כ מתחם רכבת ההגנה - דף 2 - סקס אדיר

מתחם רכבת ההגנה

11
אין זונות שמזדינות מתוך רצון לסקס.
כולן זקוקות לכסף מסיבה זו או אחרת ולכן אנחנו כביכול מנצלים את כולו.

בעצם אבל אני גם עובד בעבודתי (הלגיטימית?) רק כי אני זקוק לכסף...
אז הבוס שלי מנצל אנשים במצוקה?
ואם הייתי הן 16 במקדונלד??

מתחם רכבת ההגנה

12
[QUOTE=סגן]

[QUOTE=לומברוזו]קצת נחרדתי מההמלצה.

אנו אמורים לעוט על האומללות בתחילת דרך האבדון שלהן, לפני שיאבדו את הנשיות, ואף את צלם האדם שלהן.

כמבן, כל אחד והגבולות שלו, ובכל זאת.[/QUOTE]
מסכים בהחלט. 
הייתי גם מוסיף ואומר לכם, 
שתיזהרו כי הדבר הזה יכול גם להיקרא שידול לזנות שזה לא חוקי

[/QUOTE]
שידול לזנות לפי החוק היבש זה גם כשאתה קורא לבחורה מחלון רכבך בגלל שנראה לך שהיא עובדת ובמקרה היא סתם נערה שמטיילת להנאתה
ומה יקרה והיא לא עובדת אבל החליטה ללכת איתך בשביל כסף...אם שוטר תפס אותך זה אחלה שידול לזנות אם יבין שהיא לא זונה ואתה קראת לה מרכבך
כול החברים כאן לא הולכים לזונת צמרת ב1000 שח אלה לזונות רחוב ששם נמצאות צעירות
חוצמיזה אם פגשתי נערה צעירה שהסכימה ללכת איתי לחדר הן תמיד טוענות שהן בנות 18 ולא יגידו שהן 16 ...
אז מי שמפחד או פשוט מוסרי מאד (ואני יכול להבינו) שיחפש את הנערות שכבר עברו את ה18 וכבר השתפשפו ( ותק של שנה ) כך שזה יהיה מוסרי וחוקי
ומי שלא שיהנה

מתחם רכבת ההגנה

13
איצטגנין יקרי
רציתי להוסיף על דבריך
1- כולנו מכירים בנות שהן רכושתניות מטבען..הן ימכרו את גופן כבר בגיל 12ב בשביל צעצוע או גלידה ..והרבה בנות שהכרתי טענו שכבר התחילו לעבוד מגיל צעיר בשכונה או בבית הספר
ויש כאלו שפשוט הן נימפוניות חולות סקס מגיל צעיר דורשות סקס סקס ועוד סקס כמו ראגי'נה הרזה שיכולה לעשות סקס עם 5 גברים 24 ש' ביממה והיא סיפרה לי שזה אצלה מגיל 13
2- יש כאלו שנפלו לסמים בגיל 13 -15 בגלל חבר או חברה והן לא מהטיפוס החזק שילך לגמילה ודי! הן עם הרס עצמי חזק
אז אלו יחפשו גם מימון לסם או שיגנבו והן מתחילות לעבוד בזנות ברגע שהן זקוקות למאות שח ביום לסם...
3- ויש את אלו נפלו לסם אבל בשום פנים לא יפנו לזנות ועובדה שכאלו יש הרבה בתחנת הרכבת כשפונים אליהן הן בצורה חד משמעית אומרות.."לא תודה ", והן בנמות 16 או 18 או 22 כי הן לא זונות בנשמה וברגע שאמרו לי "לא" ! אני מוותר מיד ..כי אני ג'נטלמן מטיבעי !
אז למספר 3 שידול אינטנסיבי אגרסיבי יהיה בבחינת שידול לזנות ...אולי כן ואלי לא כי מה הן שונות מסתם בחורה ברחוב שאנו מתחילים איתה שורקים לה שרים לה מחייכים לה עד שהיא נכנעת?
אבל מספר 1-2 שציינתי לעיל בודאי זה מוסרי וחוקי ..ולא ראיתי אחד מהחברים כאן שדואג למוסריות ששידל אחת מאלו שאסף לרכבו כמו גי'ני המתוקה שבאה מבית טוב להפסיק לעבוד ולחיות חיים נורמאטיביים ?!

