כ תאי חזרה - סקס אדיר

תאי חזרה

1
ברכות
תאי התאילנדית חזרה לפיפ קברטו

אחרי שנה או יותר

חפשו דיווחים עליה לפי תאי זה קל
וכן היא תאילנדית עם עברית מעולה

עשתה קצת עסקים בתאילנד וסינגפור וחזרה הביתה

נראה לי גם עשתה ילד בדרך

הגוף השתנה והתמלאה עם עוד עשיריה

עדיין נראית טוב ובטח לא שמנה או מלאה אבל עסיסית יותר ופעם היתה ממש כוסית.

יש תוספות. לא ניסיתי

סהכ סבבה של בחורה ופינוק

וגם יצא לה קצת חלב מהפטמות על הדרך. למי שאוהב את זה

תאי חזרה

6
אחחחח, תאי, המציצה שלה פשוט חלומית,
הסוד הוא להגיע מרוקן ורפוי ואז להכנס איתה, היא עושה גרון עמוק מטורף ומתיישבת לידך ומכניסה אותו עמוק, אחת המשקיעניות בתחומה.
לדעתי אפשר גם בלי קונדום אבל לא ניסיתי, אם מישהו מצליח, להגיד לי שגם אני אהנה.

תאי חזרה

10
טוב הייתי היום אצל תאי.

אמרו לי שהיא מגיעה ב-9 בערב אז חיכיתי שם מראש בציפיה כי זכרתי אותה כסקסית ביותר. היא היתה תמיד תקתקנית לא קטנה אבל זה פיפ שואו אז אין הרבה הבדל בין מישהי תקתקנית למישהי לא תקתקנית כי סה"כ ייש רבע שעה :)

בכל מקרה תאי הגיעה ומבחינת המראה התאכזבתי היות והיא עלתה 10 ק"ג (אמרה לי) וכבר לא כוסית. מצד שני שהיא הורידה את הבגדים נגלה חזה בינוני אחרי הריון (חזה מניק בוודאות עם פיטמות כהות של מניקות). כבר הבנתי שכנראה לא יהיו פה טיפות חלב אלא משהו יותר משמעותי והייתי מבסוט...ואז...באתי וביקשתי להוציא חלב והיא סירבה בתוקף !! "זה לא בשבילך" היא אמרה.
הצעתי עוד כסף ובהתחלה היא שאלה כמה...הצעתי עוד 50 כי לא היתה לי על כוונה להציע מעבר והיא סירבה. שאלתי אותה כמה היא רוצה כדי להבין על מה מדובר והיא אמרה בתוקף שלא משנה כמה היא לא תעשה את זה (ממש מוזר לבחורה שגם עושה סקס).

בכל מקרה החזה שלה מלא חלב וגם שלחצתי מהצדדים בלי לגעת בפיטמות יצא זרם (בנקודה זו גמרתי כי זה חירמן אותי כהוגן :) ).

לסיכום אכזבה קשה. גם תקתקנית וגם לא נתנה להנות מהחלב.

לא ממליץ.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”