כ מתחם רכבת ההגנה - דף 4 - סקס אדיר

מתחם רכבת ההגנה

32
[QUOTE=לשונאי] היי חברים

כאחד שהסתובב בתל אביב הרבה שנים ( מהצד הטוב של החוק אבל לא שוטר) דעתי ועצתי היא - לא להתקרב למתחם . פיק אפ של בנות מבולבלות ומסוממות לא שווה את - פגיעה מצד סוחרי סמים , פגיעה מצד סרסורים שמסתובבים שם ,פגיעה מצד חורשי מזימות ללא כל סיבה, מעצר בידי המשטרה שמנסה לצוד פדופילים או מי שנראה שלא שייך לשם , בוקי נאה בסיור פשע עם שכנה שלך ...
מתחם התחנה (ולא ההוא בנווה צדק) הוא איזור פשע מובהק . לא מבין איך אדם נורמטיבי חובב סקס בתשלום(כמוני)מאבד כל חוש זהירות ומכניס את עצמו בכוח לגועל נפש הזה
המלצה - לחפש במקומות רגועים יותר

[/QUOTE]

אז זהו ההבדל
יודע איש חכם להיכנס לסבך לברור בין נרקומן חולה למוחמד הסוחר את...אליס היפה
ולכולם אתן חיוך מלוא הלב....אינני לא שוטר וגם לא מתחרה
רק סתם אזרח מודאג שרואה איך פירות מאמה רוסיה יאבדו את יופיין בעוד שנה
אז באתי לטעום את קסם ההווה ליפני שיהיה מהן רק קמט מעצבן
אז אם לא נדע לברור בין מוחמד הסוחר לניקולאי המזריקן נאבד את דנה ואסנת
לא אותי שוטר יקח כי אני רק כמו תייר משתהה על המצב...
אבל אולי צדקתם ונשאר עם הקוסי בהר של ציון שבעד 5 דק עבודה יקחו מאה שח
או נלך לכול אחת קמוטה חולה ועזובה שחברנו השקיעו בה את זרעי העונה ללא הגנה מרוב תשוקה ...יאמרו לו לבחור מאמי אני לא משתמשת מה קרה לך ..
והוא יפרוק מטען בחור מלא מטען מאבי ואלי וחיים ויציק שהקדימו את בואם לפרוק מטענם ...היא לא תשכח לומר לו..מאמי זה התינוק מימך בטח מאמי !
אז זה לא הסיפור שאכנס אליו ...כי אסנת ואליס לא בא אל מור מנעולם יציק ולא אבי הטחול ונדב היפיוף ...אז מי שיודע איך יהלום היכן נמצא בתוך עמקי סבך האדמה עם בוץ וטחב ואבני כורכר ועם ההשקעה וההבנה יצא נוצץ וגם יקר
ידע שאת דנה אסנת ואליס היפות עם עור הפנים החלקלק ללא קמטי הסם ופיטמות השפיץ עם כתם ורדרד באמצע ...יבין שכמו היהלום הנדיר צריך להשקיע בבנות רוסיה היפות וישראל שהמוח היהודי הצילן מרדת שאולה בקצב החיים
אז אינני מיסיונר להיכן תכניסו את אותו חבר שקופץ מידי ראותו בת אלים משכרת חושים ...אני אוהב את היהלום שבכתר

מתחם רכבת ההגנה

33
לא יודע מה איתכם, אבל הסיפורים האלה מזכירים לי תוכנית בנשיונל גיאוגרפיק.
זהו סרט על דגי פיראניה שמחכים מתחת לעצים על הנהר, לגוזלים שלא מצליחים
לעוף ונופלים לנהר. כל הלהקה מתנפלת על האומלל ובסוף נשאר שלד ותו לא.
אבל חייב להודות שגם אני יכול ליפול ברגע האמת (שהזין עומד).
בינתיים, האוכל הפיליפיני מוכן, אז תסלחו לי...........

מתחם רכבת ההגנה

34
[QUOTE=קרומבה]לא יודע מה איתכם, אבל הסיפורים האלה מזכירים לי תוכנית בנשיונל גיאוגרפיק.

זהו סרט על דגי פיראניה שמחכים מתחת לעצים על הנהר, לגוזלים שלא מצליחים

לעוף ונופלים לנהר. כל הלהקה מתנפלת על האומלל ובסוף נשאר שלד ותו לא.

