הייתי היום בגבעון.
יש בחורה חדשה בשם עמית- שחומה עם שיער בלונדיני מחומצן. נראית קצת ערסית. לא חשבתי להיכנס איתה.
הייתה גם בחורה בשם אור שעובדת בסניף במסגר (לא הצלחתי למצוא דיווחים עליה בפורום, אבל אני די בטוח שיש).
בכל מקרה היא נראתה טיפה קרה ביחס, אבל המראה מאוד מסקרן. רוסיה גבוהה רזה ובלונדינית.
היא עובדת מדי פעם בגבעון. מכיוון שאני לא מגיע לסניף במסגר- אני אנסה לתפוס אותה בגבעון.
אני מאמין שאם יהיה לה ביקוש היא תעבור לגבעון.
בכל מקרה, אני נכנסתי עם בחורה בשם ניקי. פעם שלישית שלי איתה.
ניקי רוסיה בשנות ה-20 לחיה. כוסית. חזה סיליקוני, תחת מושלם (הכי מושלם שראיתי). כפות ידיים מאוד מטופחות (למי שחיפש). חלקה ובעלת גוף מושלם לדעתי. יחס מאוד חם ובחורה מאוד אינטיליגנטית. גמירה שניה בכיף- בתוספת 50.
אחרי הפעם הראשונה שלי אצלה מאוד התלהבתי אבל בפעם השניה והשלישית קצת פחות- כי היא פחות זרמה איתי מאשר בפעם הראשונה (לא בגלל שלא התחברנו, אלא יותר נראה שהיא בטוחה שאמשיך להגיע אליה למרות הכל).
היא נותנת לנשק אותה די חופשי בחזה היפה שלה, וגם בטוסיק למי שרוצה. מעבר לזה לא נותנת לגעת בשבלול ולא אוהבת נשיקות בשאר חלקי הגוף.
לסיכום, למי שלא היה, אני מאוד ממליץ. אני מיציתי ולא אחזור אליה בקרוב.
ועוד הערה (1)- גבעון מקום יקר יחסית, אבל אתה יודע מראש מה תקבל שם ומה לא, לטוב ולרע.
אני כל כמה זמן חוזר לשם לראות מה חדש.
מלבד המחיר- מדובר בספא לא רע (כמו שעושים ממנו). החרם עליו עבד ועובד.
ועוד הערה (2)- בד"כ המקום מאוד דיסקרטי. היום ראיתי לפחות 4 לקוחות כשיצאתי ונכנסתי. טעון שיפור.