כ מוניקה מסג' + אקסטרות - סקס אדיר

מוניקה מסג' + אקסטרות

1
מוניקה מפרסמת ביד 2 052-6453072, בטלפון אומרת שהיא בת 28 מלאה ועושה מסג ובודי ובסוף פינוק, בחיפוש בגוגל מצאתי את התמונות שלה באתר בננה. תיאום קצר והגעתי לבת ים בלפור. הדירה יפה ומסודרת גם המקלחת היא אומרת שזו דירת העבודה ונראה לי שזו דירה די יפה ומסודרת רק לעבודה. ובכן הבחורה הייתה בת 28 לפני לא מעט שנים ולדעתי היא בשנות ה40+-, היא שמנה ודי גדולה עם חזה גדול ונפול ודי מזכירה במבנה את המגוגרת מרחוב הס בפ"ת אך יותר צעירה ממנה וחייכנית ונעימה. שמעתי את הפרטים והתקלחתי וכשחזרתי כבר התפשטה והיא ממש שמנה עם בטן ענקית. שאלה מה בא לך מסג או סקס וישר החלה בירידה למטה למציצה מושקעת ועמוקה. עלינו על המיטה והמשיכה לשאוב. הצעתי לה ירידה הדדית והיא שמחה השכתי אותה ותקעתי לה אותו בפה ורציתי לצלול אך הריח הזכיר לי לול תרנגולות וישר התרוממתי והמשכתי לתקוע לה את הגרון עד לפיצוץ השמח בגרונה. היא ירקה את הנוזל מפיה ועברנו למסג די טוב ומושקע אומנם לא הכי מקצועי אך די כיפי ומפנק עם בודי לאורך כל הגוף וגלישה עם הבטן הענקית שפחדתי להימחץ אבל עבר בשלום. הסתובבתי ושוב בודי קידמי וישר החלה בשאיבה ארוכה עד לפיצוץ השני. היא כמובן הציע שאתקע אותה וכבר הכינה את החליפה אך הסתפקתי. שוב מקלחת ושלום שלום. לסיכום הבחורה די שמנה וזה רק למי שאוהב זאת הפינוק והטיפול טובים מאוד שווה 200 זוזים אבל רק למי שמתאים לו בחורות שמנות. למעוניינים תהנו.

http://www.banana.co.il/CostumerCardAds.asp?id=2544
UMA2013-07-19 17:21:23

מוניקה מסג' + אקסטרות

2
בשבוע שעבר ביקרתי אצל מוניקה הנ"ל.
היא ממוקמת בבית שבו נתנו בעבר שרות הצמד דאשה וסופי בתחילת רחוב בלפור בבת-ים. הבחנתי שיש גברת נוספת בבית ולשאלתי נעניתי שזו הפקידה שעונה כאשר "הבלרינה" עסוקה במחול.
לגבי התאור אין לי הרבה לשפוך אור, אכן מדובר בבחורה גדולת ממדים ושמנה אך יש לי השגה לגבי גילה ואני מעריך אותו כ-30+/-.
המחיר אגב הוא 200 ש"ח והיא מבצעת מסג' סביר ומציצות חשופות למרות שהתרשמתי/הרגשתי שלקראת רגע השיא היא הייתה בכוננות להוציא אותו מפיה.
מבחינת זמן - הייתי שם כ-45 דקות.
מבחינתי זו חוויה חד-פעמית. מיציתי.

חוטיני הינו הסימן הטוב לדמוקרטיה ....

הוא מפריד בין הימין לשמאל ..מבליט את שני הגושים

דואג למרכז....ומאחד את מבטי העם.....

מוניקה מסג' + אקסטרות

3
ביקרתי את מוניקה, התיאור של הדוקטור מדויק ביותר.
בחורה חביבה וקיבלה אותי בנימוס וחום. אני התחלתי במסג' שהיה טוב. ביקשתי חזק ודווקא כן הרגשתי השקעה ומיומנות, בעיקר ברגליים. לא שאלתי בשום שלב מה מגבלות הזמן והיא לא לחצה לקצר, המסג' היה לפחות 20 דקות.
בסוף המסג' היא עלתה על המיטה לבודי ולמרות המשקל המשולב של שנינו, המיטה החזיקה מעמד. נהינתי להרגיש את הבטן הענקית שלה לוחצת עלי, בנוסף יש לה פירסינג בפופיק צחוק
הגענו לשלב ההרפיה, היא ביקשה שאסתובב והחלה לפנק אותי, אנחות וגניחות מזויפות מצידה, אבל לא מוגזם. המציצה עדינה ונעימה, מבחינתי זה טוב כי לא הייתה לי בעיה להחזיק מעמד. ניסיתי גם בין הציצים והיה מאוד נעים אבל רציתי לתקוע אז ביקשתי לעבור לספה שליד, היא הסכימה, שאלה אם אני רוצה קונדום (ברור). אחרי "שהלבישה" אותי ניתבה אותי לדוגי, כשהיא נשענת על מיטת העיסויי, זרמתי. היא לא הייתה רטובה במיוחד אבל לא היה קשה לחדור ומאוד נהינתי לתקוע אותה וללטף את הבטן והחזה. גמרתי די מהר.
כאן התחיל להיות קצת מוזר, כששלפתי ראיתי קצת דם על הגומי. היא הסתובבה מהר לקחה ממני את הקונדום ונקתה אותי עם מגבון. אולי זה בא לה בהפתעה, או שהיא לא רצתה לסרב לי. לא נגעלתי אבל הייתי מסתפק בהרפיה רגילה אם היא הייתה אומרת לי מה המצב.
הרגשתי שהיא לחוצה יותר ושלחה אותי למקלחת. במהלך המסג' הייתה לי תחושה שיש מישהו נוסף בדירה, שמעתי רעשים, אבל המוזיקה הייתה חזקה יחסית אז החלטתי לא להתייחס.
כשיצאתי מהמקלחת חזרתי לחדר הטיפולים להתלבש, היא סגרה את הדלת ונשארה בסלון לדבר בטלפון. התלבשתי ויצאתי לכיוון דלת הכניסה לדירה (שנמצאת מול הדלת של המקלחת) ועל פני חולפת בחורה אחרת שיצאה מהמקחלת, עטופה בחלוק רחצה ומגבת. היא לא הסתכלה עלי ומוניקה כבר עמדה בהיכון לפתוח לי את הדלת. יצאתי.
לא יודע מה הסיפור פה אבל יקחו חברים שדיסקרטיות חשובה להם לתשומת ליבם.
לסיכום, התחיל טוב סיים מוזר, ואת מה שרציתי, קיבלתי. סיכויים שאשוב חזקים. 200 ש"ח, לאוהבי השמנות בלבד!
אני חוזר: לאוהבי השמנות בלבד!
ושוב: לאוהבי השמנות בלבד! חיוך גדול
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”