כ אלין היא חזרה!! אחרי שלוש שנים של הפסקה!! - סקס אדיר

אלין היא חזרה!! אחרי שלוש שנים של הפסקה!!

1
לפני כשש שעות יצאתי מביתי, אספתי חבר, ונסענו לבלומפילד לחזות במפגש בין הפועל ת"א לאתלטיקו מדריד.כבר כשאספתי את חברי, והוא עם מקל סנוקר בידו, הבנתי שאחרי המשחק הוא יבקש שאוריד אותו בלינקולן מה שיאפשר לי לתת גיחה לאזור הדמדומים. השעה עשר וחצי בלילה,מתחיל באזור המחששה, עושה שני סיבובים ומחליט לעזוב לטובת הר ציון,בתקופה האחרונה כל הדברים הטובים התרחשו דווקא שם. בדרכי חולף על הרמזור של וולפסון, על חומת האבן יושבת הג'ינג'ת,בולטת בחסרונה הרוסיה הבלונדינית שב-100 ש"ח נותנת רק מציצה ועמוסה בעבודה.עובר את רמזור שלמה בתחנת האוטובוס שוב קוקסינל.מקפיד להסתכל יותר על צד שמאל,אם יגיע משהוא מעניין, סביר שיהיה מהצד הזה.באמצע הרחוב שני קוקסינלים, רכבים עוצרים ונוצר פקק. מסתכל שוב שמאלה ורואה דמות זכורה מן העבר צועדת לכיוון תחנת האוטובוס ושדרת הגן. לא בטוח אם עובדת,בשלוש השנים האחרונות נראתה כתריסר פעמים,מחציתם רוכבת על אופניים באזור התחנה הישנה והר ציון ונראתה כמי שעשתה הסבת מקצוע לתחום הסמים,ומחציתם השנייה נראתה הולכת באזור ולא מתייחסת לרכבים העוצרים. החלטתי לנסות, מקסימום שוב לא תתייחס.פרסה בקיבוץ גלויות ואין מתח באויר,מתקרב ורואה שגם היא פרססה ודרכה כדרכי.נעמד לידה ושואל: "עובדת"?. ענתה: "100 שקל הכל עם קונדום".אמרתי בסדר,נכנסה עם בקבוק טובורג בידה ונסענו לאזור רחוב הקונגרס.נזכרתי בימיה היפים בבורסה, בה הייתה כבת 20 ,ושורת רכבים מצפים לבואה,והתפלאתי כשזכרה אותי כלקוח שלה.בחניה מאולתרת עברנו לאחור,ביקשה שאשכב ואבוא אלייה,ביקשתי שוב מציצה ללא קונדום והפעם הסכימה,עשתה זאת בעדינות ובאיטיות כשתי דקות,שמה הקונדום בפייה והלבישה. עשתה קולות של כאב בזמן החדירה אך בתקתוק עצמו הפסיקה.מבחינת החזה אחד היפים, שופע בגודל ביינוני פלוס ופיטמה מוצקה וקשה.מבנה גוף רזה פלוס וריח בושם בגופה,נותנת תחושה נעימה ולא מלחיצה,לאחר כשלוש דקות זרם אדיר מתפרץ ואיתו הרגשה נפלאה.
במכנסי ג'ינס וחולצה ירוקה עם כתפיות, מחרוזת לצווארה,צמיד עבה ביד ימין ושעון עגול ביד שמאל, רוסיה כבת 24 חוזרת בגדול.אחרי שלוש שנים של הפסקה היא חוזרת עסיסית ובשלה.
אין ספק ...אחת הנדירות במחוזותיינו. מי שעדיין לא הבין....מדובר באלין !!!