אבל חייב להודות שגם אני יכול ליפול ברגע האמת (שהזין עומד).

בינתיים, האוכל הפיליפיני מוכן, אז תסלחו לי...........[/QUOTE]

בתיאבון ידידי.

רק אל תשכח,
יש חברים שמספר ימים כבר לא ישנים שמא יפספסו את המשך הסיפור. קריצה

קריסטל2013-12-15 20:26:43

מתחם רכבת ההגנה

35
[QUOTE=קריסטל]

simond99,כחבר יחסית חדש בפורום בעל מספר הודעות מצומצם אני מוצא לנכון להודות לך על השתתפותךהמבורכת בפורום זה,הלוואי ונתברך בעוד רבים וטובים כמותך שישתפו ויתרמו את חלקם.האמת,לא אהבתי את התנפלות חלק מחברי הפורום עלייך ומבחינתי חלק מתגובותיהם מוגזמות ומוקצנות.מה שהרתיח את חלקם הוא כנראה השימוש במילים "נערות בנות 16""ותלמידות תיכון" שמותרות להזכירכם על פי חוק (רק אל תדברו איתי עכשיו על מוסריות...),אני מניח שאם היית מדווח שניתן בשיטותך להשיג בנות 40-50 התגובות וודאי היו נשמעות אחרת.בכל אופן,נהנתי מאוד לקרוא את כתיבתך,רוצה שכולם ידעו שאני בעדך,ביום כל כך קר עשית לי חם,מבחינתי ידידי.. הטבעת כאן חותם.   רק שתמשיך כך...  

לידידי קריסטל יקר
תודה על המילים היפות
אין לי בליבי על אלו שיצאו נגדי
שימשיכו ללכת לגיני המפורסמת שטוענת שלא נוגעת בסמים ..ושכול קליינט שבא היא מחמיאה לו שהילדה רק מימנו
אז זכורני טוב שאת גיני לקחתי משדרות הר ציון הייתה מסטולית מאד בקשה שאקח אותה ל5 דק' מול תחנת ההגנה שם חיכיתי כשעה עד שברחתי ופגשתי שוב בשדרות הר ציון עלינו למטל שם לא התלהבתי מהסחורה שהתלהבה לעשות סקס מהר בלי בלון מעל
אז לכולם יש זכות על אותה ילדה חדשה ולכולם כדאי לבדוק מ...HIV
אז ליפני שתוקפים אותי על מהלכחי תבדקו טוב להיכן נכנס הקטן
כי אני מכניס לכאלו שרק נכנסו למעגל ללא סיכון מחלה או אי ידיעה מי האב של הילדה הנולדה
כמו שציינתי בשיר-פראפרזה על המצב אני מחפש בתוך האדמה עם העפר והטחב את היקר והמתוק אותו יהלום שלא נמצא על המדף אלה חבוי בעמקי הסבך ורק עם ליטוש ועדינות סבלנות ינצוץ במיטתי לאור ירח ושירת הביטלס ..
אז זהו קריסל ידידי כול ההבדל אינני סוחר בבנות ואינני שובביניו מטופש אלה
מחפש הנני את האוצר בהשקעה בזמן כמו ...סטארטאפ
אז אני עם חיילת וסטודנטית מתוקות שמצאתי בין מוחמד הסוחר לניקולאי הנרקומן
אז מקווה לשכנען לא לחזור יותר לשם ולהטיב דרכן עימי בהיי אמיתי במיטתי החמה כי בהתחלה זה רק 0.05 גרם ובעוד כמה חודשים 0.5 גרם אז עכשיו הן בידי ואני עשיתי דבר גדול שעצרתי אותן מלרדת שאולה עם 0.5 גרם ואלפי שח בחודש למוחמד הסוחר שמעשר צדקה יעביר לחמס ..אז הנני לא פושע אלה צדיק שהציל בנות חסודות ועל כך מגיע לי צלש לא?

