כ יסמין פלטין ספא ראשון לציון - סקס אדיר

יסמין פלטין ספא ראשון לציון

1
הייתי בראשון לציון מערב דיווח:

ביקרתי היום אחר הצהריים בשני מקומות - בנקוק ספא( נמצא בקומה התחתונה) שם לא התרשמתי מאף אחת

ופלטין ספא (נמצא בקומה 3) שם ראיתי רק בחורה אחת שמצאה חן -יסמין

רוסיה בת 27 גבוהה בלונדינית רזה חזה קטן חלקה בכל הגוף

הבטיחה 40 דק' 200 שח

בפועל מסג' סתמי לגמרי לא נותנת להכניס אצבעות . אין נשיקות או בודי מיוחד

לזכותה יאמר שלא תקתקה והייתי בחדר 50 דק' כולל מקלחת לפני ואחרי

סה"כ 220 שח (תוספת של 20 ל 2 גמירות ידניות)

התפרקות של אחר הצהריים ללא תקתוק אבל ללא שום ריגוש או משהו מיוחד

לא חושב שאחזור לאזור

הספורטאי הגדול

4
הייתי שם עוד פעם אחת לכל הדיל המלא(אותו מחיר)הפעם עם יסמין-בלונדה רוסיה כנראה יחסית צעירה כוסית ,עיניים כחולות, קומפקטית,רזה עם חזה סיליקון אבל מאוד אסתתי ויפה וגם מרגיש טוב לאחד כזה.. די נחמדה...
עיסוי טוב לגב וטיפה לרגליים משקיעה הרבה זמן לעיסוי ולבודי ככה שלאקסטרה נשאר אולי 10 דקות,מציצה רק עם לא נותנת להחדיר אצבע אולי רק בהתחלה מתוך סקרנות בדקתי.. רק להעביר על השבלול נותנת בלי עצבנות..
זיון בכמה תנוחות אבל עדיין קצת לחוץ היה הזמן,נהנת בזמן האקט גונחת והכל,אבל סה"כ לא יחזור כנראה אולי רק לעיסוי,אהבתי יותר את מישל הממזרתה גם כימיה וזיון הרבה יותר זורם וחושני עם מישל עדיין ,למחיר לא שווה בדוק...
Rachel Starr probably the best fuck

5

בעקבות דיווחים על מישל החלטתי לנסות גם, מה, לא מגיע לי??

בשיחה מקדימה נמסר לי שיש איזה 7 בנות אבל בדרך אמרו שמישל עוד לא הגיעה אבל יש יסמין, רזה ובלונדינית, נשמע שילוב מנצח, אחרי התלבטות קצרה החלטתי שהסיכוי להצלחה גדול מהסיכוי לנפילה אז הלכתי.

יסמין פתחה את הדלת, בחורה דקת גזרה, בלונדינית (כנראה במקור, או קרוב), לא גבוהה, ממוצא רוסי.

200 ש"ח, לא שאלתי על אקסטרות.

אחרי שחזרה והתחילה להתפשט נתתי לה עוד 50 ש"ח לשיפור המוטיבציה (לא עזר), בלי בגדים היא נראית פחות טוב מאשר עם אבל עדיין, עם גוף סביר הכל תלוי בשרות.

ויתרתי על עיסוי בשביל להגדיל את הבודי שלא ממש היה, קצת ליטופים, קצת עבודת יד וזהו, סביר אבל לא משהו.

לסיכום- מראה טוב (לא מצוין, לא מעולה, לא כוסית ממש), סבבה ושרות סביר

צריך משהו יותר טוב!

Merfy

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”