כ בסוף אין על אירופה - סקס אדיר

בסוף אין על אירופה

1
אנחנו מרבים לדבר על רמת השירות ואיכות הבנות בארצנו. לא נעים לומר אבל בסוף אילו לא סתם קיטורים של חובבי הדשא של השכן. יש לנו בעיית אמת.
מניסיוני כן בארה"ב המצב לא מזהיר בעיקר בניו יורק שם השירות יקר ולא טוב פעמים רבות. באירופה לעומת זאת כמעט אף פעם אין נפילות. התמונות כמעט תמיד נאמנות לגמרי למציאות השירות המובטח ניתן ללא קומבינות תקתוקים רמאויות ושאר מפני הנפש בהם אנו מורגלים כאן.

הערב בפריז ביליתי ים הגברת שבלינק. ברזילאית מקסימה יפה בדיוק כמו התמונות חלקה ברמה מדהימה זין גדול יפה ומלא. נתנה שירות מעולה סבלני וממושך כולל גמירה דלה בסוף. התענוג לא היה זול - 150 יורו אבל שווה כל אגורה.

אם מזדמן לכם להגיע בקרוב לפריז מומלץ בחום...

בסוף אין על אירופה

3
אותי מעניין איך זה עובד. האם אתה מגיע אליה או שאתה מזמין אותה למלון.
אם אתה מגיע אליה אז איך בדיוק זה קורה יש לך GPS מיוחד לפריז? אוטו מושכר?
הן מדברות אנגלית?

האמת זה פשוט מדהים יש באתר הזה מלא כוכבות פורנו כל התמונות אמיתיות רואים פנים רואים זין
אמנם יש פוטושופ אבל עדיין. ת'כלס זה הסטנדרט באירופה הם לא צריכים פורומים ובלבולי ביצים
יש להם את כל מה שהם צריכים מול הפנים שלהם והם רק צריכים לבחור. גם אלו מישראל שנוסעות ללונדון
תמיד שמות תמונות אמיתיות רק פה מתעסקים איתנו בקקי. אין מה לעשות חוץ מלקנא באות לך מכל העולם
קוקסינליות לעבוד בערי הבירה בעוד שפה הן מחפשות איך לברוח.

בת'כלס גם אם היו באות לכאן לעבוד מעטים מאוד אלו שהיו משלמים את המחירים האלו
אין מה לעשות צריך להכיר בעובדה שאנחנו מדינת עולם שלישי
סקס מוריד עול מלבך

בסוף אין על אירופה

5
[QUOTE=balon14]באירופה לעומת זאת כמעט אף פעם אין נפילות. התמונות כמעט תמיד נאמנות לגמרי למציאות השירות המובטח ניתן ללא קומבינות תקתוקים רמאויות ושאר מפני הנפש בהם אנו מורגלים כאן.
[/QUOTE]

כשהבחורינה 'עושה' 150 יורו בסיבוב, שהם 750 ש"ח, שכוח הקניה שלהם גדול במקצת מאשר סכום זהה בישראל - יותר קל להיות נחמד ושרותי...
..וגם הישראלים, בגנטיקה שלהם, לא ממש טובים בלתת שירות...
המגביה עוף - ירחיק ראות

בסוף אין על אירופה

6
בואו נעשה קצת סדר.
ראשית התמונה נאמנה במאה אחוז למקור והזין המפואר שהופיע שם אמיתי עד כאב תרתי משמע
חיוך גדול.
היא נתנה שירות מכל הלב מציצות הדדיות עמוקות (כלומר אני עמוק כמה שהצלחתי שזה בערך אמצע הדרך...) ריימינג חדירות הדדיות במספר תנוחות ושמירה שלה. כל זה אכן בשבע מאות חמישים ש"ח.
לגבי כוח הקניה אני לא יודע מהיכן הנתונים אבל אני יכול להתחייב לך שכוח הקניה של 150 יורו בפייס לא גבוה משמעותית אם בכלל מכוח הקניה של 400 ש"ח בתל אביב. יתרה מזאת, זה מחיר השוק בפריז לא יותר ולא פחות אז עדיין אם הייתה תרבות של תקתוק הונאה תמונות פיקטיביות פלאש ושאר קומבינות של הבנות אצלנו זה היה מתבטא גם בשוק באירופה ןמנסיון של הרבה שנים פה זה פשוט לא קורה. אגב כפי שציינתי גם בניו יורק שם המחיר הממוצע הוא 200 דולר כמעט תמיד יש הונאה תקתוק ואפילו אלימות במקרים מסוימים. אני לא קונה את זה שאם היינו משלמים יותר השירות היה משתפר ויש כאן מספיק סיפורים בפורום על כאלה ששילמו שש מאות וגם אלף ש"ח וקיבלו שירות חרה.
לגבי הלוגיסטיקה של הגעה בעידן הגוגל מאפס שנותן תוואי ברגל ברכב בתחבורה ציבורי אין בעיה ובמקרים קשים עדין יש מוניות בפריז קריצה

בסוף אין על אירופה

7
מסכים איתך balon14 כשקונים מכונית ב100 אלף היא לא שונה בהרבה ממכונית ב 700 אלף כי שניהם עדיין לא מטוס וזאת הבעיה פה בארץ שלא משנה אם תשלם 300 אן 1200 בסופו של דבר תקבל כמעט את אותו שירות ... וזה מה שמבאס
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”