כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 67 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

661
חברים היום ליד הקוקסנליות עמדה בחורה בשם אנדראה פצצת מין מטורפת מישהו יודע אם היא קוקס או בחורה?????? עמדה בינהן היו 5 קוקסינלים והיא הציגה עצמה כבחורה. בהירה חזה סילקון נמשים נראת מעולה. העליתי אותה זיינתי בכוס גמרתי תוך 2 דקות. אני בסרטים אם זה הייתה קוקס מנותחת. כל מי שיודע ויש לו מידע שיתן ! לי לא נראה הגיוני שבחורה כזאת תעמוד ברחוב. מצד שני... לפני שעלתה חקרה ורצתה לראות שאני לא מסטול או בן דוד.... יענטו סלקציה. מה שקוקס לא נראה לי עושים

663
[QUOTE=blacko] חברים היום ליד הקוקסנליות עמדה בחורה בשם אנדראה פצצת מין מטורפת מישהו יודע אם היא קוקס או בחורה?????? עמדה בינהן היו 5 קוקסינלים והיא הציגה עצמה כבחורה. בהירה חזה סילקון נמשים נראת מעולה. העליתי אותה זיינתי בכוס גמרתי תוך 2 דקות. אני בסרטים אם זה הייתה קוקס מנותחת. כל מי שיודע ויש לו מידע שיתן ! לי לא נראה הגיוני שבחורה כזאת תעמוד ברחוב. מצד שני... לפני שעלתה חקרה ורצתה לראות שאני לא מסטול או בן דוד.... יענטו סלקציה. מה שקוקס לא נראה לי עושים[/QUOTE]

ראה דיווח בפורום - פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות...

מדווח שם שאנדראה זה קוקס....

664
לא דיווח שזה קוקס גבר נתן השערה... גם אני נתתי את ההשערה הזאת. אבל שוב בגלל ההתנהגות אמרתי אולי זה בחורה באמת אני מזהה קוקס השאלה אם מישהו מפה העלה אותה. היא הייתה הכי מבוקשת אתמול נראת מעולה ואישה שנראת מעולה זה מחשיד

665
Blacko אמרת את זה בעצמך....
אישה שנראית מעולה זה מחשיד, ואצלי "אם יש ספק - אין ספק"......
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

667
[QUOTE=bigus dickus]XRM, אתה מזיין רק כונפות?

יש לפעמים כאלה שנראות טוב ואפילו טוב מאוד. הן נדירות יותר ויקרות יותר אבל יש.

[/QUOTE]
למה רק כונפות???
אני מזיין את מי שעושה לי את זה.
ובכנות? בקטגוריה הזאת של "זונות רחוב" לא מצאתי כאלה שנראות "אפילו טוב מאד".

ובבקשה, אל תבקר את הבחירות שלי. השיקולים שלי, שלך ושל אחרים הם אינדיוידואליים.

668
ממש לא מבקר בחירה של אף אחד. פשוט נשמע לי תמוה לפסול בחורה רק בגלל שהיא נראית טוב מאוד (ושוב. לא קבעתי שזה פסול).

בגזרת הכוסיות זכורות לי במיוחד סבינה (או מריה. תלוי באיזה יום תפסת אותה) מאשקלון, אפרת מלפני שנפלה כבד לסמים (לפני 10-12 שנים שאז עבדה בבילו ולפני זה לעיתים מזדמנות בפתח תקוה), לנה מפתח תקוה שעבדה תקופה קצרה לפני כ 10 שנים והיתה ממש כמו דוגמנית ועוד אחת שאין לי מושג מה שמה שעבדה לפני כ 17 שנים בתל ברוך ליד לוינסקי (לקחה 70 כשכולן לקחו 50 אבל הייתה שווה 200).

669
ידידי, לא פסלתי אף אחת, בטח לא כי היא כוסית. אני רק מדבר מניסיון, ואם תבדוק טוב תראה שסטטיסטית, אני צודק.
בסך הכל ציינתי שבדרך כלל אם היא יותר מידי כוסית אז יש סבירות גבוהה שהיא זה הוא....
לגבי כוסיות? ברור שיש. למען האמת - כבר מזמן לא נתקלתי אבל אני זוכר טוב מאד כמה מהעבר. ספציפית את אלה שציינת לא יצא לי לדגום אבל היו אחרות, כמו אנג'לה מחולון, מירי מאשדוד, ואחת בתל ברוך (אולי זו אותה אחת שציינת)...

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”