לפני מס' חודשים היא עברה לקבל ברח' תובל. כבר אינה מקבלת בבגין (שם גרה עם ילדיה בלופט הסמוך)
לנרתעים, בכתובת בתובל אין מצלמה בכניסה!!!
[אם זה מעניין מישהו, לדבריה אין לה ילד חרש, המדווח רק שמע ילד דופק על הדלת בעוצמה וצועק]
---------------------------
ובנוגע לעניין לשמו התכנסנו:
אורטל בחורה לעניין. יפה בהחלט, ואחרי הדיאטה האחרונה בכלל...
טעמתי גם מהג'קוזי, ונהניתי כמה פעמים מיחס טוב וחברי מצידה.
סוג ה'טיפול' המיוחד שלה 'עושה לי את זה'. אצלי, מאות הליקוקים והנשיקות הקטנטנות מרגישים לי כמו GFE.
לגביי, הגמירה בפה שלה היא עונג גדול. כל ה'טיפול' מוביל לשם, וכשזה קורה...
הבחורה מפנקת באמת!!!!!!!!!!!!!!!
כמו שכתבו אחרים, היא 'מוזרה' באופן שלא ניתן לשים עליו את האצבע.
יש בהתנהגותה גם סתירות. מפריע לי שמשיחה ופינוק זורמים במיוחד, היא יכולה לשקוע בשיחת טלפון (פרטית שלה, או עם לקוח שמתקשר), ואתה מתלבש ויוצא עם יחס קר מאד, על גבול ההתעלמות.
הערה חשובה נוספת: אורטל מלקקת גברים רבים בכל הגוף, ליקוקים מסיביים מהקרסול ועד תנוך האוזן. בנוסף, כנראה רבים מהם גומרים לה בפה, מפני שזה הסיפוק המיני היחיד שהיא מאפשרת.
אשה כמותה חייבת לצחצח שיניים ולשטוף במי-פה לפני ואחרי כל לקוח!!!!!
מתוך התבוננות של מס' פעמים וגם אינדיקציות שונות, לצערי אורטל איננה מקפידה די על הגיינת פה. יש להעיר לה על כך, ועליה לקחת נושא זה לתשומת-לבה.
אורטל! אני יודע שאת קוראת בפורום, ואת יודעת שיש לי יותר מפינה חמה אלייך. את 'אחלה של בחורה', ואני מעריך מאד מאד את מאמצייך בהווה להצליח בתחומים נוספים.
חשוב היה לי לכתוב עלייך דיווח טוב, אך גם ההסתייגויות חשובות. אני דואג גם לבריאות שלך, בנוסף לזו של הציבור.