כ ספא פלטין-מישל - סקס אדיר

ספא פלטין-מישל

1
יום חורפי ונהייתי חרמן כבר מהבוקר... עשיתי טעות קטנה על הבוקר עם משחקים עם עצמי..לא הייתי סגור בא לי על משהו כי תכלס לא מצאתי משהו מעניין לאחרונה ,עדיין אחרי הכל לקחתי את האוטו ויאללה לראשון אמרתי נראה מה זה המקום הזה בקומה השלישית בפלטין... הייתי צריך למצוא מישהי כוסית פעילה..
בקומת קרקע הספא של הבנגקוק אמרתי נוותר הפעם למרות הכיף שם האמת נמאס ללכת על אותו דבר...
נכנסתי קיבלה אותי בחורה כבת 35 שיער שחור עיניים כחולות חתוליות,נתנה פרטים 200 עיסוי שאלתי על אקסטרה אמרה 100...
טוב אמרתי נחכה נראה אם יש עוד בנות,אמרה יש עוד 4,עוד אחת בלונדה ישראלית ועוד אחת רוסיה יחסית גוף טוב שיער ג'ינג'י כבת 30,היו עוד 2 עסוקות אז אמרתי נחכה עוד קצת...
הדיסקרטיות במקום לא משהו ובלובי יש סבירות גבוהה לפגוש אנשים...
יצאו עוד 2 בנות ,אחת ג'ינג'ית רזה והשניה מישל,שיער חום,עיניים כחולות אפורות,כוסית עם מבנה גוף מאוד רזה כמו שאני אוהב...
דומה מאוד לבחורה מהסירטון
נכנסתי קיבלתי פרטים 200 עיסוי עוד 100 מציצה עוד 100 סקס לאקט עד 40 דקות.. סה"כ 400Dead התעצבנתי בהתחלה ואז אמרתי יאללה נו כוסעמאק החרמנות גוברת לנענע מישהי בסדר גודל הזה...
הבאתי את הכסף קצת התבאסתי אבל ניחה ...
נכנסתי להתקלח יש מים החדרים יחסית קטנים שם אבל סבבה,יש מראה מול המיטת עיסוי.
מישל נכנסה כבר התפשטתי אמרה ואיי איזה יופי עכשיו אנחנו נהנה... היתה כימיה ממש סבבה או שזה פשוט השירות אבל עדיין היה טוב... התחילה במסאז' טוב יחסית כעשר דקות לערך... העבירה על הגב ידיים מאוד נעימות,ואז מעבירה את הידיים מדי פעם לעבר חבריקו מצד לצד שמת לזיין אותה,עשתה בודי עם החזה ואז עלתה לבודי מאחורה,אחרי 10 דקות התפכתי עשתה בודי מעלי כ 5 דקות ואני מחדיר לה אצבעות -נהנת.. ואז שמה חליפה מציצה סתמית האמת,עלתה עלי והתחילה להתחרפן לגמרי,התחילה לרכב כמו מטורפת וגונחת עם נשיקות מדי פעם לצוואר(בלי נשיקות רגילות),אחרי 5 דקות עברנו לדוגי פימפמתי אותה יפה כ 5 דקות ואז מסיונרית התחילה לגנוח כמו מטורפת כשהיא מכרבלת סביבי את רגליה בחושניות ואז מעלה את האגן,אני תוך כדי טורף לה את הפיטמות המגרות שלה,אני מחזיק אותה ומזיין לה תצורה בכיף... תפסתי אותה טוב ואז המשכתי לזיין אותה בעמידה כשאני מחזיק אותה והיא באקסטזה ... התחילה שוב עם קירובי האגן הכיפים שלה,הסתובבנו החדרתי לה מאחורה בעמידה,היה ממש קשה לגמור אחרי שעשיתי את הטעות בבוקר,ופימפתי אותה עוד כמה דקות בדוגי בעמידה גם נהנתה מאוד... נשכבנו שוב והיא עלתה לרכיבה שניה כאשר לפני כן נתנה מציצה קלה שוב מתפרעת ,גמרה כשאני מרגיש את הכוס שלה מתכווץ בתדרים ...
הורידה את החליפה ראתה שלוקח לי זמן (חבל זה תענוג לזיין אותה כשהיא מתכווצת עליך),התחילה לעשות ביד עם בודי משולב עם החזה הקטן שלה ,אני תוך כדי שם לה אצבע עם דגדגן ומרגיש איך היא מתכווצת לי בידיים עם רעידות,זה מאוד הדליק אותי וגמרתי לה על החזה... אמרה ואיי היה כיף.. נכנסנו להתקלח ביחד עם סיבון הדדי ויאללה יצאתי עם עקיצה 400 שקל אבל זיון מעולה עם בחורה כוסית כשהייתה גם כימיה מאוד טובה...
מאוד הזכירה לי את כרסטין מהיאקוזה רק ששם היה מחיר 300 ,הבחורה באותם מידות בערך...

