כ ארומה ספא - סוקולוב 8 רמת גן - סקס אדיר

ארומה ספא - סוקולוב 8 רמת גן

1
יום של שוטטות בין מכונים מוכרים לא הניב תוצאות רצויות. נפלו עיניי על מקום חדש - ארומה ספא בסוקולוב רג, מפרסמים באקספיינדר, מספר נגמר ב-3815. קרוב לדרך זבוטינסקי, יש חניה באיזור. הבניין הוא בניין מגורים, יש שביל שיורד פנימה בצד ימין של הבניין שמוביל לדלת שחורה ועליה שלט. המקום עצמו נחמד, לא סופר מפואר אבל לא חירבה מלוכלכת. נחזה להיות נקי למדי, חדרים חדשים עם איבזור חדש - מקלחת נקייה עם זרם טוב.
שהגעתי היו 3 בנות - הראשונה רולה (מעל 1.80) גדולה רחבה ומכוערת. לא קלטתי את השם אבל התכווצתי בפנים, אני מקווה שלא שמה לב שפחדתי ממנה. הר אדם. השנייה שחיפית רזה רזה בשם אלכס. מין טום בוי רוסיה כזו עם שיער חור קצר, נראית פריקית כזו - הבהירה שאין עירום וכי המסאג שלה מקצועי בעיקר. ויתרתי. השלישית הייתה אינגה.
"אינגה" - מוצא לא ברור, בת 35 עד 40.
מראה: 6.5. פנים נאות, חובשת פיאה ברונטית. 1.65 על 55 קילו. גוף נחמד - חזה בינוני נפול, רזה אבל עם כרס קטנה מאד. רגליים דקות, מנוש מסודר יפה. לא יוצאת דופן, הלכתי עליה כי הייתי חרמן אש והייתה הכי נסבלת שם, וגם התמחור היה יותר מהוגן (200 בסיס לעד 40 דקות, 2 הרפיות ב250)
עיסוי: 5. התחילה טוב (5 דקות), אבל מהר מאד עברה לליטופים. אין הפעלת כוח, אין בודי, בקושי עובדת על הגב. עוד רבע שעה של סתם ליטופים.
חלק אירוטי:4.5. 2 הרפיות, סהכ כרבע שעה של שיפשופים. נראה שממש לא מתחברת לקטע... מנסה להתחמק מנגיעות (למרות שנותנת לגעת), מגמירה מהר בחוסר חשק ובלי שמץ של אירוטיות. גוף בסדר (לחובבי המבוגרות בפרט) אבל לא משקיעה, לא ארוטית ולא ליבראלית.

ציון משוקלל סליק במדד ורד-לי-את-על-הזין-שלי: 5. אני לא אחזור לאינגה, היא לא מציאה למרות התמחור ההוגן, והזמן (40 דקות ברוטו). העלות תועלת של אינגה נמוכה יחסית (לה גרדיה, ניסנבאום, ביאליק 127 - "מפעלי" עיסוי אירוטי סטנדרטיים מציעים עסקאות יותר טובות).
המקום נחמד למדי, אם מישהו דוגם שם איכותית ולא נפילה אשקול לחזור.

2
roni golan / rd חבריי היקרים ,

אני פונה אליכם שוב ואף בפומבי (כי יש האומרים שבחו
של חבר זה בפניו) לשקול לתת לחבר הזה כבר כוכב מסתובב Star

התרומה הגדולה שלו בזמן המועט יחסית שהוא רשום
כאן חייבת לזכות אותו בפירגון רבתי.
לא שאנחנו צריכים את הכוכבים היפים והנוצצים האלה כדי להמשיך
לתרום לעזור ולדווח.... סגני אלוף בצבא התקפה לישראל כבר קיבלנו הזדמנות להיות....
אבל זו האות הערכה היחידה כאן (הדרגות) ומזמן כבר נתתי
דעתי הצנועה כי מגיע לו לגמרי.

תעשו חושבים...
תודה אלופים.

4
מצטרף לדברי קולומבו.
סליק הוא מדווח מאד תורם ואני אישית מאוד מתחבר לסגנון הכתיבה והדיווח שלו.
תמיד כותב את הפרטים החשובים ומתאר מאוזן ואמיתי את המקום והחוויה.

הערה קטנה לדיווח -
לא מדובר במקום חדש. זה מקום מאד וותיק. הייתי שם לפני מספר שנים
וכבר אז הוא היה וותיק....
כנראה עובד מתחת לרדאר.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”