מדובר במאיה - שחומת עור (כנראה אתיופית) בעלת פנים נאות מאד (עד היום ראיתי אתיופיות או מכוערות או יפות אבל לא באמצע :)) גוף רזה וגולת הכותרת - הריונית למישעי. בטן סקסית של חודש שביעי, חזה מלא עם פטמות גדולות וכהות (גם העטרה וגם הפיטמה עצמה) - מדובר בגן עדן לחובבי ההריוניות. מאיה לדעתי סביב 25, היא מטופחת עם לק בידיים וברגליים. איבר המין של מאיה מעוצב וסגור (פחות הסגנון שלי כי אני אוהב פראי ובולט אבל לאלה שאוהבים את המראה המסודר והיותר צעיר ממש יאהבו את איבר המין שלה)
אציין שאני חושב שראיתי את מאיה במקום אחר לפני האורגים אבל אני לא בטוח מאיפה והאמת שזה לא משנה.
הטיפול - אני לא חובב גדול של בודי והתמקדתי בדברים שיותר חשובים לי שהם 2 הרפיות וכן מגע עדין לאורך כל הגוף. בשני האלמנטים האלה מאוד נהנתי. ראשית, כיאה למקום לא הרגשתי כל לחץ במהלך כל הטיפול. אין דפיקות בדלת ויש תחושה של רוגע ולא חרדה האם תצליח לקבל את מבוקשך בזמן הטיפול (אני נכנסתי לחצי שעה ב-200). מאיה מאד עדינה ורגועה, היא לא מתאימה לאוהבי הבנות עם מיניות מתפרצת - יותר מתאימה לאנשים שרוצים טיפול רגוע משולב באלמנטים מיניים. כל הטיפול שיחקתי למאיה בפטמות וגם מעט באיבר המין (היא השמיעה קולות של הנאה וראו על הפנים שהיא מנסה לבלום את עצמה מלהנות באופן טוטאלי אבל בכל מקרה ביקשה שאגע בעדינות ולא מסכימה להחדרת אצבעות). במהלך המשחק ראיתי קצת חלב על הפטמות למרות שמדובר רק בחודש שביעי.
מאיה מתכוננת להניק והיות וזה לא ילד ראשון שלה היא ציינה בפני שיש לה המון חלב אחרי תום ההריון.
מבחינת ההרפייה למאיה יש מגע טוב - היא לדעתי מנוסה בזה וגמרתי פעמיים בקלילות (ידעה לקרוא אותי - מתי עדין, מתי מהר, מתי לאט - דבר לא טריוויאלי אצל בנות).
סה"כ - מדובר בבחורה נעימה, עדינה שנותנת טיפול בסטנדרט גבוה כיאה למקום. יש לה הריון ממש יפה וכנראה תמשיך לעבוד עד סופו וגם אחריו. אני לא אוהב ולא אתן מספרים כי זה מאד סובייקטיבי אבל אני משוכנע שכל חובבי ההריוניות וכל חובבי עיסוי רגוע עם הרפיות ואלמנטים מיניים יהנה.
מקווה שתהנו - 077-2229999
אין ספק שפה הדגשתה את כל נושא ההריוניות לשמו..אם זה בטן סקסית, פיטמות שמתכהות, ונוזל שזב מהן..!!אדגום ואדווח בצ"אנס הראשון שיצא לי!
)