כ אנה - פרדייז - WTF? - סקס אדיר

אנה - פרדייז - WTF?

1
הגעתי בסביבות 19:00, היתה שם בחורה רזה על הספות, טענה שקוראים לה "אנה" למרות שזה נראה לי קיצור של אנא ארף ולא של אנסטסיה, היתה שם עוד אחת שמנמונת רוסיה, שלא הסתכלתי עליה פעמיים אפילו.
לא יודע אם האנה הזו היא ערביה או לא, בחורה רזה רזה עם ביקיני אדום ומגפיים אדומות, לובשת פאה בלונדינית ונראית סביר.נכנסתי איתה והתחלתי לשאול שאלות, התחילה לגמגם. הבנתי ששיחה לא תצא לי אז התחלתי לתפעל אותה.נתתי לה 100 כדי שתשחק עם אכילס הקטן, התחילה לנשק לי את התחתונים והטריפה אותו, אז אמרתי לה "עוד מאה מציצה חשופה?" לא הבינה אותי והייתי צריך לדבר בשפת הסימנים, בחיי שהיתה צריכה להדלק לי נורה אדומה, אבל כל הדם היה בזין שרצה להכנס לפה של הצעירונת הזו, אמרתי לה "עוד 100 בלי קונדום?" הסכימה במהירות.התחילה להוריד בגדים, ראיתי שהסחורה לא משהו (שטוחה) אז אמרתי לה "אל תורידי, תשארי ככה" - כי במילא לא תכננתי לזיין אותה אלא רק את הפה שלה.
ישר ראיתי שאני חייב ללמד פה את הבחורה מה לעשות כי כל דבר אמרה לי "לא יודעת, לא מבינה" ועשתה מבט יותר סתום מהקודם.
תפעלתי אותה, מצצה לי כמו גדולה, פחדה להכניס אותו עמוק אז הושבתי אותה והחדרתי אותו עמוק, הרבצתי לה קצת על הלשון עם הזין כדי שתהיה ממושמעת, היה אחלה אבל דרש הרבה תפעול ואסרטיביות. למי שיש כוח ורצון לתפעל (כמו שלי התחשק),  יכול לעשות שם סרט כחול.
אחרי רבע שעה שראיתי שאני לא גומר ומההיכרות שלי את המקום ידעתי שאוטוטו ההוא הולך לעשות עם האורות, אמרתי לה לשבת, לפתוח פה ולהוציא לשון, עשתה הכל כמו גדולה, קיבלה את הזרם בפה וקצת על הפרצוף.בחיי היה אחלה, למרות שהייתי צריך לתפעל ושהרגשתי בהתחלה קצת שיניים (נשכה לי את הביצה) אבל מהר מאוד היא הבינה שהיא צריכה לקבל פקודות.
היה חביב אבל אני לא אחזור - הסיבה היא שהיא נראית לי קצת לא בסדר, הדיבור המגומגם והמוזר, וכל האינטרקציה גורמת לי לחשוב שמדובר במישהי שהיא לא במאה אחוז בסדר ואולי אפילו מוגבלת בשכלה, אבל אני לא בטוח בזה במאה אחוז, אם הייתי בטוח בזה הייתי עוזב באמצע.בקיצור, 200 שקל, גמירה בפה ועל הפנים, מציצת עומק בינונית מינוס, ליקוקים חופשי. 

אנה - פרדייז - WTF?

2
כמי שבחן אותה מספר פעמים וגם נמאס לו ממנה
היא נראתה לי ערביה צעירה
לדעתי היא פשוט לא מדברת טוב עברית ולא מבינה ולא גאונה גדולה
אני לא חושב שהיא ברמה של מוגבלת שכלית
אבל היא קצת משונה בהחלט
בכל מקרה לא ביצעתי לה מבחנים פסיכוטכניים
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”