מתחם רכבת ההגנה

14
בשביל החברים בפורום זה
לכ ו ל ם ...המוסריים הבקורתיים והחמודים שנשאר תמיד בשמחה למרות הביקורת
איזה סיפור מתוק

דובי בן ה35 היה רווק תל-אביבי ...בחור חמוד ומאד תרבותי
לא מצא דובי את עצמו...אומנם הוא עבד בהיי טק
אבל הוא חיפש בחורה לא רק נאה אלה גם מתורבתת ...על רמה
יום אחד הוא הלך עם חברים למסיבה ...נשפך הרבה יין,ויסקי,...
מוסיקה עכשווית ...ואז קלט דובי את המתוקונת שחיפש תמיד ...
ראה אותה מדברת עם ליאור ...ואז היא המשיכה הלאה לשבת על הספה
ניגש דובי והציג את עצמו...ואז שאל ``מי את`` ``שמי סוזנה ``

הא מסיבה יפה הא``
``ה..תיראה אני מאד סלקטיבית ...אבל עובר``
``את נשמעת בחורה אינטלגנטית...במה את עוסקת``?
``אני כרגע סיימתי תואר שני בפסיכולגיה ...,
``הא בחורה מיוחדת...יפה``
``נו טוב זה בסך הכול איזה שורה בשלל התארים והכישורים שלי ``
``מה ..את בעלת תארים נוספים``?
``ה..תראה אני גם בעלת תואר בתואר ראשון במדעי המדינה ``
``תשמעי אני מתחיל לשקשק ...בחורה כישרונית כזו ..``
``שמע...יחד עם זאת אני אישה מאד צנועה ...ואיניני מנפנפת בתארי
לקידומי ...``
``מה את אומרת שנצא לטייל ..``
,אשמח ידידי ``
הם הלכו למיסעדה יוקרתית ...ודובי עשה הכול כדי שיוכל להרשים את האישת חלומותיו ....וואלה גם יפה,גם חכמה ...כולם יקנאו בו
ישבו לאכול...שאל המלצר מה בשבילך גבירתי ...אולי אווז ברוטב שום על מצע קנוסי הבית . ?
`` אוייש זה נשמע מאד המוני...אעדיף משהו פסטוראלי המזכיר
את לילות פריז ...בניחוח רטרוויאלי ...``
המלצר קצת נבעת...אבל התעשת ואמר...אולי נתחי אנטריקוט
בטימין ומחית אגוזי לוז וחלב שקדים?
`` ראה נא...אתה יוצר כאן הכלאה ויזואלית בגוף מאד לא ראציונאלי
אבל...אתן לדימיונך לעשות את המופלא מבינת אדם ``
הלך המלצר עם ההזמנה ...וכולו פליאה מהיכן הפרופסורית הזו
דובי המוקסם מהמציאה שנפלה בחלקו ...היתחיל לספר לה על
עסקיו, על נצר משפחתו ...על הירושה שתהיה לו מהסבתא רייזל בת ה90 ....
``שמע דובי ...אתה נראה בחור מאד אינטיליגנטי ...ואתה בעל אישיות מאד מקסימה עם חשיבה מאד מרחבית , ללא שום עכבות שליליות מאותן רגעי פוסט טראומות שחווים ילדי השמנת ...ומבחינה פרטיקולארית יש לך פוטנציאל ליישום חלקי הנפש התת הכרתיים
שלא מצאו ביטויי בהווי חייך הלא מנוצלים, כישרונותיך כלואים בילד שבך
רק בתהליך פסיכודינאמי עם ראקציה ביו-פוסטראמאתית תוכל ליצור
את העולם הכלוא שבך``
דודי ההמום רצה לנשק לה מרוב היתרגשות ...
``ואת מקבלת פציאנטים``
``בוודאי``
``איפה את מקבלת``?
``היה לי קליניקה בדיזינגוף,אבל הם מכרו את הבניין....אני כרגע מחפשת מקום``
דודי המוקסם הזמין את סוזנה לבית הוריו ברמת אביב ...בית יוקרתי
ההורים שמחו שלדודי יש בחורה כלבבו ...
ההורים מאד נהנו שדודי שמח....ולמחרת דיברו על חתונה
דודי וסוזנה הלכו לקניון רמת אביב ..טיילו יד ביד ...
ואז לפתע קוראת מישהיא ..`` סימה סימה ..``
ואז עומדת בחורה עם נעלי בית, מכנסי טריקו צמודים ומסטיק בפה
(פראחה )...מתקרבת לסוזנה.(ולא שמה לב לדודי)..``סימה מאמי מה העינינים מאמי``?
סוזנה ניסתה לומר לה משהו ...ואז החברה אומרת לה ...
תגידי מאמי זה נכון שעלית על מישהו כבד ,העיראקית תפסה אשכנזי משכיל ? וואלה את ממזרתה ,עזבת את העבודה בסופר הא ?
דודי ההמום ...רק הספיק לומר `` סימה הא...פסיכוויזואלי ...עלק תואר שני במדעי המדינה...כולה בסופר הא``
ואז בלי אזהרה סימה (סוזאנה) ``למה מה אתה יותר טוב יא מנ...ק ?``
וזרקה עליו נעליה ..עם קללות עסיסיות
ובצער וכאב...חזרה למשמרת לילה בשופרסל ....