קריסטל2013-04-16 21:23:49

3
גובה בין 1.6-1.65 שיער חום שטני אסוף קוקו,לפני כשלוש ארבע שנים והיא כבת 20,הייתה מגיעה למתחם הבורסה ועומדת בין ביתן מפעל הפיס לכיכר המרכזית.הייתה נצפת מאוחר יותר גם בהר ציון, תמיד הולכת בצד שמאל (הצד של הטאבון) מאזור רחוב קיבוץ גלויות ועד וולפסון,לא הייתה עומדת, תמיד בתנועה. כשהיה נעצר לידה רכב הייתה נוקבת במחיר 100 שקל וממשיכה בהליכה איטית.ביישנית בדרכייה, לפני שעולה לרכב מביטה לצדדים. בזמן האקט מבקשת לנעול דלתות ומסתכלת דרך החלונות,פן אחד ממכרייה יבחין במעשייה,מנסה בכל נפשה לשמור פרטיותה. בשלוש השנים האחרונות חיה בזוגיות ולכן לא עבדה.

קריסטל2013-04-17 16:53:55

9
לפני כחודש דיווחתי, תחת הכותרת "היא חזרה!אחרי שלוש שנים של הפסקה!!", על אחת הבחורות הנדירות במחוזותנו בשם אלין
שנפרדה מהחבר שלה וחזרה לעסוק בזנות. מאז האמת,כל פעם שאני יוצא לצוד, כולי תקווה שאפגוש את אותה אלין שנחשבת
בעיניי ללוהטת ביותר ובנוסף כדי לפתור את סוגיית הקעקוע על העורף.

יום שבת, שמונה וחצי בערב, מתחיל באזור התחנה הישנה ומהר מאד נמשך לכיוון הר ציון שלכל אורכו עומדות בערך כחמש נשים
ושלושה קוקסינלים, שממש לא מצליחם לרגש אותי,ולכן החלטתי לעשות עצירת הפסקה בטאבון הפינתי.
"גברת טאבון" הקבועה לא נמצאת ואותה מחליפה צעירה שחרחורת שמחממת לי את המנה הקבועה, טוסט בולגרית, ומציעה שתייה.
אחרי שהקיבה נרגעה חזרתי לרכב והמשכתי בנסיעה לאזור צ'לנוב,וולפסון,הר ציון, עד לפרסה שברמזור קיבוץ גלויות.
בערך באמצע הרחוב בין קיבוץ גלויות לסלמה אני רואה את אותה אלין,שכרגיל לא מעוררת את התחושה שהיא עובדת, צועדת לכיוון הטאבון ונעצר בסמוך אלייה.אלין שמזהה אותי ניגשת ושואלת אם היא יכולה לטפוס איתי טרמפ לכיוון הבורסה מה שמעלה
בליבי חשש שמא היום היא לא עובדת אך בכל זאת לא מונע ממני להשיב בחיוב והיא נכנסת לרכב.
בנסיעה לכיוון הבורסה הייתה אלין שקטה יותר מהרגיל(על סף הדיכאון) ואני כדי לשבור את הקרח שואל כמה שאלות והיא
בתשובותיה הקצרות מעצימה את אי הנוחות.
בהגיענו לבורסה שאלתי אם היא עובדת ולאחר שהשיבה בחיוב הובילה אותי לחניון מול כספומט לאומי שם מצאנו פינה שקטה
עברנו לאחור והתחילה במלאכת העבודה לא לפני שביקשה שאפעיל מזגן ואנעל דלתות.
התחילה במציצה עם קונדום(הפעם לא הסכימה בלי) כשלוש דקות שלאחריו ביקשה שאחדור אלייה מהצד,ואני כאחד שלא
מעדיף תנוחה זו נאלצתי להסכים כדי שלא תעשה פרצוף כועס וחסר סבלני.
לאחר כשתי דקות בו אני מפמפם את חריצה, תוך כדי אנחות כאב קלות מצידה, גופי מתרוקן וההרגשה נפלאה.
כשהתלבשנו הייתי חייב לפתור את תעלומת הקעקוע על העורף שאכן הבחנתי בו, הדלקתי את האור וביקשתי רשות להתבונן בו
מקרוב תוך כדי דרישה לקבלת הסבר לגביו.
לדברייה הקעקוע הוא בעצם ציור של שלט שבתוכו מסגרת מלבנית לכתיבת שם.

אז זהו, מקווה שבמפגש הבא היא תתגלה שמחה יותר ועליזה.
בכל מקרה... יש בליבי הרגשה נפלאה שלקראת המבול והחורף פתרתי את חידת הקעקוע על העורף.

קריסטל2013-04-20 21:17:24
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”