כ מעסה חדשה במלון מנדרין - סקס אדיר

מעסה חדשה במלון מנדרין

1
שבת שלום לכולם . ברצוני לשתף אתכם בחוויה אצל רומי המעסה . ראשית מפרסמת ביד 2 , שם בדוי רומי . מספר טלפון נייד מסתייים ב 1647. מאוד קל למצוא את העלמה באתר . לאחר שיחה עם הבחורה בטלפון הובהר לי שזהן מסאג מיקצועי נטו עם עם משחות מים המלח ללא הרפייה וכדומה . שלא להגיע עם ציפיות שווא . נקבע לי תור לשבוע הבא ביום רביעי אחר הצהריים . הבחורה אמרה לי שהיא עוסקת בנדל"ן . וזהו רק תחביב מהצד . וש, שהיא בוחרת בקפידה רבה . הבחורה נשמעת סקסית בטירוף בטלפון , ניתן להבחין בשיחה עימה שהיא בחורה חכמה ולא פראיירית , אני החמאתי לה על הטון ו והדיבור החושני שלה , לפי תגובתה מצאתי חן בעינייה . קריצה . המתנתי לפגישה בינינו בקוצר רוח , ספרתי את הימים השעות לפגישה המיוחלת . העלמה גרה במלון מנדרין בחוף הצוק . הגעתי ליעד ביום רביעי מסרה לי בטלפון את מספר החדר . עליתי במעלית מצאתי את החדר . דפקתי בדלת וסוף סוף פתחה לי את הדלת הבחורה . מראה 8 לטעמי קרי שיער שחור חלק עיניים ירוקו כחול . חזה גדול לא רזה ולא שמנה , משהוא באמצע . שאלה אותי אם אני רוצה להתקלח , לפני הטיפול , עניתי בחיוב , למרות שהגעתי נקי ומדוגם מהבית . רציתי לתת. רושם חיובי . אמרתי לה שהיתה לי אינטואיציה בשיחה בטלפוו שהיא חתיכה ונראית טוב . ואכן כך יצא . החמיאה לי בחזרה שאני חתיך ונראה צעיר יותר בחמש שנים לפחות . טוב מספיק בילבלתי לכם את הראש נעבור למנה העיקרית חיוך . עליתי למיטת העיסוי ערום כביום היוולדי . כיסתה את לי את הטוסיק במגבת והחלה לעסות אותי . עיסוי מיקצועי לכל אורך הגוף והשרירים בשילוב עם מתיחות מידייי פעם . ביקשתי ממנה בנימוס רב להתפשט אך היא היססה תחילה ולא ענתה , אך אמרה שאין מצב שבפעם ה1 שהיא תתפשט . בפגישה הבאה זה יקרה . לא שאלתי או רמזתי לגבי " תוספות לעיסוי " . כי היתה לי הרגשה שזה יהרוס לי . צריך לאט לאט להתקדם איתה . קיבלתי רמיזות חושניות במגע שלה ובמבטים שלה שבפעם הבאה " נתפנק יחדיו " . במהלך העיסוי היא הכניסה את ידה מתחת למגבת וליטפה את " חבריקו " . קיבלתה גם עיסוי ומסכה לפנים . כל העיסוי שלה מיקצועי פלוס פלוס הייתי אצלה שעה ועשר דקות תמורת 250 שקל היה חסר לי כסף לטיפ שרציתי לתת לה . חברים יקרים . תשמרו עליה ואל תעשו שטויות . אל תשאלו לגבי תוספות ושטויות בטלפון היא פשוט תנתק לכם . אני קבעתי פגישה שנייה ללשבוע הקרוב אדווח לכם בקרוב . שבת שלום לכולם מקוווה שתיהנו ..... מוחא כפייה
רב שגל
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”