
אנחנו רשאים ללכת לאן שמתאים לנו.אבל אני כן לוקח את דבריך(תמיד) בענין האורגים 1 בערבון מוגבל בהחלט.ואגב,אין לי בעיה גם עם ביקורות לא טובות על מקום שאני נתתי ביקורת טובה כמו על האורגים 7-גם כי זה בסדר שאין אחידות דעים,אבל גם כי גם אני חושב שיש ירידה שם בשירות האישי של הבנות.

האורגים חולון - מורן

24
[QUOTE=צוער1]
[QUOTE=אבשלום]
ידידי הצוער, שתבין, אני לקוח ותיק מאד של המקומות האלה ( לדעתי הרבה יותר ותיק ממך לצערי...), ומי כמוני היה מעדיף שהמחירים ירדו.
מזכיר לך שבזמנו כבר העלית נגדי חשדות כשהתווכחנו על טיב השירות של האורגים 7 מול האורגים 1. אתה התלהבת מהאורגים 7 ואני כתבתי שאני מעדיף בהרבה את האורגים 1 כמקום שידוע בטיב השירות שלו ובותק, ועובדה, בלי להשתחצן, לא ראיתי שכותבים יותר מדי על האורגים 7, ומי שכבר כותב משהו עליהם לא כותב לחיוב, אז זה רק למען הסדר הטוב...
בסך הכל ציינתי שכוחות השוק בדרך כלל מעלים מחיר ולא מורידים, ושלא נראה הגיוני שמחיר במקום כזה יהיה 250 לשעה. למיטב ידיעתי, יש רק כמה פרטיות שמרשות לעצמן לגבות מחיר כזה, אבל כמובן שהעלויות שלהן נמוכות יותר.
זכותך כמובן לבחור ללכת לאן שאתה רוצה, אתה רוצה להמשיך לאורגים 7 או לאן שאתה הולך - בכבוד!

[/QUOTE]

לא זוכר שאנחנו ידידים...אבל זה לא משנה/העיקר:אכן העליתי חשדות נגדך בענין האורגים 1-ואני עדיין בשלי,כפי שאתה רואה...
כשאתה מגן על המחיר שם-אין סיבה שלא אחשוד בך.פשוט.שים לב שלא ביקרתי אותך על הוותק שלך שם כי כפי שאתה אומר-
אנחנו רשאים ללכת לאן שמתאים לנו.אבל אני כן לוקח את דבריך(תמיד) בענין האורגים 1 בערבון מוגבל בהחלט.ואגב,אין לי בעיה גם עם ביקורות לא טובות על מקום שאני נתתי ביקורת טובה כמו על האורגים 7-גם כי זה בסדר שאין אחידות דעים,אבל גם כי גם אני חושב שיש ירידה שם בשירות האישי של הבנות.
[/QUOTE]
אז אין שום בעיה, לא נהיה ידידים, מבחינתי אתה סתם צוער, ואני לעומת זאת סיימתי בה"ד 1 מזמן...
העיקר - אתה תלך לאן שתרצה, ותכלס אין לי בעיה שלא תבוא לאורגים 1, ככה שלא תתפוס לי את הבנות שאני אוהב להיכנס איתן. כל ההבדל בינינו הוא שאני, בניגוד אליך, הייתי צריך שני טיפולים בלבד, 500 ש"ח באורגים 7 בשביל להבין שהמקום הוא תקתוקיה, ואתה לא הבנת את זה, ורק עכשיו אתה מודה שהרמה שם ירדה. אז אין בעיה, תמשיך לא להקשיב לותיקים ממך וצפה לנפילות גם בעתיד.
מחפש את הדבר האמיתי!

