כ דיווח - ז'בוטינסקי 87 רג - סקס אדיר

דיווח - ז'בוטינסקי 87 רג

1
אז לפני כשבוע כחלק מחיפושי אחרי יאנה מז'בוטינסקי 93 (אם למישהו יש מספר אשמח לקבל),
קפצה לי באחד האתרים הדירה בז'בוטינסקי 87 .

תיאום די פשוט וקל, בחורה בשם קארין, נותנת בטלפון פרטים -אירופאית(רוסיה) 200 ש"ח ל30 דקות לעיסוי + "פינוק מושלם".

הגעתי לדירה ופתחה לי בחורה שמנה (לא מלאה, שמנה), בהירה,מראה אסייאתי משהו, די נאה בפנים אבל קשה באמת לדעת מתחת לטון האיפור שעליה .
הדירה נקייה מאוד ומטופחת, כאשר חדר ה"אימון" נקי ומסודר .
הציעה מקלחת, אמרתי שהגעתי מקולח.
עשיתי מולה "וידוא פרטים" (נושא הבגדים והנגיעות בעיקר)
והתחלנו במלאכה.

מתחת לבגדים מסתתר לו חזה בגודל C נוטה לD,אבל עם כרס עצבנית (יש מצב הריונית, קשה לי לומר) וישבן ענק.
לא עשתה לי את זה באמת, אבל היה קצת חשק וזמן לפני המשחק של 9 אז זרמתי .
התחילה בליטופים ובודי כשאני על הגב, מסאז' לא היה שם . התחילה לעבוד עם הפה על החבר (עם חציצה) די מעפנה, ואז שאלה אם אני מעוניין ב"פינוק המושלם" (כנראה שגם לא בתוספת כסף אלא במחיר הבסיס), אבל אמרתי שלא, באמת לא עשתה לי את זה ...
המשיכה ב"עבודת הפה" החלשה כשאני חופן ותופס מכל הבא ליד (והיה הרבה יותר ממה שהייתי מעוניין לתפוס), קצת מאמץ מנטלי והגעה לפורקן .
17 דקות, למרות שלא הרגשתי מתוקתק.

לא אחזור, למרות שאני מניח שחובבי הBBW ייתכן ויתחברו אליה יותר .

אין צורך לפנות בפרטי - חיפוש פשוט בגוגל לפי המילים "עיסוי ז'בוטינסקי 87" והתוצאה השניה בחיפוש, באתר המתחיל בX, "יפייפיה ברמת גן", טלפון קווי ולא נייד .

תבלו

דיווח - ז'בוטינסקי 87 רג

2
פעם עד לפני 3 שנים היו שם ממש חמודות. הייתה אחת אלין מתוקה בת 24 שעושה סקס ומקבלת בפה עמוק ב-200 ש"ח.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

דיווח - ז'בוטינסקי 87 רג

4
הלוואי שהיה לי - הייתי מביא בכיף! אני מחפש אותה בנרות...
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”