[/QUOTE]

מתחם רכבת ההגנה

36
[QUOTE=simond99]
אז זהו ההבדל

יודע איש חכם להיכנס לסבך לברור בין נרקומן חולה למוחמד הסוחר את...אליס היפה

ולכולם אתן חיוך מלוא הלב....אינני לא שוטר וגם לא מתחרה

רק סתם אזרח מודאג שרואה איך פירות מאמה רוסיה יאבדו את יופיין בעוד שנה

אז באתי לטעום את קסם ההווה ליפני שיהיה מהן רק קמט מעצבן

אז אם לא נדע לברור בין מוחמד הסוחר לניקולאי המזריקן נאבד את דנה ואסנת

לא אותי שוטר יקח כי אני רק כמו תייר משתהה על המצב...

אבל אולי צדקתם ונשאר עם הקוסי בהר של ציון שבעד 5 דק עבודה יקחו מאה שח

או נלך לכול אחת קמוטה חולה ועזובה שחברנו השקיעו בה את זרעי העונה
ללא הגנה מרוב תשוקה ...יאמרו לו לבחור מאמי אני לא משתמשת מה קרה לך ..

והוא יפרוק מטען בחור מלא מטען מאבי ואלי וחיים ויציק שהקדימו את בואם
לפרוק מטענם ...היא לא תשכח לומר לו..מאמי זה התינוק מימך בטח מאמי !

אז זה לא הסיפור שאכנס אליו ...כי אסנת ואליס לא בא אל מור מנעולם יציק
ולא אבי הטחול ונדב היפיוף ...אז מי שיודע איך יהלום היכן נמצא בתוך עמקי
סבך האדמה עם בוץ וטחב ואבני כורכר ועם ההשקעה וההבנה יצא נוצץ וגם יקר

ידע שאת דנה אסנת ואליס היפות עם עור הפנים החלקלק ללא קמטי הסם
ופיטמות השפיץ עם כתם ורדרד באמצע ...יבין שכמו היהלום הנדיר צריך להשקיע
בבנות רוסיה היפות וישראל שהמוח היהודי הצילן מרדת שאולה בקצב החיים

אז אינני מיסיונר להיכן תכניסו את אותו חבר שקופץ מידי ראותו בת אלים משכרת חושים ...אני אוהב את היהלום שבכתר
[/QUOTE]

אתה בהחלט נבחן כשנון ויצירתי בסגנון כתיבתך ועל כך אתה מבורך ומוערך.
אין ספק כי מאז השתתפותך הפעילה בפורום הבאת עימך משב רוח סוער אך חדשני ורענן.

נראה כי חלק מהחברים עדיין לא הצליחו לעכל אותך ולא יודעים איך "לאכול אותך",
מבחינתי אתה אחלה חבר... תוסס מעניין ובעיקר שונה.

מזכיר את המתאגרף מוחמד עלי שעליו נאמר,
"מרחף כמו פרפר עוקץ כמו דבורה".

UMA2013-12-16 19:54:45

מתחם רכבת ההגנה

37
אתה בהחלט נבחן כשנון ויצירתי בסגנון כתיבתך ועל כך אתה מבורך ומוערך.
אין ספק כי מאז השתתפותך הפעילה בפורום הבאת עימך משב רוח סוער אך חדשני ורענן.

נראה כי חלק מהחברים עדיין לא הצליחו לעכל אותך ולא יודעים איך "לאכול אותך",
מבחינתי אתה אחלה חבר... תוסס מעניין ובעיקר שונה.

מזכיר את המתאגרף מוחמד עלי שעליו נאמר,
"מרחף כמו פרפר עוקץ כמו דבורה".

תודה אחי...אתה מוזמן לקרוא את יצירותי בכתיבה בפורום סיפורי סקס
הנני רק בחור שמחפש ילדות אבודה בחיק נערה אבודה ...
כן חשתי שהרבה מהחברים לא יודעים איך לאכול אחד כמוני ...מין עוף מוזר
בין זאבים ושועלים נכנס העוף עושה קצת בלאגן קופץ מכאן לשם ...מכניס קצת רעיון מוזר שאפילו זאב מושחז ( לומברוזו ) נאחז בחרדה ...מה זה כבר אין חוק ולא מוסר? שאל בדאגה

ואותו מרחיב הישבנים נבהל מעצם העינין שארחיב את ישבנה של צעירה כול כך תמימה שרק באה לקנות כוס תה ועוגיה ..היי היי יא שועל קרא לי מרחיב הישבנים...היא רוצה רק תה ועוגיה ! ..כן עוגיה בטעם הרואין ענה מוחמד הסוחר ...בואי חמודה הפעם זה רק 30 שח ...ובקצב החיים היא תצטרך כבר 5000 שח לחודש לממן את ה BMW של מוחמד הנחמד ...ובהמשך ירחיב את ישבנה כשכול הכפר עלה לתוכה ...אז אולי עדיף שיהודי כמוני ידוג את הבובה ליפני שישבנה יורחב בכפר ערבי ?

