כ נוכלת שקרנית ורמאית תחנה מרכזית ישנה בתל אביב - סקס אדיר

נוכלת שקרנית ורמאית תחנה מרכזית ישנה בתל אביב

1
מדובר בזונת כביש אשר בדרך כלל נמצאת ברחוב הנגב ליד החניון התת קרקעי של בניין בנק הפועלים ליד הדירה של הנרקומנים והסוחרי סמים מאחורי דלת ברזל אפורה עם קודן מבחינת מראה היא נראית צברית פנים יפות שיער בלונדיני ארוך גוף יפה עם חזה גדול ויפה כנראה סיליקון לא נראית נרקומנית טיפוסית טיפה מלאה וללא פצעים הכי יפה מכל זונות הרחוב מדברת יפה ומבטיחה לעשות כל שתבקש תמורת 100 שקל מנסה לשדל לעבור לחדר שם ברחוב הנגב תמורת 50 שקל תיזהרו לא ללכת לשם זאת לא דירה שלה אלא יש שם דירה מלאה בנרקומנים וסוחרי סמים אשר יש להם חדר עלוב עם מזרןן מלוכלך על הריצפה ללא שום דבר בחדר אפילו הדלת לא נסגרת כמו שצריך וכולם בסלון , תיזהרו לא ללכת המקום מלא במצלמות מכל הכיוונים יכולים לסחוט ולשדוד אתכם באלימות אז לא רציתי ללכת לשם אלא העדפתי בחצר של בית נטוש בחושך היא לא התלהבה מזה אלא רצתה לפתות אותי ללכת איתה לדירה אחרת מפוארת יותר לדבריה שם יש גם מים בעלות 70 שקל אני סירבתי הרי ברור שאין לה דירה שלה אלא בטח עוד דירה של נרקומנים וסוחרי סמים , איך שהלכתי לחצר נתתי לה 100 שקל כפי שסוכם לא התפשטה בכלל אלא ישר ביקשה עוד 50 שקל בנוסף אמרתי לה סיכמנו על 100 אם לא מתאימה שתחזיר את הכסף סיכמנו על גמירה בפה אך סירבה כי אמרה שהזין שלי לא טעים לה אמרתי שתחזיר לי את הכסף אמרה מה פתאום היא עשתה משהו היא תחזיר חצי אמרתי לה בסדר היא אמרה שהיא הולכת לפרוט כסף והסתלקה מהר הלכתי אחריה היא הלכה לבניין שיש בכניסה מצלמות אבטחה ומלא נרקומנים ןסוחרי סמים בכניסה וכאשר ביקשתי את ה 50 שקל חזרה כמו שסיכמנו היא התחילה לצעוק כי היא לא חייבת לי פתאום שום דבר , הם בונים על זה שבנאדם נורמטיבי לא ילך איתם מכות ויסתבך עם אנשים שאין להם מה להפסיד וככה מוציאה כסף במרמה מגברים בהבטחות שווא כאשר היא יודעת מראש שלא תיתן לו לגמור אפילו אלא מסתלקת באמצע העיקר לנסות להוציא מהגבר כמה שיותר כסף בקיצור לא להתקרב אליה לא ברחוב לא באוטו ובטח לא ללכת איתה לאף דירה אני כותב לכם שתיזהרו ממנה . צריך לזכור מידי פעם המשטרה מבצעת פשיטות על דירות כאלו שיש בהן סמים סוחרי סמים נרקומנים וזונות ואם אדם נורמטיבי יתפס שם הוא ימצא את עצמו בבעיה ....
נערך לאחרונה על ידי פוצימוצי ב 11 דצמבר 2025, 19:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”