לפני שאני מגיע לעיקר חייב להגיד-מדובר באחד המקומות היותר מושקעים שנתקלתי בהם.
יש פינת ישיבה מסודרת עם עמדה לשתיה חמהקרה מאובזרת (אפילו שמו פתק "נא לא לערבב כפיות מהקפה לסוכר משהו כזה חחחח כמו במשרד שלי)
יש עיתונים להעביר את הזמן ...ספות ישיבה נוחות בקיצור כבר נקודת פתיחה טובה.
הבנות מחכות בחדר ליד ולא באותו חדר מה שלא גורם למבוכה.
המקום נקי מאד,אפילו אתה מקבל 2 מגבות,אחת לפני ואחת אחרי ואפילו על המגבת רקמו את השם "לנטה" באנגלית.יוקרה כבר אמרנו?
בכל חדר יש מזגן ושעון!!! סוף סוף שעון!!! זה מחייב חברה.
הבנות יחסית מנומסות ומציעות שתיה אחרי וגם כדאי שכל בעלי המכונים ילמדו מכך-ששואלים כמה בנות יש פשוט לענות בצורה ישירה בלי כל מיני חירטוטים וגם כאן מגיעות לבנות ציון לשבח.
חיפשתי את סטאפני . לא היתה היתה אנה שנראית בסדר עוד אחת שאינני זוכר את שמה שלא היתה משהו בכלל ואנאסטסיה שלא ראיתי אותה אבל היתה עסוקה.
יש גם עוד בנות שנמצאות בחדר בכניסה לבניין מצד שמאל? לא הבנתי את הקטע אבל הם נראו גם נחמדות.
ולמנה העיקרית.
ליאנה נראית מצוין אם כי לאחר שהתפשטה רואים סימנים לאחר לידה (אותה בטן רכה כמו רכיכה וסימני מתיחה..)
חזה סיליקון עומד ויפה אבל קיבימינמט עם כל הסיליקון הזה מזה שווה אם הם רגישות למגע וזה כואב שנוגעים בזה!
לראשונה חוויתי מסג' עם טלק. כן כן כמו ששמעתם חייב להגיד שזה נחמד ואף יותר נעים מאשר ששמן שאחר כך אתה נסחב איתו לכל היום.
בחזרה לליאנה ,מתחילה במסג' בינוני ולאט לאט עוברת לאיזור הרגיש. חייב להגיד שהיא עדינה מאד ומה שהיא עשתה לביצים למטה פשוט חירפן.
אבל...
-רגישה בציצי ובקושי מחייכת. מאוד מכנית. אני מתקרב לציצי והיא עוצרת את השפשוף . למה? "לא נוח לי" ומשכיבה אותך חזרה למיטה.
- אפשר לגמור בציצי? לא . אפשר על התחת? לא . אפשר עליך? לא ...לא לא לא.
-לא שואלת ולא מדברת ולא מתעניינת. אולי זה טוב בחלק מהמיקרים אבל..אתם מכירים את ההרגשה שאין אנרגיה חיובית באוויר?
-אומרת חצי שעה . בפועל אחרי 15 דקות מינוס הייתי בחוץ.
-לא נפרדת ממני לשלום. פשוט יצאה מהחדר וסאלאמת. לא מנומס אני חושב.
בקיצור כנראה אחזור למקום אבל לא לליאנה.
לנטה ספא - ליאנה
2ידידי חובב, באמת נשמע שלא נהנית עם ליאנה, וחבל שנכנסת בלי לברר בפרטים מה עושה ומה לא עושה.
אני לעומת זאת נכנסתי איתה פעם לפרטים, ולזכותה אציין שאמרה לי מראש שהיא לא אוהבת שנוגעים לה בחזה וגם לא שגומרים לה על הגוף. הודיתי לה בנימוס על הפרטים ולא נכנסתי איתה.
באמת חבל, כי היא נראית בחורה עם פוטנציאל לטיפול טוב.
מחפש את הדבר האמיתי!
לנטה ספא - ליאנה
3לליאנה יש חזה טבעי גדול ומאד יפה לא סיליקון. היא לא ליברלית בכלל זה נכון אבל היא תעשה שתי הרפיות ויש לה מגע נעים.