הרי צל"ש אני ראוי לקבל על שהצלתי חילת אבודה וסטודנטית חכמה מהרחבת ישבנהם על ידי חמישה ערבים בכפר ...שהרי כשאין למסכנה אלפי שח למימון הסם מוחמד הסוחור יבקש תמורה הוגנת ויביא את אחמד וסמיר ושריף שירחיבו את ישבן היהודיה שמשרתת בצבא הציונים
בנתיים אצלי החמוד(הזין) לא מצליח להרחיב את ישבנה אבל היא מקבלת מרשרשים עבור מעט סם כשאני מתחנן ומבקש ..."הנני כאן וטוב אנוכי פי מאה באהבתי ויחסי אלייך נסיכה מדימיונות הסם" בשם המולדת והעם שימרי על נשמתך וגם על ישבנך שלא ...
ואותה סטודנטית חמודה ומדהימה האין ראוי הנני לטפיחה על שיכמי ? 1.80 של יופי משכר חושים ומוח מחודד שהצלתי מרדת שאולה ...אומנם אינני היחיד בסביבתה גם אלכס החבר שותף לאהבתה...אבל אני הוא שנתתי יד לשובבה ליפני שישבנה היה מורחב והיתה עובדת בשדרות הר ציון עם קמטים ושדיים נפולות ...אז אני מוצא אותן ליפני הנפילה משתדל לא לתת להם ליפול יותר....והמבקרים אותי מוצאים אותן אחרי הנפילה כשכבר הן עברו לרחוב פיין או שדרות הר ציון מוצצות לכם עבור 50 שח
גם אם היא בת 16 ראוי להצילה בעודה תמימה מאשר לראותה בעוד שנה בשדרות הר ציון מוצצת בביזיון בגלל שלא עצרו אותה בגיל הטיפש-עשרה ...
אני אתן להן מחסה אוכל ושתיה ובגד חם והרצאה על החיים ומה נזקו של סם המוות ( הרואין קראק ) בעודנו מכורבלים במיטה החמה ...
אצלי היא לא תשכב עם 10 ביום אלה תהיה מלכתי האהובה
אז תגיד לי מיסטר קריסטל יקר האין אני צדיק בסדום ועמורה ?

מתחם רכבת ההגנה

38
סיימונד יקירי,

אני קורא את שכתבת ואני תוהה שמא חלקת מנה עם הצעירות ממתחם התחנה...

שאפו על הסגנון. שאפו על הסיפורים. זה טבעי?

מצטרף לקריסטל שהטיב לתאר אותך ואת מוחמד (עלי, לא הנרקומן) באותו המשפט.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

מתחם רכבת ההגנה

39
[QUOTE=simond99]

תודה אחי...אתה מוזמן לקרוא את יצירותי בכתיבה בפורום סיפורי סקס
הנני רק בחור שמחפש ילדות אבודה בחיק נערה אבודה ...
כן חשתי שהרבה מהחברים לא יודעים איך לאכול אחד כמוני ...מין עוף מוזר
בין זאבים ושועלים נכנס העוף עושה קצת בלאגן קופץ מכאן לשם ...מכניס קצת רעיון מוזר שאפילו זאב מושחז ( לומברוזו ) נאחז בחרדה ...מה זה כבר אין חוק ולא מוסר? שאל בדאגה

ואותו מרחיב הישבנים נבהל מעצם העינין שארחיב את ישבנה של צעירה כול כך תמימה שרק באה לקנות כוס תה ועוגיה ..היי היי יא שועל קרא לי מרחיב הישבנים...היא רוצה רק תה ועוגיה ! ..כן עוגיה בטעם הרואין ענה מוחמד הסוחר ...בואי חמודה הפעם זה רק 30 שח ...ובקצב החיים היא תצטרך כבר 5000 שח לחודש לממן את ה BMW של מוחמד הנחמד ...ובהמשך ירחיב את ישבנה כשכול הכפר עלה לתוכה ...אז אולי עדיף שיהודי כמוני ידוג את הבובה ליפני שישבנה יורחב בכפר ערבי ?