האורגים חולון - מורן

26
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום,
ראשית , אודה לכולם על כל הדיווחים שראיתי כאן בהחלט מרשים,
שנית - תודה למנהלים שאישרו אותי.
שלישית- אין כמו להתחיל עם דיווח אז יאלללה נתחיל.
כיוון שיוצא לי לבקר הרבה באיזור תעשייה בחולון, החלטתי להיכנס ולבדוק,
נכנסתי לספא של האורגים 7, כמו שכבר נכתב כאן המקום משופץ וחדש עושה חשק להיכנס,
אני נכנסתי בשעה 11:00 בבוקר- לאחר שקמתי כולי חרמן, לאחר שכח הבנות הציגו את עצמן , החלטתי להיכנס עם שי, בחורה ישראלית צעירה נחמדה בת 23.
250 ₪ עברו ידיים והיא שלחה אותי להתקלח, מקלחת קצרה ומהירה יש מגבת נקייה,
ואני כבר מתפשט ושוכב על המיטה ממתין לה, אני מיד שומע אותה צועדת ונכנסת, מתפשטת , ונשארת עם תחתונים, שיורדים בהמשך..
שי נחמדה מאוד נעים לשוחח איתה, על החיים ומה שבא לכם, לא אוהבת להיכנס עם צעירים מדי( מחשש שיכירו אותה) מתחילים בעיסוי- שופכת קצת שמן ומעסה בעדינות ככה אני אוהב,
לאחר שאני מדבר איתה הרבה תוך כדי העיסוי, אני מבין שיש אקסטורות ,שזה אומר מציצה + סקס.
בתוספת של 100זוזים,

סיכום:
שי בחורה נחמדה מאוד במראה,
יש מה לתפוס,כבל רחוקה מלהיות שמנה.
עושה עיסוי לא מקצועי אבל נעים.
לא מתקתקת, אחרי כרבע שעה של עיסוי בגב כשמדי פעם מגניבה את ידיה לחבריקו..
מתהפך על הגב, קצת עיסויים, ועוברת לטפל במקום המיוחל,
לא יודע מה עוד אמורים לכתוב,

תהנו, ותזיינו.

האורגים חולון - מורן

27
[QUOTE=חרמן קבוע]שלום לכולם אני חדש כאן בפורום,

ראשית , אודה לכולם על כל הדיווחים שראיתי כאן בהחלט מרשים,

שנית - תודה למנהלים שאישרו אותי.

שלישית- אין כמו להתחיל עם דיווח אז יאלללה נתחיל.

כיוון שיוצא לי לבקר הרבה באיזור תעשייה בחולון, החלטתי להיכנס ולבדוק,

נכנסתי לספא של האורגים 7, כמו שכבר נכתב כאן המקום משופץ וחדש עושה חשק להיכנס,

אני נכנסתי בשעה 11:00 בבוקר- לאחר שקמתי כולי חרמן, לאחר שכח הבנות הציגו את עצמן , החלטתי להיכנס עם שי, בחורה ישראלית צעירה נחמדה בת 23.

250 ₪ עברו ידיים והיא שלחה אותי להתקלח, מקלחת קצרה ומהירה יש מגבת נקייה,

ואני כבר מתפשט ושוכב על המיטה ממתין לה, אני מיד שומע אותה צועדת ונכנסת, מתפשטת , ונשארת עם תחתונים, שיורדים בהמשך..

שי נחמדה מאוד נעים לשוחח איתה, על החיים ומה שבא לכם, לא אוהבת להיכנס עם צעירים מדי( מחשש שיכירו אותה) מתחילים בעיסוי- שופכת קצת שמן ומעסה בעדינות ככה אני אוהב,

לאחר שאני מדבר איתה הרבה תוך כדי העיסוי, אני מבין שיש אקסטורות ,שזה אומר מציצה + סקס.

בתוספת של 100זוזים,

סיכום:

שי בחורה נחמדה מאוד במראה,

יש מה לתפוס,כבל רחוקה מלהיות שמנה.

עושה עיסוי לא מקצועי אבל נעים.

לא מתקתקת, אחרי כרבע שעה של עיסוי בגב כשמדי פעם מגניבה את ידיה לחבריקו..

מתהפך על הגב, קצת עיסויים, ועוברת לטפל במקום המיוחל,

לא יודע מה עוד אמורים לכתוב,

תהנו, ותזיינו.[/QUOTE]

מותר לי להגיד שמשהו מוזר בהודעה הזאת?
הודעה ראשונה, דווקא פה ועוד אומר שיש סקס?
כאילו, בסוף שילמת 350 ש"ח עם 25 דקות כלל הכל?
כי ככה זה במקומות האלה לצערי :(

לא יודע, תגידו לי אתם.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”