מתחם רכבת ההגנה

15
השבוע ברביעי הסתובבתי שם במתחם הרכבת ההגנה בשעה 7 בערב
נרקומניות זקנות ומוכרי סמים
באה לשם אחת צעירה נראית בת 23 גובה 1.67 בלונדינית בהירה רזה מאד עם שמלה קצרה פרחונית ישבה בספסל עם כולם
הסתובבתי מסביב לספסל כדי שאוכל לישר מבא אליה
קראתי לה והיא נגשה אלי
שאלתי אם אם רוצה ללכת לחדר
אמרה אוקיי
חיכיתי וחיכיתי והיא עדיין מסתובבת סביב החברה
קראתי לה שוב בעדינות כדי לא לעצבן את החברה שם
היא באה שוב ומרה לי ששמה דנה ושאחכה 10 דק
חיכיתי שוב ...לקחתי אותה ברכב לחדר ב65 שח
היא פשוט מהממת כמו ילדה בת 15 ...אבל היא בת 23 רזה בהירה בלונדה
טוענת שהיא עם בעלה אבל הוא נרקומן
נתנה לי הכול ...פשוט הכול נתתי לה 200 לשעה שלמה וגמרתי פעמיים בתוכה
ביקשתי את הנייד שלה לעתיד והיא אמרה לי השתגעת? בעלי ירצח אותי!!!
אמרה לי שהיא באה למתחם לרכוש סם ובגדול היא לא עובדת בזנות אבל בגלל שאני נחמד ולא נראה עבריין היא הסכימה ...מרוב שנהניתי מימנה לקחתי אותה למסעדה על חשבוני אכלנו עישנו סיגריות ואחרי שעתיים עשינו שוב ברכב תמורת עוד 150
היא טענה שהיא משתמשת בחומר (הרואין) כבר שנתיים
אם מישהוא נתקל בה? אז בעדינות איתה ואם אפשר להוציא נייד מימנה אז להעביר בפרטי

מתחם רכבת ההגנה

16
בלי לפגוע באף אחד כאן, לא בסימון ולא בנכבדי הפורום - לפחות על פי המקרה האחרון שסימון מתאר (דנה עם השמלה הפרחונית), קשה לי להבין על מה כל הכעס.

סימון לא שונה מכל אחד אחר שמשלם עבור סקס. ברור המקרים הנשים העובדות היו מעדיפות להרוויח כסף בדרך אחרת.

ברור שיש יוצאי דופן, אבל צריך לזכור שמדובר בדיוק בזה - במיעוט חריג ולא מייצג.

חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

מתחם רכבת ההגנה

17
[QUOTE=תומך מחיפה] בלי לפגוע באף אחד כאן, לא בסימון ולא בנכבדי הפורום - לפחות על פי המקרה האחרון שסימון מתאר (דנה עם השמלה הפרחונית), קשה לי להבין על מה כל הכעס.
סימון לא שונה מכל אחד אחר שמשלם עבור סקס. ברור המקרים הנשים העובדות היו מעדיפות להרוויח כסף בדרך אחרת.
ברור שיש יוצאי דופן, אבל צריך לזכור שמדובר בדיוק בזה - במיעוט חריג ולא מייצג.
[/QUOTE]