Gspot2013-01-09 18:17:19
Rachel Starr probably the best fuck

ספא פלטין-מישל

2
דיווח יפה מאוד. רק טירוף המחיר 400 ש״ח לא מוגזם?? כל הבחורות שם ככה? ואגב גם אצלי תמיד יש את ההתלבטות לפני שאני הולך לגמור או לא.... לפעמים אם זו משהי ממש שווה עדיף כן לגמור לפני

ספא פלטין-מישל

4
קטעים,
יש בניין שיש בו 2 קומות שכל אחת היא ספא אחר לגמרי?

מה השלב הבא?
גורד שחקים שכולו מכוני עיסוי? ( פרט לקומות 5, 11 ו-34 ששם יש לשכות של עורכי דין).

טוב זה מתאים בעצם כי גם אצל עורכי דין אתה מקבל עקיצות

ספא פלטין-מישל

5
אכן המחיר מוגזם,מאוד אפילו,אני ממש התעצבנתי אבל לחד פעמי זה עוד סבבה עם מה שאתה מקבל... לא יודע הזיון היה ממש טוב איתה אולי נחזור ביום חרמן במיוחד,היא בחורה כוסית צעירה ויודעת להזדיין עם מי שיבוא לה בטוב כנראה ... אגב הכוס צר!!
Blako-הבאתי ביד אולי 2-3 פעמים לפני שהחלטתי בכלל לסוע ,הייתי כל כך חרמן שזה לא עזר כל המשחקם עם עצמי,בסוף באתי היה קשה להוציא יריה ...
לגבי המחיר אני שאלתי בחורה אחת לפני יכלה לעשות את זה ב 300 אבל היא פחות אטרקטיבית לא מתקרבת למישל,למרות שאין לדעת איך היא בזיון,השאר לא קיבלתי פרטים רק ראיתי יש אחת שנראת ממש טוב ג'ינג'ית פצצה אותה נדגום בהמשך כנראה,יש עוד ג'ינג'ית רזה לא התלהבלתי ויש עוד בלונדה ...
לא יודע איך השירות שלהם,תלכו תדווחו ,לדעתי מישל נראת הכי טוב שם והפלוס הוא כמובן הזיון החושני...

Gspot2013-01-10 05:35:31

ספא פלטין-מישל

8
בגלל זה אני אוהב יותר את המקומות הרגועים יותר בלי למהר של יאללה לגמור מהר ושבהם אפשר ללכת ל 2 ולפעמים גם 3 אקטים בלי למהר,כי מה להביא ביד אחרי שאתה מביא אוטומטית החשק טיפה יורד אבל עדיין ההרגל אומר אתה רוצה את הדבר האמיתי :)
ברמת הבחורה היא כוסית רמה, המחיר גבוה מאוד ומרתיע מאוד ,אם לא השירות הטוב שלה איתי ,הייתי מגדיר זאת כנפילה כי לא משנה עד כמה בחורה כוסית עדין אם אין תשוקה באקטים לא שווה כלום... מה שהתגלה לפחות שיש והרבה מאוד והשירות שלה היה מעולה סה"כ ונראה שהיא יודעת מה היא שווה.. כי להזדיין וגם לגעת במסאז' היא יודעת מעולה..
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”