הייתי היום בצהריים אצל לוקה מקרליבך 12, בפינה של קרליבך והחשמונאים, ליד ארומה. הטלפון 054-5906341. הפקידה בטלפון המליצה לי על בחורה חדשה בשם לוקה אז לקחתי את הסיכון. לוקה בת 26-7 רוסיה בלונדינית 1.70 בערך עם גוף חטוב ושזוף אבל חזה מעט קטן. הטיפול הבסיסי עולה 200 אבל שאלתי על שידרוג והיא הסכימה לסקס בתוספת 100. נכנסתי להתקלח וכשיצאתי לוקה כבר חזרה. יש לה באמת גוף טוב אבל הפנים טיפה פחות. הכל שם נעשה על מיטת מסאג'ים למי שזה משנה. היא הורידה לי את המגבת וירדה על הברכיים והחלה למצוץ במרץ מציצה חשופה. המציצה עצמה לא הייתה להיט והרגשתי שיניים, אבל היא ממש השקיעה כולל ליקוקי ביצים. אחר כך ירדתי לה והשמיעה קולות הנאה אבל לא גמרה. הלבישה קונדום וזיינתי אותה כשהיא יושבת על המיטה ואני עם רגל על הריצפה ורגל על המיטה. עברנו לדוגי בעמידה וכשלא הצלחתי לגמור היא חזרה למצוץ ואז עשתה לי ביד כשאני שוכב על המיטה והיא מרימה רגל על המיטה שאני אשחק לה בשבלול. הבחורה שרותית ומאוד משתדלת. אחרי שגמרתי היא נכנסה להתקלח ואחר כך אני. היא התכוונה אחרי שהתקלחתי גם לתת לי מסאג' אבל וויתרתי כי מיהרתי. סך הכל הייתי שם 25 דקות והחוויה נחמדה. לא בטוח שאחזור כי חשוב לי היופי של הפנים ופחות אהבתי. תהנו.
לוקה מקרליבך 12
2קודם כל תודה על הדיווח.
אז המקום נותן עכשיו גם סקס מסתבר, בהנחה שזאת לא יוזמה פרטית של לוקה (כי גם הבעלים השתנו, אז יש מצב שגם המדיניות השתנתה).
אם כך, אולי אפשר למצוא שם מציאות יותר טובות מאשר לוקה.
לוקה מקרליבך 12
3אכן עם השינוי בבעלים, נעלם האיסור על האקסטרות, וגם הגיעו לא מעט בנות יותר ליברליות.
השוות שלא נתנו קודם, עדיין לא נותנות... דיאנה, אלין, מוניקה.
אלינור - עזבה (באסה, מי שיודע לאן, שידווח)
השוות שלא נתנו קודם, עדיין לא נותנות... דיאנה, אלין, מוניקה.
אלינור - עזבה (באסה, מי שיודע לאן, שידווח)
A one woman's man