וואוו וואוו ווואוו
אז ככה לפני חודשיים בערך קצת אחרי שחזרתי מאמריקה
תקף אותי חרמנות אחרי כמעט חצי שנה שלא היתי עם קוקס
התחלתי לחפש מישהי לפרוק את חרמנותי
האופציות הראשונות היו או אלמוג או רומי לאחר ששניהם לא ענו התחלתי לחפש מישהיי אחרת
התקשרתי לכמה אבל כלום לא משך אותי אז ניסיתי שוב אצל רומי והופ עונה מדברים אומרת לי שהיא פנויה להיום בסביבות 12 אמרתי לה חצי שעה אצלך היא אמרה סבבה
התקלחתי ונסעתי אליה תוך 20 דקות על 170 קמש
הגעתי אליה בלי ביבולים תילך לכתובת הזאת ואז תעבור לזאת פשוט אמרה תעלה וזהו כבר הבנתי שכל הפירסומים אליה לא משקריים
עליתי ובום פותחת לי את הדלת בבגד ים זעיר בקושי מחסה את החבר הענקקק שלה
שואלת אם רוצה לשתות משהו אמרתי כן מים אמרה חכה בחדר אני מביאה
מזגתי לי כוס והיא בנתיים נשכבה על המיטה חיכתה לי
עליתי למיטה והתחלנו לדבר איזה חמש דקות ואז שכבר לא יכולתי להתאפק התחלתי לגעת בה
אני יציין שאני שזוף מתאמן וניראה טוב אז כנראה זה נתן לי בונוס
לאחר כמה שניות כבר מצאתי את עצמי בולע לה את הזין
ותוך כדי אומר לה איזה ענק הוא והייא אומרת חכה עוד שניה תיראה אותו במלוא תפארתו אתה בדרך הנכונה באמת שאחרי חצי דקה כבר לא הצלחתי להכניס אפילו לא חצי לפה הוא רק גדל וגדל
סיבבה אותי ועשינו 69 עד שכבר לא יכלתי ואמרתי לה בוא שבי לי על הפנים היא הגיבה בשימחה ואמרה זורמת איתך איך שבאלך תוך כדי שאני מכניס לה עמוק את הלשון שלי לחור הנקי והטעים שלה היא מוצצת לי אותו בעונג רב
לאחר חמש דקות של רימינג היא שואלת אותי איך הישבן שלך בא לך שאני ייזיין אותך קצת חששתי מהגודל אז הגבתי בהיסוס בכל זאת היתי עם ליאור וגוליאנה אבל כזה עדיין לא ראיתי ואז היא אמרה לי אל תידאג אני יודעת לפתוח טוב
ובאמת היא הפכה אותי על הגב ופשוט בהרבה סבלנות החדירה לי אותו לאט לאט בהתחלה זה כאב עד שכבר זה ניהיה כיף
הפכה אותי על הצד. ופימפמה אותי במשך 15 דקות תוך כדי שאנחנו מתנשקים בחושניות
שאלתי אותה עם היא רוצה לגמור עלי היא אמרה בשמחה אבל יש לה עוד זמן עד שתגמור והמשיכה לפמפם חזק יותר
לא יכלתי להתאפק עוד שניה ותוך כדי שהיא פיפמה אותי והביאה לי ביד השפרצתי לכל עבר על הגוף שלי
ניגבה אותי נישכבנו על המיטה איזה 20 דקות דיברנו מלא היתה כימיה טובה
זאת הטרנסית שהיה לי הכי כיף לדבר איתה לא רק שהיא יפה היא גם בן אדם טוב לא מלחיצה לא מתקתקת לא עניין אותה הלקוח הבא העיקר שתרגיש טוב פשוט ואוו
התלבשתי הוצאתי לה 400 שקל אפילו בלי שתבקש אם היה לי יותר בדוק שהיתה מקבלת טיפ אבל מה נעשה אמריקה ריששה אותי ופשוט יצאתי ממנה בחיוך מאוזן לאוזן
כל הסאשן המטורף הזה ארך בסביבות השעה
מראה:10/10
מחיר:400
ניקיון: 10/10
זין: יותר גדול מי של ליאור
חניה: קשה קצת למצוא 5/10
מומלץ: לאנשים שניראים טוב, ולחסרי נסיון אם קוקס
אם נחזור: ברור היא חייבת לי גמירה ??