הרי צל"ש אני ראוי לקבל על שהצלתי חילת אבודה וסטודנטית חכמה מהרחבת ישבנהם על ידי חמישה ערבים בכפר ...שהרי כשאין למסכנה אלפי שח למימון הסם מוחמד הסוחור יבקש תמורה הוגנת ויביא את אחמד וסמיר ושריף שירחיבו את ישבן היהודיה שמשרתת בצבא הציונים
בנתיים אצלי החמוד(הזין) לא מצליח להרחיב את ישבנה אבל היא מקבלת מרשרשים עבור מעט סם כשאני מתחנן ומבקש ..."הנני כאן וטוב אנוכי פי מאה באהבתי ויחסי אלייך נסיכה מדימיונות הסם" בשם המולדת והעם שימרי על נשמתך וגם על ישבנך שלא ...
ואותה סטודנטית חמודה ומדהימה האין ראוי הנני לטפיחה על שיכמי ? 1.80 של יופי משכר חושים ומוח מחודד שהצלתי מרדת שאולה ...אומנם אינני היחיד בסביבתה גם אלכס החבר שותף לאהבתה...אבל אני הוא שנתתי יד לשובבה ליפני שישבנה היה מורחב והיתה עובדת בשדרות הר ציון עם קמטים ושדיים נפולות ...אז אני מוצא אותן ליפני הנפילה משתדל לא לתת להם ליפול יותר....והמבקרים אותי מוצאים אותן אחרי הנפילה כשכבר הן עברו לרחוב פיין או שדרות הר ציון מוצצות לכם עבור 50 שח
גם אם היא בת 16 ראוי להצילה בעודה תמימה מאשר לראותה בעוד שנה בשדרות הר ציון מוצצת בביזיון בגלל שלא עצרו אותה בגיל הטיפש-עשרה ...
אני אתן להן מחסה אוכל ושתיה ובגד חם והרצאה על החיים ומה נזקו של סם המוות ( הרואין קראק ) בעודנו מכורבלים במיטה החמה ...
אצלי היא לא תשכב עם 10 ביום אלה תהיה מלכתי האהובה
אז תגיד לי מיסטר קריסטל יקר האין אני צדיק בסדום ועמורה ?
[/QUOTE]

ממש חסיד אומות עולם
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

מתחם רכבת ההגנה

40
סימונד זה שניסית לעזור לעלמה חסודה צחורה, מעיד על כך שאתה בתחילת דרכך בשיטוט בין הסמטאות של דרום תל אביב, כנראה שלא נתקלת בשקרים ותחבולות שנערות רחוב משתמשות על מנת להשיג כסף למנה.
אומנם ניסית להציל את נפשה מאונס קבוצתי על ידי כול החמולה, תמורת מנה של סם, לא אומר שהדלק במיכל BMW שלו ירגיש ריק ומיותם בחורף הקר יש עוד מספיק כסף מניקולאי שידאג לזה.
לגבי אותן נערות אוו נשים שאתה מנסה להציל במתן חום ואהבה דמיוני(הרי היא לא ממש אוהבת אותך, מתן אהבה אוו הרגשת חיבה לזיין שלך היא בעצם כלי ואמצעי לרכישת הסם).
תלמד גם שאנשים לא באים סתם לדרום ת"א לשתות קפה עם אחמד ולספר לו איך עבר עליהם היום בעבודה, הם באים לרכוש סמים בכול דרך אפשרית.
אם הייתי יודע איך הסם פועל על הגוף הייתה מבין שאתה לא חסיד אומות עולם ולא עזרת לה בשיט.
נסביר לך גם למה לא, במצב טבעי של אדם שלא נוטל סמים יש חומר כימי טבעי במוח שניקרא אנדורופין, ששולט על כאב מצב הרוח חרדה פחד והנאה בעצם על כמעט כול התחושות שאנחנו מרגישים, שימוש בסם גורם לשחרור לא טבעי של אנדרופין למוח מה שבעצם מעצים את כול התחושות הנעימות ברגע שהשפעה נעלמת מהגוף באה תחושה לא נעימה "קריז" שמאלצת את המשתמש לחזור לרגעי האושר, לא סתם קוראים לסם המפתחות לגן עדן.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”