כ הגדר מחכה לי - הפלישה לTranny D - סקס אדיר

הגדר מחכה לי - הפלישה לTranny D

1
שלום.
אחרי שנים של אוננות וישיבה על הספסל וציפיה מיותרת שחברה שלי בלילה אקראי תצמיח זין קטן ומתוק נשברתי, נמאס לי אני מקנא בכם(אפילו במתוקתקים) אני הולך על זה.

לפני שאני הולך לשכב על הגדר ולהרגיש את התיל ננעץ בבשרי הייתי רוצה לפחות שהפעם הראשונה תהיה Golden!

אין לי ספק שיתקתקו אותי פה ושם זה סיכון שכולם לוקחים על עצמם אך לפחות שהפעם הראשונה שלי תהיה נעימה ולא "יאללה תגמור", "יאללה תלך".

אז...פולינה(אין עליה ביקורות כאן, חיפשתי דרך טלפון, מודעה ושם) או חן ג'אן(לפני שאתם אומרים זו אלמוג זו אלמוג הפרסום של אלמוג כאן נראה כאילו הברנשית אתיופית ובאתר של "ההיא" חן יותר בהירת עור)

אז מי מהן לא תתקתק מהר ואיך אני מארגן את הפון של חן?

+ אני חושש שמרוב התרגשות של פעם ראשונה אגמור אחרי 5-10 דק' ולא אספיק להנות כמו שצריך, איך אני מוודא שתהיה לי שעה להמשיך הלאה בפלישה?
כלומר...מבלי לחפור לה בטלפון איך אני סוגר את זה איתה מראש מבלי להיות בוטה?(או שאין ברירה ופשוט לשחרר את השאלה)

תודה מראש.

הגדר מחכה לי - הפלישה לTranny D

2
אתה יכול לשאול בטל אם יש אפשרות ל2 אקטים יש כאלו שבאופן גורף לא עושות את זה יש כאלה שכן ויש כאלה שלפי המצב רוח שלהן.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6444 - זה הפרסום של אלמוגחן.
אתה יכול לסכם לפני על 2 אקטים או לפי זמן במידה ואתה פוחד לגמור מהר. וחוץ מזה יש לך גם את שירן ורומי
סקס מוריד עול מלבך
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”