כ קטי/קטיה מהתקתוקיה בגבעון+המסגר - סקס אדיר

קטי/קטיה מהתקתוקיה בגבעון+המסגר

1
שלום,

הייתי היום אחרי המון זמן בספא בגבעון.
קודם כל- כל הקבועות והוותיקות+ הפקידה המיתולוגית כבר לא עובדות שם.

במשמרת היו 3 מעסות-
מאיה- שחומה נמוכה ולא הכי רזה. אני די בטוח שכבר ראיתי אותה איפה שהוא (אולי בספא בקרליבך, אבל זה ממש ניחוש),
שירלי- בחורה גבוהה ולא הכי צעירה (לדעתי לפחות 35)- דווקא גיזרה לא רעה, אבל הגיעה אליי עם חולצה ותחתונים- מראה קצת זנותי ולא היה בא לי.
קטי- נכנסתי איתה. רוסיה, גובה ממוצע, חזה סיליקוני יפה ופרצוף של בובת בראץ כזאת. הכי יפה מהשלושה, אם כי לא מושלמת.

הטיפול היה לא רע, הבעיה היא שהמקום הפך לתיקתוקיה אש וזה לפני שאדבר עם המחירים המופקעים.
הטיפול ל-45 דקות עולה 270 ש"ח. קטי (או קטיה כמו שהיא קוראת לעצמה) גם רצתה תוספת על כמעט כל דבר שעשתה, כשבמקומות אחרים מדובר על דברים בסיסיים (שיטת סחיטה "מצליח" בקיצור).

היא לא ממש אוהבת נשיקות בחזה, ולמטה מזה בכלל אין מה לדבר (הורידה תחתונים רק אחרי שביקשתי כמה פעמים ואמרה "עוד מעט").

2 דברים שנורא עיצבנו אותי- הפקידה דופקת בדלת 20 דקות לסוף !!! WTF?
והייא עוד מצדיקה אותה! כן, היא דופקת 20 דקות לפני הסוף! מה את אומרת! אולי שתדפוק 5 דקות אחרי ההתחלה וזהו!

ודבר שני, לא רק שתוקתקתי- אלא בעודי מתקלח ומתלבש- קטי מדברת לעצמה / ספק לי ואומרת - תודה רבה ביי ביי. בהתחלה לא הבנתי מה הקטע, אבל בסוף הבנתי שהיא רוצה לזרז אותי לצאת.
תוך כדי שאני מתלבש היא אומרת לי "נו, יותר מהר, יש לי הזמנות"...וזה עוד לפני שבכלל חלפו להם 45 דקות שעליהם שילמתי.

קטי אמרה לה שהיא עובדת גם במסגר 66 וגם בגבעון- משמרות בוקר.
היא כמובן ביקשה שאחזור אליה (כי אני נחשב מטופל "נוח" לדעתי).

שורה תחתונה, המקום ירד מנכסיו, האיכות ירדה - תיקתוקיה ככל התיקתוקיות.

wow2013-09-22 18:28:52
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”