דבר ראשון השם סיימונד simond זה שם חמוד שראיתי מתנוסס על מסעדה בפאריז ...משהו מאד קלאסי ואהבתי -שמי רון
דבר שני הם לא כועסים אחי...הם רק טענו שצריך להזהר שאולי יש כאן משהו לא חוקי ואולי לא מוסרי כי עדיין הן לא עובדות בזנות .אני הבהרתי את עמדתי שאני בסך הכול מתחיל איתן אולי לסטוץ ..אבל כשהן מסרבות אני מכבד אותן !
בנתיים פנו אליי בפרטי הרבה חברים מה שאומר שהם לא חושבים שיש כאן עינין לא מוסרי או לא חוקי
לפעמים שאני פוגש צעירה ומתוקה שעובדת ברחוב אני שואל בתמימות "לא חבל עלייך? למה שלא תלכי לגמילה?" וכשהיא צוחקת אני מבין שכנראה ניסתה וזה אבוד ...גם לי כואב עליהן כבן אנוש אבל כמו שציינתי לעיל אם זוהי דרכן לחיים עבודה בזנות רק המשפחה או הרשויות יכולות לעזור
הכרתי פעם צעירונת מאד מאד יפה ממש דוגמנית שמה יוליה למי שזוכר רוסיה יהודיה רזה ומאד מתוקה נותנת הכול
כשדברתי על ליבה שאולי תפסיק לעבוד היא בכתה ואמרה " אני צריכה מישהו שיהיה לילדי "
הבאתי אותה תקופה לביתי עשיתי לה אוכל וכסף לבגדים ולתחליפי סם ...עשינו סקס וחיים טובים אבל...יום אחד פגשה חבר רוסי מאנייק שהכניס אותה שוב להרואין והיא ברחה מימני עם כסף וציוד יקר
אחר כך היא נפטרה מסיבוך בבטן ...אולי מהקללות שלי על הבגידה בי
גם עם ראג'ינה ניסיתי אבל היא בעצמה אמרה לי "מאמי אני יודעת שאתה מת עלי ואוהב אותי...אבל אתה לא מבין שאני לא בחורה נורמאטיבית? אני גמורה אני מרחמת עליך עזוב אותי בוא נפגש ככה לזיונים וזהו אל תכניס בחורה כמוני לחייך "
אז הבנתם גם לי יש קצת רחמנות עליהן וקצת צלם אנוש אבל מי שנגעה בסם בייחוד הרואין או קראק אם אין לה אישיות מפלדה היא לא תחזיק מעמד
רק גייני האהובה והמתוקה היא היחידה שלא נגעה בסם ועובדת בגלל אהבתה לסקס

מתחם רכבת ההגנה

18
סימנוד בהחלט צודק! כולם פה מחפשים סקס.כל אחד וה"סטיות".שלו וזה די טבעי.כל עוד לא מדובר באונס חלילה.ובטח שלא בשידול.הרי מה זה שידול תסבירו לי אהה??? פה הבנות רוצות כסף תמורת מין.סיימנוד בעניין ז"ני אם תקרא טוב אני הייתי בין היחידים פה בשביל לשלוף אותה מהעבודה הזו.אכן ילדה.תרתי משמע מבית טוב.הבן אדם נותן פה עוד נקודה מענינית לציד.אז תעריכו את זה.

מתחם רכבת ההגנה

19
simond99,

כחבר יחסית חדש בפורום בעל מספר הודעות מצומצם אני מוצא לנכון להודות לך על השתתפותך
המבורכת בפורום זה,הלוואי ונתברך בעוד רבים וטובים כמותך שישתפו ויתרמו את חלקם.

האמת,לא אהבתי את התנפלות חלק מחברי הפורום עלייך ומבחינתי חלק מתגובותיהם
מוגזמות ומוקצנות.מה שהרתיח את חלקם הוא כנראה השימוש במילים "נערות בנות 16"
"ותלמידות תיכון" שמותרות להזכירכם על פי חוק (רק אל תדברו איתי עכשיו על מוסריות...),
אני מניח שאם היית מדווח שניתן בשיטותך להשיג בנות 40-50 התגובות וודאי היו נשמעות אחרת.

בכל אופן,
נהנתי מאוד לקרוא את כתיבתך,
רוצה שכולם ידעו שאני בעדך,
ביום כל כך קר עשית לי חם,
מבחינתי ידידי.. הטבעת כאן חותם.

רק שתמשיך כך...

קריסטל2013-12-14 13:52:49

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”