הפרטים בקצרה:
ישנן שתי בחורות, ג'ני ועדן, אחת בכל יום אחר בשבוע או שעות שונות-בוקר או ערב.
אני נפגשתי עם ג'ני - רוסיה גבוה ורזה עם עגיל בשפה וכן חבשה פיאה שחורה (או שנדמה לי שזו פיאה). לג'ני גוף תמיר, חלק, חזה קטנטן פנים חביבות, לא כוסית אבל חמודה בהחלט, בת 25 להערכתי לא יותר מזה.
דיסקרטיות? זה נמצא בבנין מגורים בקומת הכניסה בתוך מסדרון כך שסביר להניח שכל מי שנכנס לבניין ורואה לאן אתם הולכים גם יודע לאן אתם הולכים, בשעות היום יש שם משרד עו"ד פעיל.
<span style="line-height: 1.4;"></span>
<span style="line-height: 1.4;">האתנן: 250 שקל ל-40 דקות. מקלחת נקייה ומסודרת לפני ואחרי, אציין שגם היא התקלחה לאחר שסיימנו, בנפרד.</span>
<span style="line-height: 1.4;">העיסוי עצמו נעשה בעירום הדדי, אך היא חלשה ואין לה ממש הבנה בתחום - ליטופים סתמיים בקיצור. לאחר 15 דקות בערך מתהפכים והיא די ניגשת ישר לעניין (אין בודי! היא רק יושבת לצידך), היא מתחילה בעיסוי עדין של הכוכב לשמו התכנסנו ולאחר מכן מגבירה את הקצב, כך בערך עוד 10 דקות. תכלס, כולל מקלחות ושיחה קצרה (לאחר מכן, בהתחלה הייתה קרירה והבנתי מיד שמצוין לא יהיה כאן) שהיתי במקום כ-45 דקות. </span>
<span style="line-height: 1.4;">אחזור? לא!. זה היה די משעמם ורחוק מלהיות ארוטי ואין לי ספק שהיא רחוקה מלחבב אפילו את מה שהיא עושה למרות שיא הייתה נחמדה בסך הכל (עוד צעירה שחוסכת כסף ללימודים או משהו כזה). </span><span style="line-height: 1.4;">אולי זו הסיבה שאני מעדיף מבוגרות יותר, הן יותר משקיעות מאותן הצעירות. </span>
<span style="line-height: 1.4;">עדיין</span><span style="line-height: 1.4;"> </span><span style="line-height: 1.4;">על הכוונת שרי מבני ברק, אבל האמת היא שאין לי כוח לזלזול הזה של הצעירות: "תגיע ואם אני פנוייה תוכל להתקבל". </span>
<span style="line-height: 1.4;">בקיצור, יאללה סבתות
</span>
</span>